FIV 40

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mihaela, multa bafta maine! sper sa repeti ET cat mai curand si sa fie cu de data asta!!

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Pis, tu unde faci FIV? Poate facem impreuna la toamna cind vin si eu.

Anis, eu nu am reusit sa iti vad bebelina, te-am vazut doar pe tine cu burtica si camera super dulce dar nu am vazut bebelina. Sa-ti traiasca si sa fiti sanatoase!

Tia, am vazut raspunsul tau si iti multumesc si eu ca am mai aflat cite ceva. Dar vreau sa te intreb si eu: se face inhibare peste tot, si la Giulesti? Am inteles ca acolo se lucreaza dupa cm al fiecarei paciente.

Va pup dulce pe toate fetele!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Lachi, ma refeream la rolul ovarelor de dupa prinderea embrionilor. Daca trompele sunt infundate, nefunctionale, cum reusesc ovarele sa pastreze sarcina. Un medic mi-a explicat ca pana la 4-5 saptamani sarcina este mentinuta de ovare. Sau cel putin asa am inteles eu.

Vreau sa va zic ca, astazi am vorbit cu o colega de servici, care are uter fibromatos, si....acum ceva timp, a incercat FIV, si a reusit cu embrionii congelati, din a doua incercare. Numai ca, la 8 saptamani, din cauza fibromului, a pierdut sarcina. A facut FIV cu Denisa Protopopescu.
A fost acum o saptamana in Grecia, la clinica unde este doctorita, si si-a facut toate analizele necesare FIV-ului cu 60 euro, si i le-au dat in 2 ORE!!!!!! Sa nu va spun ca acolo, datorita faptului ca FIV este subventionat de stat, el costa 900 euroi, fara tratament. Va dati seama ce diferenta de pret? Mai ca ma bate gandul. Tipa mi-a povestit ca ce clinica au acolo, un gigant, un colos, si ce lux acolo si ce fel se poarta cu tine....ramai 'prost". Mi-a zis ca doctorita e super adevarata!!!
Sunt curioasa ce o sa reuseasca, pentru ca medicii romani, inclusiv Marinescu, nu i-au dat nici o sansa de reusita, adica, ultima solutie si singura, era histerectomia totala, adica adio bebei, chiar si cu FIV. Nasol, vedeti, sunt fete cu probleme si mai mari.
Va pup

Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Ramonav, te rog mult sa ne spui ce a facut prietena ta in Grecia. Si unde a fost. Si eu am un nou fibrom, dupa ce m-am operat anul trecut de alte 3, plus endometrioza si o sa vin sa fac FIV la toamna acasa. Dar as vrea sa mai stiu si alte locuri, cum e, cit e de accesibil, si mai ales ce i-au spus prietenei tale in legatura cu fibroamele. Te rog mult sa numa uiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,


Ramonav23, te rog detalii despre clinica din Grecia. Daca se poate si date exacte, nume, adresa, localitate, telefoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Danutza_c eu am programare la dr.Protopopescu pe 7 octombrie, deci asta inseamna ca m-am hotarat pentru Medsana.
Intr-adevar dr.Marinescu de la Giulesti este singurul care lucreaza dupa cm-ul fiecarei paciente, in rest toate clinicile numai pe loturi.
Ce m-a facut sa aleg intre cele 2 este faptul ca:

  • Medsana este o clinica privata, pe cand Giulesti-ul spital de stat si atunci ca orice spital de stat este si mai multa birocratie.
  • dr.Marinescu nu-mi place ( am si experiente neplacute cu el)

Am citit si despre dr.Laura Dracea de la Giulesti, care de altfel lucreaza cu Marinescu. La Marinescu ramane insa enorma experienta, de necontestat.
Cred ca este bine sa pornesti la drum cu un medic in care sa ai incredere, sa poti stabili o relatie, altfel...

Tu cand vii in tara ? Ai sa stai in Bucuresti? Daca vrei ne putem intalni atunci.
Crinuta71 cum adica nu ti-au facut analizele inca?? Nu ti-au spus data cand sunt gata si poti sa te duci sa le ridici??

Fetele somn usor

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Pis, inseamna ca poate chiar o sa facem cam in acelasi timp FIV. Ar fi grozav!
Da, eu sunt din Bucuresti asa ca o sa ne putem vedea, cu cea mai mare placere.
Ai perfecta dreptate sa te duci la cine ai mai multa incredere. Mie mi-a fost recomandat prof. MArinesc de cineva si sper sa fie bine. Are intr-adevar o experienta imensa si sa stii ca intr-adevar conteaza enorm.
De venit o sa vin pe 23 sept., o sa ne trebuiasca vre-o 2 zile sa ne refacem cit de cit cu somnul, ca diferenta asta de 10 ore se simte rau, mai ales cind mergem acasa, si pe urma o sa mai plecam citeva zile la Iasi, sotul meu e din Iasi, dar asta depinde de ce program ne face domn doctor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Danutza_c, Ileana, promit sa ma interesez cu detalii si sa va scriu ce si cum., Numai ca trebuie sa o prind, pentur ca este directoarea economica si nu e mereu la munca, e pe teren. Dar nu va uit, mai ales ca ma interseaza si pe mine foarte tare. Ma surprinde ca exista tari care subventioneaza FIV. Va dati seama ce bine e sa stii ca ai sanse sa ai un bebel, si ca statul te ajuta? Dar la noi......statul nu stie cum sa te fure mai tare, cum sa te faca s aplatesti mai multe datorii catre el, iar de dat, nu-ti da nimic. offff, ce suparata sunt!!!!!!!

Anis nici eu nu am reusit sa vad pozele, si am intrat de mai multe ori. Stii cumva unde e buba?

Zambeste, maine va fi mai rau!
http://community.webshots.com/user/ramonav23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

BUNA FETELE .. am aparut si eu,concediul s-a terminat,a fost f. frumos pe unde am umblat(prin toata tara),am asteptat cu nerabdare sa va citesc si sa aflu noutati.

DANUTZA ce mai faci? te-ai programat la giulesti,au inceput deja
programarile?

LACHI imi pare nespus de rau ptr.rezultat,dar sa nu iti pierzi speranta,trebuie sa avem puterea sa ne incurajam singure sa putem merge mai departe.

PIS ce spui tu,experienta neplacuta cu SEU ai avut-o cu prof. Marinescu? nu stiu daca ai citi din urma si eu sant pacienta lui,am avut si eu o problema .

ANIS un pupic dulce si o imbratisare pentru micuta Ingrid,sa creasca sanatoasa si frumoasa,...am vrut sa vad pozele cu ea dar nu am putut ,nu le gasesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

buna fetelor...
si eu am avut o experienta nu prea placuta cu Dr Marinescu...
acum cativa ani buni insa...
am avut un avort spontan la 12 saptamani...si m-am dus la giulesti de urgenta la 7 dimineata...m-a preluat el...am ajuns la el printr-o pila...mi-a facut anestezie si m-a curatat...nu mai stiu nimic...cand m-am trezit am fost f slabita...a fost avort septic...pana aici nimic deosebit...dar acasa dupa 2 zile...am facut febra...si m-am dus la alt doctor - Dr.Poiana...care a zis ca trebuie sa ma chiureteze din nou...ca nu eram bine curatzata.......
mi s-a parut ciudat ca un doctor de talia lui sa-mi lase resturi acolo...
oricum cred ca de acolo mi se trag mie multe...
si nici de sotia lui nu-mi place de la Parhon..o femeie rea si invidioasa...
cam asta ar fi...
nu vreau insa sa descurajez pe nimeni...in special pe Danutza care stiu ca-si va face FIV la Marinescu....el e foarte bun la FIV si la proceduri complicate...si are rezultate spectaculoase...si a si trecut mult de atunci...
pupici...

Mergi la inceput