Sus... in Scandinavia (70)
Raspunsuri - Pagina 9
arboria spune:
sa fiti cuminti si sa dormiti, ca, uite, sting lumina si incui usa
io plec la club ( si ) si ma intorc maine dimineata.
itsme, io o sa-ti vorbesc totusi, chiar daca tu nu vrei
(da' de ce nu poti sa inveti, n-ai motivatie?)
pe maine
narancea spune:
ok itsme , daca asta vrei asta primesti, nu te mai bagam in zeama !
azinoapte in vis erai asa erotica, aveai baston maro cu miner intors... hahahahaha
luluci luluci cine crezi ca napadira azi la piscina ? moldovenii nene, Iasu ! erau unii de lucrau aici la niste ferme si venisera altzii in vizita la ei, si toata gasca la piscineanu. hihihi atzi impinzit lumea....
agigea ce faci surioara, ce usa inchizi tu acolo ?
itsme spune:
arborico, da mama, n-am motivatie, m-ai ghicit! Cine dracu' m-a pus??? distractie placuta la club, tu du-te si distreaza-te, nu te gandi la noi astia, amaratii si fara motivatie
narancea spune:
da eu pot sa ma gindesc la tine ? poate te mai visez la noapte o data ... cu baston si dezbracata hahahahahahahahahaha
itsme spune:
narancea draga, da' tu esti pervers rau! Pai daca ai ajuns sa visezi bunicutze dezbracate si cu bastonu' intors, e caz de mers la doctor! Parerea mea...
narancea spune:
my god ! ce trece timpul, parca mai ieri intrasem pe aici sa fac misto de una care descria danemarca la modul cel mai inflorit posibil si acum ma trezesc la venerabila virsta de 2000 de mesaje.
si astea in mare parte le-am folosit pe voi, asa grasane cum suntetzi, e drept ca am ars citeva si pe alea cu contracte in japonica, dar mare parte din cele 2000 de mesaje v-au fost adresate voua si mersi ca atzi avut buna vointza sa le cititzi.
uite am facut si o poza jubiliara
http://community.webshots.com/photo/421185263/421492029aTrWND#
si nu ramine decit sa dau un rind
2000 !!!!!!!!!!!!
Adela99 spune:
narancea
si sa ne mai scrii inca 2000000000000 de mesaje ca noi/eu le citim cu placere uneori
uite domle ca scriu chiar si pe intuneric
da' mumos mai esti in poza
mi-a placut si vaza
Rayuela spune:
ehheheh, sa ne traiesti cuane naranceo!!
asta imi trebuia fir-arrrr,un motiv!Ia,fetele deprimate sau cu burta pe carte,lasati toate cele si poftiti in poiana ca se lasa cu chef!
P.S.bine ciocu ala naraceno,te aranjeaza moncher!b
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
itsme spune:
mda, asta-mi mai lipsea acuma, sarbatori neasteptate!!! De parca nu aveam eu destule motive sa ard gazu' de pomana, in detrimentul studiului. Bine, mai, hai sa bem atunci si sa ne cinstim, daca zici ca ai scris atatea mesaje! Unde merge mia, merge si suta!
"Sa ne traiesti si la cat mai multe mesaje!" Sa stii ca noi, asa grase cum suntem, iti apreciem umorul si prezentza de spirit every day. Era cat pe-aci sa ne luam la razboi cu japonezele pe contract din cauza matale la un momen dat, asa ca hai sa ne traiesti si sa sarbatorim tot asa fericiti si implinirea a 2100 de mesaje!
acuma va sting becu' de nuevo.