Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (98)
Raspunsuri - Pagina 5
szivarvany spune:
Buna dimineata Philip !!!
Io`s pe aici, inca, apoi merg home la bebelinaaa
Cine`ti zicea Butzy ?
Si ce le dati de cina la copiii ?????????
Daca nu apuc, io va doresc un we placut cu mult soare !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii
philip spune:
sotu' meu drag si iubit imi zicea...
eu la cina ii dau exact ce papam si noi, ca am inceput sa mancam mai sanatos de nevoie. branza cu smantana si mamaliguta, paste cu tot felul de sosuri, cu si fara carne, pizza, sandwich-uri mmmmmmm, nu mai stiu. dar tu?
philip&andreea
philip spune:
mey, voi chiar ati fugit de aici? bine imi sade sa scriu de una singura. mai bine mi-as si raspunde...
philip&andreea
gongutza spune:
Asa ma gandeam si io :)) sa scriu si sa-mi raspund ca vad ca pe aici bate vantul...
Sa va spun ce am patit azi dimineata...ne imbracam sa plecam afara,imi pun portmoneul,cheile si mobilul pe canapea in sufragerie,ma duc sa-i pun apa in canuta lui Alex,iau chestiile de pe canapea,stam afara vreo doua ore,ajung inapoi acasa si caut mobilul...ia-l de unde nu-i!In disperare de cauza sun la Connex,blochez cartela,fiind convinsa ca mi l-au furat in piata...caut innebunita la dealeri un telefon acceptabil pret/calitate...ce vroiam eu nu am gasit niciunde..hranesc copilu,il culc,mai trag o tura de plans asa de nervi ca nu mai am mobil(il aveam de 6 luni,am dat o gramada de bani pe el),Dan imi zice lasa ca-ti iei altul luna viitoare,eu ma pun iar pe plans...nu mai am nici un nr de telefon,am pierdut toate nr clientilor etc etc...de nervi ma apuc si fac curat...dau cu aspiratoru',trag canapelele sa sterg praful...si ce gasesc sub canapea?!?Mobilul meu inchis....probabil ca se terminase bateria intre timp...bucurie mare....cine l-o fi ascuns acolo oare?Bine ca nu l-a aruncat la gunoi,ca acolo chiar nu ma gandeam sa caut....si eu ferm convinsa ca mi l-au furat!!!
Revin
philip spune:
adina, bine ca l-ai gasit.
io mi-am pus cupilu la nani si-acu ascult cantece de leagan ca era cam nervos si-am zis sa-l calmez cu ceva muzica. culmea, ca-mi face bine si mie...
philip&andreea
kim222 spune:
Salutare..
eu am fost sa-mi scoata fierele..acum m-am intors...i-am luat lui Luca doau canute..una cu pai (cica asta pt copii dupa 2 ani..) si alta pt 12 luni ..dar nu gen sippy cup ci mai apropiata de ideea de cana...
vad ca bate un vint de vacanta...pe aici ..oare pt ca vine weekend-ul??
Ma duc ca testez canutele....
amironeanu spune:
LA MULTI ANI ALEXIA, MARA, ANDREI, DAVID si MARIA! Sa fiti sanatosi, sa cresteti frumosi si destepti!
Noi ne pregatim de sarbatorit, acum sunt intr-o pauza in timp ce se coace al doilea tort. Am fost harnica ca o albinuta, noi intre timp ne facem si balconul, asa ca este un haos total in casa. Am noroc cu parintii mei ca este la noi si mai ma ajuta. Sunt super incantata ca de cand a venit a reusit sa-i schimbe programul Stefaniei (doarme de la 14 la 16) si mananca inainte de somn. Sper sa ramana cu acest program, pentru ca mi se pare un program de copilasi, nu de bebelusi
Andreea, cred ca iti lipseste tiza (AndreeaB), ea reusea sa iti mai tina de urat. Eu nu prea am reusit sa intru ieri si azi si deja mi-e dor de voi.
Adina, bine cand se termina cu bine. Eu cand observ ca lipseste ceva, mai intai caut in masina de spalat, acolo isi ascunde Stefi comorile
Am vazut poze de la intalnire si cu Stef. Sunt atit de trista ca nu pot veni si eu la intalnirile voastre. Si l-am vazut si pe Stef cataratorul, mie mi-au placut si bilele acelea muuuuulte. Cred ca Stefi ar fi in extaz acolo.
Catinca, mai asteptam vesti despre Stefan.
Mario, sot de Ema, cred ca ar trebui sa-l pun pe al meu sot sa-ti scrie. Oricum, el are o vorba "pofta vine mancand" (Ema tradu, te rog frumos)
Daria, noi nu avem cina propiu-zisa. Stefi mananca pranzul al 2, cand se trezeste ii dau paine cu almette sau coltunasi sau papanasi si pe la 7 un iaurt. Iar inainte de culcare 240 ml de lapte + supliment daca nu adoarme dupa primul biberon.
Anul trecut, pe vremea aceasta, ma internam si ma trimiteau din sala de nasteri la etajul de gravide pentru ca nu credeau ca voi naste in noaptea respectiva. Dar Stefi nu a fost de aceeasi parere
Nu cred ca mai intru in aceasta seara, pentru ca parintii mei dorm in aceeasi camera cu calculatorul si cred ca se vor culca. Asa ca va doresc noapte buna, iar la schimbul trei o zi placuta in continuare!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
philip spune:
andrea, spor la treaba si sa va petreceti cat se poate de frumos maine. la multi ani stefaniei, mult noroc in viata, bucurii, sa fie frumoasa si sanatoasa!!!
la multi ani si celorlati sarbatoriti!
philip&andreea
Dorsilia spune:
Buna seara!
ajung si eu acum sa urez de bine copilasilor sarbatoriti si le trimit cate un pupic tuturor
noi acum l-am adormit pe puiut, pana acum o ora am fost pe afara, mergem cu hamul de zor. Cred ca trebuie sa-l tund cu masina pt ca transpira la capsor si e cu parul ud adesea, tot umblu cu prosopele dupa mine sa-l mai sterg. E ok sa il tund cu masina la 1 an oare ?
alta chestie care ma macina si ma termina psihic in ultimul hal e ganglionul ala de pe gatut (sau parca sunt doi alaturati) care tot acolo e. Vreau sa va intreb oare numai el are asa ceva sau si puiutii vostri au avut sau au asa ceva, si daca se mai retrage. Ambele pediatre cu care colaboram sunt in concediu pana in septembrie. Io albesc incet dar sigur. Iar ma pun pe plans ... ma impresoara mii de ganduri prapastioase, simt ca ma doare fiecare gand ca i s-ar putea intampla ceva rau puiului
hai ca merg sa citesc din urma
pupi
lia
philip spune:
lia, . toate mamicile isi fac griji pt puiutii lor. nu stiu ce sa zic de ganglioni, noi nu aveam, dar nu cred sa fie ceva grav, de vreme ce nu se manifesta intr-un mod neplacut
philip&andreea