Un loc potrivit pentru team building?

Un loc potrivit pentru team building? | Autor: sim

Link direct la acest mesaj

Lucrez intr-o firma de IT cu vreo 60 de angajati, toti oameni foarte tineri. In fiecare an in luna octombrie avem programata o iesire din Bucuresti. Pana acum, vreme de 4 ani, am tot mers la Poiana Brasov, dar anul acesta parca am vrea sa schimbam nitel peisajul.

Sunt in cautarea unui loc ce ar putea gazdui cam 100 de oameni si care sa fie potrivit pentru un we de team building. Sa aiba ceva terenuri de sport, paint ball, piscina...

Daca ati fost in astfel de locuri amenajate si v-a placut, va rog mult sa-mi spuneti. Multumesc!

Mami Simona si printesa Ruxi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna Simona,

Puteti incerca: Balvanyos, Cheia, Valea Jiului ( se poate face rafting).

Numai bine,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Daca zici ca vreti sa schimbati peisaju':
www.deltasfantugheorghe.ro

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri!
Ideea cu Delta este grozava, dar ma tenteaza si locurile propuse de Ruxandra. Rafting chiar n-am incercat pana acum, dar nu cred sa fie tarziu

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Noi acolo am fi vrut sa mergem anul asta, pe Valea Jiului, sa facem rafting. Plus ca am inteles ca pe undeva pe acolo este un hotel special pt evenimente de genul asta.

Din pacate, din cauza inundatiilor, am ales o varianta mai putin riscanta, insa a iesit foarte reusit. Am fost la Predeal, am facut Treasure hunting pe la 3 brazi si sporturi extreme in Cheile Rasnoavei ( catarare, rapel si tiroliana).

A fost minunat, toata lumea s-a simtit extraordinar.

P.S. Media de varsta in departamentul unde lucrez este de aprox. 25 de ani.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

lucrezi la o gradinitza, ceva ?

Mergi la inceput

La cresa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Am facut un team building pe Valea Jiului la Arcanu: rafting, coborare pe cascade, pesteri, tiroliana. A fost excelent. Noi insa am fost mult mai putini vreo 30, nu stiu daca se poate organiza pentru 100 persoane.
Site-ul este www.turismaventura.ro

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

noi mai mergem aici si tare bine e.

http://www.palacedumbrava.ro/

poze
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Balvanyos - cand am fost in tara, firma la care am lucrat a facut un astfel de team building.Hotelul (cel la care am fost noi are si sala de conferinte, este cred cel mai mare din statiune) este superb, nu mai spun de zona, mancarea foarte buna, loc este suficient.
petrecere frumoasa,.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

cheile Gradistei - Moeciu

Matei 21.05.2005

Mergi la inceput