Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005 (34)
Raspunsuri - Pagina 8
coralia76 spune:
Neatza!
In primul rand "La multi ani tuturor Mariilor,Marianelor si alte deviate!!!!!!!!cu sanatate si impliniri!
Maria "La multi ani"!Am inteles ca ai avut deja chef de ziua numelui,sper ca v-ati distrat pe cinste!
Tania tinem pumnii azi la eco,sa ne dai vesti bune despre bebelica!
Nu stiu care dintre voi se mai numesc Maria,eu vadoresc tutror numai bine!
Weekendul meu a fost destul de agitat,am avut musafiri(si inca mai avem),stau pana marti..au o fetitza de 3 ani foarte jucausa si isteatza...asa ca surpeiza..sotul meu si-a schimbat si el optiunea si vrea si el fetitza acum..dupa ce pana acum numai baietel avea in cap.S-a jucat ieri toata ziua cu fetitza prietenilor incat acum e topit dupa ea...acum amandoi speram ca pe 29 august cand mergem la eco sa ne anunte ca e o fetitza sanatoasa!
Va pup!
Maine implinim 25 de sapt..azi sunt inca cu 24+.
Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]
anda77 spune:
'neata fetelor
cristina, imi pare rau de retardul de crestere. incearca de toate, poate "isi da drumul" bebe. si eu stau cu stresul asta, de la ultima ecografie...
sa vedeti MINUNE: pana acum o saptamana ma plangeam de contractiile care devenisera aproape permanente si, ce e mai grav, devenisera dureroase. ma gandeam cu groaza ca in ritmul asta copilul nu se hraneste, nasc la 7 luni etc. doctorul nu spunea nimic, mi-a dat doar no-spa si va spuneam ca e frectie no-spa-ul deoarece aveam contractii si dupa 2 no-spa. in acelasi timp, in urma unui incomfort, m-am autosuspectat de infectie urinara (si bine am facut), n-am facut urocultura, dar mi-am luat de la plafar un medicament din extract de afine, contra infectii urinare. Ee si ce sa vezi, de cand il iau au slabit contractiile si s-au rarit! dupa vreo 2 zile m-am prins si eu ca poate exista vreo legatura...Am intrebat o prietena insarcinata si asta mi-a zis ca ea a avut o mica infectie si doctorita i-a spus ca sunt periculoase ca dau contractii !!!! e poftim! Ce m-a umplut de nervi a fost cand am realizat ca m-am tot plans la doctorul meu de aceste contractii si nu mi-a zis o data " fa, du-te si tu si executa o urocultura!" acum vorbesc colorat ca sunt nervoasa... adica trebuia sa stau eu sa-mi dau cu presupusul ce-o fi..daca nu-mi dadeam seama ca am infectie urinara.?!.. o sa fac o urocultura dupa ce termin pastilele astea de afine, la sfarsitul lunii, ca vad ca ma simt bine cu ele.
http://community.webshots.com/user/anda1977
xandra28 spune:
neatza burticilor shi la multzi ani mariilor!!!
mama-mama da ce-atzi mai scris in weekend...
am shi eu o mika problemutza: sambata shi duminica am umblat prin sensiblu, shi am cumparat pt bebe biberoane nuk (f.f. frumoase shi dragalashe), termometru de baie shi alte maruntzishuri... shi acum am o stare cam nashpa, nu ca sunt superstitzioasa, dar poate era bine sa mai ashtept un pic... shi voi atzi inceput sa cumparatzi, nu-i asha?
hai linishtitzi-ma, ca nu-mi sta gandul la altceva...
xandra, 24+
pozici cu mine
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
anda77 spune:
da, xandra, si noi am cumparat..:) pe bune, am cumparat, nu te mai stresa. si eu sunt superstitioasa, dar m-am convins ca ii face bine lui bebe sa-i umplu dulapiorul cu diverse inca de pe acum.. daca eu sunt fericita, si el e intro-fericit, nu?
http://community.webshots.com/user/anda1977
Mihaelutat spune:
Buna dimineata fetelor!
La multi ani Mariilor si multa fericire.
Iaca si eu. Nu am mai scris de ceva vreme dar v-am cititi constatnt. Am si eu o mica nelamurire: am fost la eco morfologica la Herghelegiu si a spus ca am placenta anterioara. Pana acum, doctorul meu de fiecare data mi-a spus ca am placenta posterioara fundica. Sper ca am scris corect. Poate imi explicati si mie ce insemna, ca abia maine ma duc la doctorul meu si nu mai am rabdare. In rest copilul este foare bine cu 1 saptamana si ceva mai mare, toate bune.
Va pup si va urez o spataman minunata!
Mihaela 24+
cristinamh spune:
xandra... normal ca am cumparat... eu nici nu eram gravi cand am luat prima rochita
eu cred ca partea cu superstitiile e veche de acum 200 de ani, cand nasterea era un mare risc... atat pt mama, cat si pt copil... unul din ei sau amandoi puteau muri. si atunci nu se lua nimic inainte. cea ce s-a schimbat radical, asa ca de ce sa ne mai facem probleme?!
Cristina 24+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
maria_alexia spune:
Buna dimineata !
Mie mi-e tare draga ziua de azi, pacat doar ca nu o pot sarbatori cum trebuie, la serviciu fiind... Multumesc de urari si La multi ani! si din partea mea si celorlaltor Marii !
Cora, astazi sarbatorim, clar ! Pana acum au fost doar pregatirile . Asa ca am inceput de dimineata la serviciu, dupa serviciu mergem la parinti la masa ( stiu ca trebuia sa fie invers, dar... ma rasfata si ei), apoi pe seara asteptam musafiri...
Sa aveti o zi plina de lumina!
Maria
tania-z spune:
Neatza!
Maria La multi ani si distractie placuta!
Ripley, Anamari multumesc de mesaje, stateam in cumpana daca sa iau si "Iarna decanului" dar sa vedem ce va zice si Lavi02.
Ina mi-a placut tare mult ideea cu oita, mie imi plac tare mult oile...poate pt ca sunt din Sibiu?
Noi nu am luat inca nimik pt bb (ma rog, un termometru de baie, pe care il folosesc eu) dar nu din superstitie ci din 2 motive:
1. eu inca nu pot iesi prin magazine
2. pana in trim III mi-e efectiv frica, poate ca asa se intampla cand esti tot timpul cu amenintarea de avort deasupra capului.
Asa ca ofez adanc sin mai astept, cel putin pana in 15 septembrie, desi cand va citesc mi se face o pofta....
Ieri am fost la spital la prietena mea care a nascut o fetita - e incredibil ce se schimba fata mogaldetei de la o zi la alta! Si era atat de mica...brusc mi s-a golit creierul si ma gandeam doar ca eu nu as stii ce sa fac cu ea!!! Sunt atatea de invatat... A, fetelor din Sibiu, am fost uimita de un lucru: rezerva mama si copil nu avea baie proprie! Adica eu am avut, cu un etaj mai jos, si nu eram operata si cu copil, iar la mamici, cu cezariana, trebuie sa mearga la baie pana in capatul coridorului! tare ciudat...
Tania & Punctuletz 22+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
tania-z spune:
A, si inca ceva, ca acum ma pot baga in seama la discutiile despre kg luate. Cand iesisem din spital, aveam aceiasi greutate de la inceputul sarcinii (50kg) iar in 3 saptamani am reusit sa pun 4 kg, doar mancand normal, ma rog, de 3-4 ori pe zi.
Cristina si mie mi-e groaza de vizitele de dupa, am vazut la prietena mea, ca sambata, cand am sunat-o la spital avea vreo 10 persoane in vizita! Asa ca m-am dus ieri, dupa ce am intrebat-o daca e OK. Si mai e o chestie... aia cu mersul cu ploconul (nu stiu cum e pe la voi). Dar aici o prietena a patit in felul urmator: in loc ca cei veniti in vizita sa aduca diverse chestii de utilitate pt mamica sau bb, s-a trezit cu kg intregi de prajituri si bere la greu ca, cica, berea face bine la lapte. Buuuun, dar ea, saraca, nu a baut niciodata bere si nici nu bea, asa ca s-a ales cu o gramada de musafiri, oboseala si beri de dat.
Tania & Punctuletz 22+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
maria_alexia spune:
Mihaelutat, si eu am placenta inserata anterior, si nu e nici o problema.
Fetele spuneau ca e posibil sa doara mai tare loviturile lui bb, cum e el cu piciorutele spre organele noastre interne (si intr-adevar, la echo' el statea cu spatele spre burtica!, n-as fi crezut), in rest nici o problema... Dar lasa ca se misca si roteste el destul, poate nu va fi chiar asa de rau...
Tania, asa mai vii de-acasa, bine ca te-ai mai implinit si tu !
Fetelor, azi fac cinste cu Tiramisu !
Am adaptat reteta ca sa fie "safe", am pus frisca inloc de albusuri batute si ... am incercat sa pun ceva mai putina cafea si lichior (data trecut am pus de parca nu mai bausem de luni intregi, hehe )