FIV 40

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Mihaela V. ce ti-a zis Prof. Ancar? Am fost si eu aseara la el ca am o scurgere maronie... Mi-a zis ca samburelul e acolo, are 3 mm si scurgerea e de la implantare. Mi se pare cam tarziu sa se produca abia acum, dar daca el zice asa il cred ca nu am de ales.

Poti sa ai incredere ca data viitoare va fi cu noroc: la mine asa a fost si nici macar nu am avut atatia embrioni cati ai tu!

Acum stau acasa in varful patului, asa ca daca aveti intrebari, va astept.

Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Felicitari Letitia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steliana04 spune:

Bună fetelor!
Va povesteam si eu in urmă cu câteva zile despre o prietenă care a reușit FIV din prima, după o extrauterina. Astăzi am aflat cu tristețe că sarcina a încetat din evoluție si a trebuit să fie "curățată". Este dureros ceea ce se intâmplă. Vom putea fi linistite doar atunci când vom avea puiuții în brațe.
Și eu mă pregătesc de al 2-lea FIV in sept, octobrie, vreau sa mai imi fac niste analize.
Rog fetele care au facut de curand FIV in Bucuresti sa-mi trimită si mie lista cu analizele facute.
Va pup si va doresc să vi se implinească visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHAELA V. spune:

Letitia, din pacate a zis ca nu are explicatie pentru ca nu am reusit...dar oricum,mi-a zis ca acum am cateva chistulete mici, dar a zis sa nu-mi fac griji ca se vor elimina...sunt de la stimulare...trebuie sa las sa mai treaca inca un ciclu si sa-mi repet analizele hormonale...dupa care daca totul e ok, putem face ET...oricum a ramas sa-l sun pe 6 septembrie cand se intoarce din concediu...
Eu una sunt sigura ca voi reusi a doua oara...de data asta nu are cum sa ma mai doara si nici nu o sa ma mai umflu...asa ca totul va fi ok...de abia astept..acum deja stiu cum o sa fie...

Mihaela V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHAELA V. spune:

Letitia, tu ai fost in lotul din iulie de la Medsana? Ai reusit din prima?
Ai stat numai in pat?
Eu una, am sta o saptamana in pat...dar cand m-am dus la dr., am fost zguduita in masina pana la spital...de la asta si mai ales de la hiperstimulare cred ca am pierdut embrionii...am avut dureri si am fost super umflata...
Dar, avand in vedere ca am embrioni congelati, data viitoare nu voi mai face stimulare, asa ca totul va fi ok...

Mihaela V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Da, Mihaela am fost in lotul din iulie, dar la Dr.Protopopescu. Pentru ca de 3 zile aveam scurgeri, am sunat ieri la Medsana si am vorbit cu Ancar, care a fost de acord sa ma vada. Asa am ajuns la el.

Nici eu nu am reusit din prima, acum mi-au transferat embrioni obtinuti in noiembrie 2004. Pe langa scurgerile astea care acum mi se par mai abundente, imi iese si estradiolul mic, asa ca sunt destul de ingrijorata. Are dreptate Steliana, pana nu ne vedem cu puiutul in brate, nimic nu e sigur.

Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia spune:

Mihaela, prima data am stat si eu numai in pat... si nimic. Acum nu, am stat doar in ziua ET, apoi m-am dus la munca, am stat cuminte pe acolo, dar mi-a fost mai usor asa, stresul era mai mic.

E cum vrea Dumnezeu! Daca o vrea sa-mi ia puiutul acum, inseamna ca asa a trebuit sa fie...

Letitia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Fetelor, Letitia cand va citesc ce optimiste sunteti si ce curajoase sunteti, nu pot sa nu ma gandesc ca veti reusi cu toatele, mai devreme sau mai tarziu.
Letitia sa vrea Dumnezeu sa ramai cu puiutul tau definitiv, sa nu ti-l ia.

Eu una, nici nu vreau sa ma gandesc la o nereusita din prima. Nu stiu daca voi avea embrioni congelati, si ma ingrozeste gandul ca nu voi reusi din prima. Dar voi ma imbarbatati de cate ori sunt cu moralul la pamant.

Am fost la un control zilele trcute si medciul mi-a zis ca aia de la Cluj, unde m-am operat, fiind oncologi, taie tot, nu se gandesc la femeie ca o viitoare mama. Ca ar fi putut sa lase o bucatica de ovar, care sa-si faca treaba sa mai am o mica sansa. SI m-a intristat rau de tot. Pe cine sa mai cred acum?

Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pis asa cum zici si tu mi-au spus: ca peste 10 zile sa merg sa iau rezultatele (asta era ieri, de fapt duminica). Dar totusi i-am spus la sotul sa sune sa vada exact la ce ora sa mergem (eu am facut analizele la Cluj si stau destul de departe). Iti dai seama ce m-am suparat cand am auzit ca nici nu le-au facut. sper ca totusi pe joi sa le faca. Nu stiu ce ma fac daca nu, in curand trebuie sa merg la dr.. Sunt stresata acum si din cauza asta. Si nu mai am cum sa le fac altundeva, erau si hormonii din ziua 3 a ciclului. Ciclul urmator trebuie sa incep FIV-ul. Asa m-am saturat de toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Lachi ce mai faci?

Mergi la inceput