Sus... in Scandinavia (70)
Raspunsuri - Pagina 10
vikinga spune:
Buna seara la poenita, abia ce am venit si eu pe aici la voi si nu-mi fac intrarea frumoasa asa cu mesaje asa multe ca naranceaEu am doua motive de sarbatoare, teledonul meu mai are un hop si face 2000euro!!! Mama ce munca am tras prin emailuri si vizite pe mai multe site-uri, dar apropo al nostru e e cel mai tareSi mai am un motiv: miine facem 2 ani de la casatorie, dau de bauuuuuuut multa bere nemteasca . Si i-am pregatit sotzului cadoul si am pus o felicitare acolo legata cu motz, o felicitare cu doi miei sau oi nu stiu exact ce-s, care se pupa in bot asa. Acum sa vedem concluzia adica care se simte mai miel dupa doi ani. Si i-am mai luat si camasa burberry da' taman ROZ :)) exact culoarea care nu-i place sotzului si cu care l-am intoxicat eu timp de doi ani, cu bluzitele, bikinei, costumase, sanadalute si alte nebunii:)) Si am scris acolo ca acum dupa 2 ani de atita pink e timpul sa treaca la etapa urmatoare de feel realy pink. Noroc ca avem amindoi simtzul umorului foaarte dezvoltat, abia astept sa-i dau cadoul miine. Il las numai o gura de cafea sa bea, asa ca se fie shocul pink pe netrezireSi luni plec in venetia, halal femeie maritata merg in venetia singura cu copilul a doua zi dupa 2 ani de la evenimentgata stingem lumina?Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
vikinga spune:
Aaah sa nu uit, araboria distractie placuta, sa venim miine cu o cafea dubla, neagra si amara sa te trezim?
quote:Lil pai ma bucur si eu ca mi-am zis oful ca la cit de repede se inchideau subiecetle alea..si taaaare enervant mi s-a parut fun clubul simpatizantelor lui redNe, aplauzele si multumirile pt respectivulVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
Si iaca spun aici, ca nu mai unde sa posetez: zic ccc ca vreau sa-i dau o floricica vikingei pentru interventia ei de la subiectu' cu nea hackeru', ca era colea sindrom Stockholm in toata regula
itsme spune:
felicitari celor care se aniverseaza (vikinga) sau se casatoresc de nuevo (arborica). Va dedic un www.content.loudeye.com/scripts/hurl.exe?clipid=033250901120006900&cid=600111" target="_blank">cantecel.
acum am sa va marturisesc ceva ce n-am spus la prea multa lume: eu, daca as fi fost neamtz, as fi vrut sa ma cheme Waldemar. Da.
am editat sa scriu 'multA lume' in loc de 'mult lume', cum scrisesem initial. Lately vorbesc ca un ungur.
arboria spune:
gata concertu', gata si beutura , doar ca nu mi-e somn, desi se facu ora 4
uoff, ce dor o sa imi fie de concerte de-astea live: Iris, Baniciu, Cargo (muzica de pe vremea noastra, adicatelea), Nightloosers
itsmeule, mercic pentru cantecel
narancea, la mai multe! (mesaje nu vise cu bunici)
n-o sa uit de sfatul tau cu comparatia
vikinga, vacanta iextra la Venetia
buna dimineata!
arboria spune:
itsme, www.thinkbabynames.com/name/1/Valdemar" target="_blank">Waldemar, zici? pot sa iti spun Waldo?
- hey, it's me, waldo!
narancea spune:
nuuuuu plec la nici o jeddah hahahaha asa ma trezesc eu, tu ce fcai la ora asta, intr-un loc ca asta ? aaaaaaaaaaaaaaa
arboria spune:
am baut aseara o cafea mare si un si mai mare si nu mai pot dormi.
p'aici bantui, ce sa fac?!
si, in plus, urc niste poze pe net, ca sa nu mai car dupa mine nu stiu cate CDuri