Miresele anului 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
katie spune:
la toata lumea si multumesc mult de urari! N-am mai apucat sa va citesc de multisor, ultimele doua saptamani pur si simplu m-au scos din circuit, nu mai stiam nici pe ce lume sunt, dar acum a trecut si marele moment, sunt in luna de miere
, dar mi-am gasit un pic de timp sa va spun ca a iesit SUPER!
Nu credeam pe nimeni, orice mi-ar fi spus, ca va iesi asa, mai ales traind cele doua saptamani dinainte, in care, va rog sa ma credeti, au fost zile in care eram disperata si nu mai aveam chef de nimic, unele din cele mai urate si triste din viata mea. Am fost foarte dezamagita de unii prieteni, de unii din familie, dar pana la urma seara nuntii propriu-zisa a iesit cum nici n-am visat si normal ca am avu surprize placute de la oameni de la care nu ma asteptam.
Gata, pentru azi, incerc sa revin maine, sa va povestesc ce am patit si eu la primul dans cu DJ-ul, ca am vazut ca si Bibyrox a avut neplaceri la partea asta si am cu cine impartasi experienta.
Numai bine la toata lumea si
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
ioana 07-ai avut o rochie SUPERBA imi place la nebunie
CASA DE PIATRA!
nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0
Moira spune:
Buna fetelor,
Cand am fost furata la nunta (23 iulie 2005), m-am intalnit pe langa Herastrau cu inca doua mirese furate. Sunt printre voi?
Alyna, bine ai revenit. Cum ti s-a parut in Mallorca? Mie mi s-a parut superb.
Moira
http://pg.photos.yahoo.com/ph/monae78/album?.dir=a060&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Ioana 07-de unde ti-ai luat rochita? Este superba!!!
Corina
Albumul meu
Rochitza am facut-o la Monica Darie...unde, daca am retinut eu bine ti-o faci si tu...am dreptate?
![](icon_smile_wink.gif)
Si ca tot veni vorba vroiam sa va povestesc si eu cat am patimit pana mi-a dat rochia...
![](icon_smile_sad.gif)
![](bang.gif)
![](cusca.gif)
Am avut momente in care ziceam ca asta a fost cea mai proasta decizie pe care o puteam lua: sa-mi fac rochia de mireasa la Monica Darie...DAR...in momentul in care am vazut-o terminata....
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
![](indragostita.gif)
Cocluzia: o recomand din tot sufletul pe Monica Darie insa...Nu-i spuneti exact data nuntii (asa cum am facut eu...in naivitatea mea...
![](icon_smile_shy.gif)
Si inca ceva...MARE ATENTIE LA MIHAELA, asistenta Monicai... si pe mine si pe mama a incercat sa ne pacaleasca la bani...
![](icon_smile_dead.gif)
![](icon_smile_shock.gif)
Va pup
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](indragostita.gif)
![](indragostita.gif)
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/amironeanu/amironeanu.jpg)
amironeanu spune:
Buna dimineata!
Super mirese am si eu o rugaminte MAREEEE la voi. Sora mea are nunta pe 25 septembrie si nu gaseste verghete frumoase in Iasi. Ea joi este in Bucuresti si va rog sa-mi spuneti si mie unde ar putea gasi verghete frumoase. Adica 1-2 bijuterii unde sunt muuuulte modele ca sa aiba de unde alege.
Multumesc mult!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
rally spune:
Felicitari ioana07! Casa de piatra si multa fericire! Cat despre rochie ce pot sa-ti spun decat ca e superba; tipa e tare
olguttza spune:
Felicitari, Duamna!!
Super poze, super rochie!! Cre'ca a meritat si banii si nervii, nu?!
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Giova spune:
quote:
Originally posted by amironeanu
Buna dimineata!
Super mirese am si eu o rugaminte MAREEEE la voi. Sora mea are nunta pe 25 septembrie si nu gaseste verghete frumoase in Iasi. Ea joi este in Bucuresti si va rog sa-mi spuneti si mie unde ar putea gasi verghete frumoase. Adica 1-2 bijuterii unde sunt muuuulte modele ca sa aiba de unde alege.
Multumesc mult!
Pupici,
Stefi mica-mica si Stefi - micawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
tocmai am vazut verighetele de la kirio (www.kirio.ro)
sunt superbe, dar scumpe.
adresa bijuteriei:
bulevardul lascar catargiu (Piata Romana), nr. 25, sector 1, Bucuresti.
habar n-am pe unde e, am vazut in revista, si m-am indragostit de verighetele de acolo.
![](foto.gif)
gio
![](gravida.gif)
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by Giovaquote:
Originally posted by amironeanu
Buna dimineata!
Multumesc mult!
Pupici,
Stefi mica-mica si Stefi - micawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
tocmai am vazut verighetele de la kirio (www.kirio.ro)
sunt superbe, dar scumpe.
adresa bijuteriei:
bulevardul lascar catargiu (Piata Romana), nr. 25, sector 1, Bucuresti.
habar n-am pe unde e, am vazut in revista, si m-am indragostit de verighetele de acolo.poze
giosi bb 19+
Am intrat si eu pe site si nu-mi vine sa cred ce preturi au...si zic ca diamantele nu sunt incluse in pret....Ceva e in neregula pt ca eu am modelul KV 194 pe care am dat aproximativ 60 mil, in conditiile in care amandoua au diamante si sunt din aur de 18k. E adevarat ca am avut o reducere de 15% pt ca le-am luat de la targ. Dar pretul care era atunci era de 1780 de euro din aur de 14k, diamant doar la cea de dama.
Corina
Albumul meu