FIV 40

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Crinuta, nu te mai supara asa rau, trebuie sa incerci sa nu-ti pierzi curajul, chiar daca apar fel si fel de piedici. Vorbeste si tu cu oamenii aia si spunele ca este o problema mai deosebita, ca ai nevoie de analize pentru o interventie ...poate reusesti sa-i sensibilizezi...
Si eu poimaine ma duc la Medsana pentru analizele hormonale din ziua a 3-a.
Tu cand ai programare la doctor, la inceputul lui septembrie?



Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Gina, da, experienta neplacuta cu SEU ( daca poate fi numita numai neplacuta...) am avut-o cu dr.Marinescu. Si culmea, acum , dupa atatia ani, cand am cerut parerea mai multor dr., unde sa incerc FIV in Romania, mi-au spus Medsana sau Giulesti-dr.Marinescu. Si la Marinescu se oferise cineva care il cunoaste sa mearga cu mine la el.

Letitia, te rog , incearca sa gandesti pozitiv, samburelul este acolo si acolo va ramane...Dupa ce ai trecut prin atatea mi se pare ...nu gasesesc cuvintul: injust, nedrept...ca sa fie altfel.

pentru toate fetele .

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, am si eu o intrebare legata de costurile FIV. Din cate am inteles scorurile pornesc de la 3000 de eur in sus in functie de clinica/spitalul unde are loc FIV. Daca nu reuseste din prima costurile raman aceleasi sau scad mult(cam cu cat)?
Pentru fetele care asteapta rezultatul sa fie ++++ iar pentru fetele care urmeaza sa faca FIV mult noroc iar rezultatele sa fie tot ++++!
Pupicei dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pis din pacate asa e firea mea, ma stresez, imi fac ganduri si ma supar din orice. Asa eram si cand nu aveam atatea probleme. Eu am facut analizele chiar la clinica unde e centrul unde fac FIV, asta e culmea. Dar se vede ca sunt la stat si nu privati (desi oricum se plateste totul si la ei, nu e gratis). Din pacate nu imi permit sa merg si eu la Medsana. Asta e, sper sa se termine totul cu bine. Multumesc de sfat si de incurajari. Eu am programare la dr. in 5 septembrie ca sa stabilim exact protocolul si tot in septembrie incep tratamentul pentru FIV, asa a zis dr..
Iti tin pumnii sa-ti iasa bine analizele. Tu cand incepi FIV-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

MRL daca te intereseaza eu pot sa-ti scriu preturile de la Cluj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Crinuta, sarumana mult. Daca o sa fac FIv sigur o sa ajung la Giulesti. Pana in primavara am sa incerc inseminari. Cred ca in curand o fac pe ce-a cu nr.8. Stiu ca la FIV prima data trebuie sa faci tratament de stimulare care este destul de scump. Costurile ajung sa depaseasca 3000 de eur. As vrea sa stiu daca in cazul in care FIV-ul nu reuseste de prima data si vrei sa treci la o alta incercare costurile noului FIV sunt aceleasi?
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Gina, bine ai venit din concediu! Sper ca ti-a fost bine. Eu am inceput sa numar zilele, de fapt o sa incep sa le numar de duminica care vine, pina la plecare. M-ai intrebat daca au inceput sa faca programari: se pare ca da, eu zic sa incerci sa suni si sa vezi ce iti spun, la mine a sunat mama si mi-au facut programarea, chiar vroiau sa mi-o faca mai devreme dar ar fi fost ianinte de venirea noastra.

Letitia, stai linistita, te rog, nu te mai stresa, stii ca nu ii face bine puiutului? Eu zic ca o sa fie bine, dar trebuie si tu sa ai grija de voi.

Diciu, mercicel pentru ca nu vrei sa ma descurajezi! Esti o dragutza! Din ce povestiti voi rezulta ca fiecare are scapari, dar eu nu vreau sa ma gindesc la rele. Si eu ma duc tot cu o recomandare din partea cuiva. Ma mir si eu tare ca ti s-a intimplat asa ceva, dar ma gindesc ca poate nu te-a putut curata cum trebuie ca era totul inflamat pe acolo si mai e ceva: mai bine asa decit cum stiu eu o tipa pe care a curatat-o un doctor asa de bine ca a facut niste sinechii dupa aia de i-a trebuit o gramda de timp sa scape de ele.

Ramona, sper sa reusesti sa dai de colega ta si sa ne spui noutati. Eu am o nedumerire: ai spus ca FIV-ul e subventioant de stat la greci, dar eu staim ca asta se aplica celor care sunt cetateni sau macar cu drept de rezidenta in tara respectiva, dar daca vii asa "din afara" tot subventionat e?

Crinuta, nu te mai stresa. Nu iti face bine si in plus nici nu realizezi nimic altceva decit sa iti faci tie rau. O sa vezi ca au sa iti dea rezultatele, poate merge mai greu, cine stie.

MRL, eu stiu ca la Giulesti e mai ieftin, cam la jumate fata de Medsana, nu stiu preturile exacte dar mie asa mi s-a spus. Cred ca am un e-mail pe undeva cu preturile, daca il gasesc iti dau un PM. Dar daca ai rabdare pina ajung eu acolo o sa iti pot spune exact care sunt preturile cu medicamnete si tot ce iti mai trebuie. vad ca si tu esti din Bucuresti, si eu la fel, putem sa vorbim cind vin eu acasa, la sfirsitul lui septembrie.







Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

MRL se pare ca eu nu te pot ajuta cu preturile la FIV. Pot sa-ti spun doar pretul la medicamentele cu care fac eu stimularea: Gonal F - o fiola era in iulie la sfarsit cam 980.000 lei. Stiu ca voi mai folosi Dyphereline, dar am uitat cat costa (mi-a zis dr., dar bineinteles ca am uitat).
Danutza_c asa e, nu ma ajuta cu nimic. Incerc sa nu ma mai gandesc, oricum nu depinde de mine. Of!
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

MRL preturile anul trecut la Giulesti erau 1300usd procedura standard , 300usd ET, 500 USD ICSIsi tratamentul 400-1000usd (depinde de tratament si de unde -l cumperi), iar congelarea 150 usd pe an. La a doua incercare reducerea este de 300usd.
Totul depinde de norocul fiecaruia si de ce vrea D-zeu.Fiecare doctor are si bune si rele. Procedura in sine e aproape la fel , restul depinde de cel de sus. Curaj fetelor si capul sus.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna fetele,
desi, scriu destul de rar va urmaresc in fiecare zi!
apropos, de fiv subventionat! aproape toate statele EU subventioneaza daca esti rezident de tara respectiva si ai bineinteles asigurare medicala!
de ex., aici in belgia sunt subventionate 6 fiv-uri! costa 1200 euro/fiv daca ai asiguare si rezidenta aici! daca nu, pretul este de 4500 euro!
multa bafta va doresc,

melania


Danutza_c, Ileana, promit sa ma interesez cu detalii si sa va scriu ce si cum., Numai ca trebuie sa o prind, pentur ca este directoarea economica si nu e mereu la munca, e pe teren. Dar nu va uit, mai ales ca ma interseaza si pe mine foarte tare. Ma surprinde ca exista tari care subventioneaza FIV. Va dati seama ce bine e sa stii ca ai sanse sa ai un bebel, si ca statul te ajuta? Dar la noi......statul nu stie cum sa te fure mai tare, cum sa te faca s aplatesti mai multe datorii catre el, iar de dat, nu-ti da nimic. offff, ce suparata sunt!!!!!!!

Anis nici eu nu am reusit sa vad pozele, si am intrat de mai multe ori. Stii cumva unde e buba?

Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23
[/quote]

Perseverenta genereaza succesul!

Mergi la inceput