Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

La faza cu Salamul de Sibiu mi-era lene sa raspund atunci :)) Si eu am bagat si bag la salam din asta de mama focului, nu fte mult cantitativ, dar vreo ruda se duce in max 2 sapt, si gol, fara paine, evident. Totdeauna mi-a placut, insa de cand cu bebe nu concep sa nu am in casa, desi e fte scump, 535.000/kg. Poanta e ca eu ma uit la gramaj cu atata atentie de parca la suma aia ar conta 15 grame :))ca toate sunt cam de 800g/buc - pretul undeva peste 300.
Salamurile astea uscate sunt tratate, maturate, nu ai cum sa iei toxo din ele nici dc insisti. Oricum, in afara de sal. de sibu, in restul uscate nu am incredere, pt ca sunt pline de nitriti, coloranti, mai ales alea de import sunt groaznice, si majoritatea rancede asa "bine" se cumparara.
In concluzie, mi-am taiat niste salamior cu rosii, ca tare bine incape intre brutica si monitor :)
Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki, Tania, m-ati dat gata, trebuie sa fac si eu clatite.

Corap eu am fost muuuult mai smechera cu dr si kg: prima oara i-am zis ca m-am cam ingrasat (atitudine defensiva) si el a zis ca nu pare atat de grav. Dupa aia i-am declarat cifra +7 kile la ora aia. A zis ca mda, e cam mult. Fara perdaf si alte chestii.

Dar de fapt aveam cam +6 (se adunase continut mate neevacuate), acum am pe bune +7, au mai trecut 10 zile de atunic asta e.

Mie nu mi-a luat tensiunea si nici nu mi l-a masurata atata pe bb. In schimb m-a vazut pe masa, sac! Sac pe dar daca nu mi-a putut vedea colul la eco ce era sa fac?

Mai Cora eu zic ca exagerezi, iti trebuie vreo 2500 de calorii in sarcina! Vreo 2000 la omul negravid, dar 1500 e prea putin! Zau! Ai grija ce faci. Trebuia sa-i explici la desteptul nostru de ca te-ai ingrasat brusc chiar inainte de a ramane si ca de-asta ansamblul e mai... voluminos! Dar e exagerat sa te apuci acum chiar de cura!

Pico si Cristina varsta de 2 ani e intr-adevar problematica. Pe la 3 se mai linistesc, te poti intelege cu ei. Sau capeti si tu mai multa experienta de "negociator"? Nu stiu....

Cristina din Baku colul (lungimea lui) se poate vedea foarte bine la o eco absolut normala cu conditia sa te duci cu vezica plina (nu sa faci pishu chiar inainte sa intri cum am facut eu). Prin lichidul din vezica undele trec mai bine si astfel se vede mai clar colul.

La colposcopie se vede colul in capatul lui dinspre vagin si se face ca sa se vada daca nu ai leziuni precanceroase, etc. Dar nu se face in sarcina, ca atunci aspectul colului e modificat. Cel putin asa stiu eu.

Daca ai vezica goala si nu se vede la eco ginecologul poate totusi aproxima lungimea colului prin control manual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alexandrina si Crsitina Baku eu am fost prima oara la ginecolog cand am ramas gravida, dupa vreo 3 ani de casnicie! Mai e vreuna la fel de inconstienta ca si mine? Stiti cum cred eu ca isi da seama de lungimea colului: cu un deget e in vagin si simte colul si cu mana cealalta te apasa pe undeva prin burta, adica practic sa prinda celalalt capat al colului. Mie asa mi s-a parut. Bineinteles ca nu-si poate da seama la mm ci doar asa, calitativ.

Cristina din Baku cel mai simplu ca sa-ti schimbi user-ul: creeaza-ti un user nou si intra de pe el de acum incolo. La inceput o sa-ti apara iar mesajele cu intarziere dar... asta e. Si RaluD, mamica de-a noastra a avaut inainte user-ul Emi si mami. Dar si l-a facut pe asta nou, nu a mai intrat deloc pe cel vechi si gata.

Noi toate consideram nr de saptamani de la UM!!!

Corap am luat si eu Sezonul de imperechere si m-a distrat si pe mine, am citit-o la mare cred. Si mie imi place personajul Bertram, nu Jeeves, dar e misto relatia intre ei.

Olivia Joules nu am luat-o. Din ce zici tu, a incercat sa mai "produca" ceva in reteta Bridget. dar Bridget are o candoare a ei, are farmec...

Acum eu citesc tot Saul Bellow, Iarna decanului. Prima carte pe care o citesc de el. Tocmai am terminat de recitit Anna Karenina.

Sa citim acum fetelor, ca dupa ce se naste bebe, cateva luni....

Va pup, plec acasa (iar sunt la sotul personal la servici).

Daca vreti sa va uitati la pozele puse de el la capitolul celalalt (penultimul), pe la pagina 9:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54809&whichpage=9

Va pup cu drag si mi-e dor de voi. Pacat ca nu v=ati mai vazut vineri. Nu facem vinerea viitoare o intalnire? Pe la 5-6 seara?

Lavi02 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Lavi02 imi poti spune si mie te rog cum a pus sotzul tau link-urile? asa vreau sa le pun si eu pe-ale mele.Thanks!

Ina si fluturasa 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Lavi02, eu am vazut postul lui vv, dar pentru ca am trafic limitat, nu le-am deschis mai ales ca n-am facut legatura cu tine (logic nu era asa greu, dar oi fi fost mai obosita atunci). Primul lucru la care m-am gandit a fost ca a nimerit din greseala la noi pe subiect si ca o sa-l interogheze fetele si ne lamurim.

Ripley, mie-mi zice "page not found", deci nu vaz nici-o poza cu tine, poate trebuie sa ne dai un link al unui album sau al unei fotografii de la tine din cont si nu link la cont-ul propriu-zis. Imi dau si eu cu parerea, nu-s sigura. Dar ca sa mearga sigur ca un test verifica daca gasesti tu ceva la linkul acela fara sa fii logata in contul de webshots.
Ieri am fost la Cluj dupa 4 ani de la ultima vizita, dar am fost legata de anturaj si nu te-am contactat sa vad daca ne putem cunoaste. Am fost in vizita la o scumpa de fetita de 6 saptamani, pe care am vazut-o doar dormind dar normal ca m-a topit. Mamica ei, nasa mea, mi-a povestit ca a nascut la ceva clinica particulara a unui dr care locuieste chiar acolo si se ocupa de toate in acelasi loc. Ei asa dr mi-ar place sa am si eu dar nu cred ca o sa ma inscriu la dansul ca mi se pare cam mult sa merg o data pe luna la Cluj. Nasa mea mergea la control la fiecare 2 saptamani. Mi-a zis ca urmarirea sarcinii a costat-o 2 milioane si nasterea normala costa 10 iar cezariana 15.

Lectie de pus link-uri, ia sa vad daca va pot lamuri:
Luam spre exemplu, adresa de la pozele Florentinei: http://community.webshots.com/user/ina869

Putem pune spre aceasta pagina diferite feluri de legaturi in modul urmator:

1. link simplu: [ url ]http://community.webshots.com/user/ina869[ /url ]
2. link cu text: [ url="http://community.webshots.com/user/ina869" ]Albume Ina[ /url ]
3. link cu iconita: [ url="http://community.webshots.com/user/ina869" ][ foto][ /url ]

Daca stergem din fiecare cod de mai sus toate spatiile care apar obtinem, diverse feluri de legaturi catre aceeasi adresa :

1. http://community.webshots.com/user/ina869
2. Albume Ina
3.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinucaR spune:

De astazi, mai am in mod oficial 3 luni pana ma intalnesc cu bebe ...
Am in suflet o combinatie inedita de panica si bucurie... niciodata nu mi-am imaginat ca o sa ma simt asa...

Cum stati cu pregatirile??
Astazi ne ducem sa alegem mocheta din camera bebeului si in zilele urmatoare luam mobilierul si tot asa... am facut planul pe toata luna care urmeaza sa tot facem cumparaturi...

IrinucaR 26++

www.irinucasisoru.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

riplez, eu am vazut pozele... dar de ce le-ai facut asa mici?? cele cu tine zic.. abia se vede fata in ele.

lavi02, eu am triat hainutele... impreuna cu andrei... si nu s-a lungit decat cu vreo 2 ore... ca-i placeau teancurile

Cristina 24+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

sa nu faceti cura de slabire acum, aveti timp dupa ce nasteti sa tot dati jos, nu-i asa de usor sa te trezesti noaptea si sa fii fres si ziua.

Paula19+Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Fetelor am intrat un pic pentru ca trebuia sa ma descarc undeva. Azi dimineata la sapte fix mi-a sunat mobilul, eram inca buimaca, somnoroasa. Ma suna o foarte buna prietena din Ungaria, care niciodata nu ma sunase atat de devreme. Mi-a spus ca i-a murit sotul vineri, ca s-a prabusit cu avionul lui de agrement in Croatia. Plangea la telefon si eu nu stiam ce sa-i spun decat banalele condoleante , imi pare rau si ai grija de tine.Cred ca in momentul acela informatia nu mi-a ajuns la creier, a fost prea brusc si neverosimil.

Ei nu s-au inteles f bine, de cativa ani nici nu mai stateau impreuna si totusi acum la telefon era o femeie terminata care cred ca mai avea sentimente nemarturisite fata de el. Eu abia dupa o jumatate de ora m-am dezmeticit, mi-am dat seama ca s-a intamplat ceva groaznic, acum am o stare de neliniste pe care n-o pot controla, nu vreaua sa-l agit pe bb dar nu cred ca o sa reusesc. Ce sa fac?

Mandy, 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

neata !
mandi, ce sa zic, e normal sa te simti asa, poate singura solutie e sa incerci sa nu te agiti prea tare; din pacate in 9 luni e imposibil sa nu se intample ceva tulburator, asa ca sa presupunem ca bebei au capacitatea de a se "feri" de emotiile noastre...

noi am terminat deja dormitorul, si cred ca lui bebe o sa-i placa, este foarte primitor, nici noua nu ne-a venit sa credem ce frumos a iesit; oricum, tati a zis ca vrea sa mai faca si alte schimbari prin casa, si alte mici retusuri pana vine bebe, ceea ce e ok, dar o sa fie cam ocupat ...

azi noapte am visat ca incepuserati voi sa nasteti si mai aveam si eu putin ... sper sa treaca repede lunile astea, ca zau nu prea imi place sa astept ...

dupa ce am terminat de asezat mobila la loc in dormitor, dan a insistat sa monteze patutul, dar nu l-am lasat ... l-a mai montat cineva ? ma gandeam ca mai sunt 3.5 luni, si nu are rost sa ne zgaim la el gol degeaba ...

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput