Caut sa aflu nr. unei gradinite
Salutare mamici de pitici !
Cine stie sa-mi spuna si mie ce nr. are gradinita aflata in apropierea liniei 41, intre Bd. Timisoara si Bd. Drumul Taberei, cred ca adresa ar fi pe Str. Crinul de Padure (asa pare cel putin din harta Bucurestiului).
E o gradinita cu garduri inalte, cu acces limitat de o sonerie si acum toata vara nu se lucreaza.
M-ar fi interesat date despre ea ca noi stam in apropiere si mi-ar fi placut sa-mi duc puiul acolo. Nici macar nu stiu daca e de stat sau particulara.
Cine poate sa ma ajute cu niste informatii ?
Va multumesc !
Ana
Daca nu ma insel si o localizez corect, atunci gradinita este 272, adresa corecta fiind B-dul Timisoara nr. 39, telefon 4133878. Doamna directoare era pana de curand Laszlo Ioana. Te las pe tine sa descoperi daca mai este sau nu. Acum, ca sa fiu sigur ca am reperat gradinita, iti mai spun si ca la poarta gradinitei este o fabrica de cozonaci. Cu gard inalt in zona mai este o gradinita, 57 Hillary Clinton, diferenta este ca prima are garduri inalte din zabrele metalice iar a doua are garduri inalte de beton (nu poti vedea in curte. Am ghicit gradinita?
annablue spune:
Din pacate nu radu26, cele doua de care spui le stiu dar nu e vorba de nici una din ele. Asta de care iti spun este exact pe Bdul Brasov, in dreptul trecerii de pietoni de la mijlocul statiei intre piata si Bdul Timisoara. Si are niste garduri inalte de metal verzi si are sonerie la intrare. Strada pe care se intra am vazut in ghid ca se numeste Crinul de Padure. E intre blocuri, sincera sa fiu nu stiu daca e privata sau de stat dar pare sa fie de stat.
Sper ca nu te-am bagat in ceata...
Oricum multumesc de raspuns.
Ana
Annablue si Adita 1.11.2002
radu26 spune:
Gata am reperat gradinita. O stiu. Voi merge saptamana viitoare in zona, mai pe la sfarsit asa. Sincer, am ceva dubii despre gradinita respectiva, mai precis despre directoare, am avut o patanie urata acolo. Hm, daca zici ca stai aproape..., dar daca vii de departe pentru ea, nu merita.
radu26 spune:
Scuze, iar confund. Sunt mai multe gradinite intre Timisoara si Drumul Taberei. O sa merg in zona sa vad care este cea la care te referi. Pana atunci, nu lua in seama ce am scris mai sus. Se referea la o gradinita care este pe strada Sibiu.
annablue spune:
Multumesc mult, eu stau la nici 5 min. de mers pe jos printre blocuri de aceasta gradinita si taaare mi-ar placea sa gasesc aici un loc bun pt. Adita al meu. dar, asta numai in cazul in care se merita, ca daca sunt conditii nasoale sau educatoarele nu-si fac treaba, prefer sa merg mai departe dar sa fie ok.
Eu sunt oarecum si o fire mai "pretentioasa" cand vine vorba de fiul meu, doar pe el il am si nu voi mai putea avea alti copii, asa ca e lumina ochilor mei si vreau sa ma asigur ca ii pot oferi cele mai bune conditii in situatia in care noi nu suntem nababi...
Astept vesti.
Si Radu, vezi ca strada pe care se intra e chiar in dreptul trecerii de pietoni semaforizate.
Ana
annablue spune:
Am aflat in sfarsit nr. gradinitei mult dorite.
Este Gradinita nr. 217.
Am marea rugaminte ca daca cineva cunoaste conditiile sau are vreun pusti acolo la o educatoare de treaba sa-mi spuna si mie, ca sunt disperata sa rezolv problema.
Deocamdata dna directoare m-a intrebat daca "pot ajuta cu ceva gradinita", ca suntem pe lista de asteptare nr. 38...
Deci, astept sfaturi si sugestii.
Va rog sa ne ajutati, Adita al meu deja se plictiseste la cei 2 ani si 10 luni la cresa si e musai sa ne mutam la gradinita.
Ana
andora spune:
Ana, nepotica mea de 3 ani si 1 luna se va duce de luni la aceasta gradinita . Iti stau la dispozitie cu mailul andreeaoracle@yahoo.com pt detalii... de care sigur ma voi interesa. Cumnatii mei stau exact intr-un bloc de garsoniere in fata gradinitei, acesta a fost criteriul alegerii. Nu am prea auzit de bine/rau despre ea, stiu doar ca si eu am fost la aceasta gradinita ...
Va pup !
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii