nu pot sa ii dau logout. adica apas, imi apare" Te-ai logat afara cu succes!Multumim pentru participare si va uram o zi buna in continuare.Inapoi la Forum" si apoi se deschide pagina de start a forumului si eu sunt in continuare logata. ce se intampla, ca pana acum nu pateam asa?
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
Pe mine m-a contactat o prietena care imi spune ca are probleme cu logarea pe DC.
Ea zice:"Nu ma pot loga cu numele meu pe DC; imi da ca am intrat cu succes si ma trimite inapoi la forum, unde sint iar nelogata "
"am mers si la "ati uitat parola", am lasat numele si adresa de mail, scrie ca mi s-a trimis parola pe adresa mea, dar nu vine nimic"
Am vrut sa intru de la calculatorul meu cu Nickul ei si eu nu mai reusesc nici eu sa ma deloghez, patesc acelas lucru ca si ea: imi da ca m-am delogat cu succes si cind se intoarce la forum sunt tot logata.
Eu am pus in favorite paginile de pe Dc care ma intereseaza, asa s-a intimplat sa pot intra si sa va pot scrie. Ea nu o poate face( ea este membru al DC: Balbina)
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Te duci la TOOLS, INTERNET OPTIONS, si ai un buton "Delete Cookies".
Dupa ce stergi cookies-urile ar trebui sa mearga... Succes