Sus... in Scandinavia (70)
Raspunsuri - Pagina 7
Irimell spune:
Dragutzilor poienari, va pup zgomotos ca nu v-am vazut de un car de vreme...Am venit doar sa fac prezenta si sa spun ca mai exist, si impreuna cu mine si 'vertebratul'.
Sint cam pierduta pe forum, de nu mai gaseam subiectul acum cind am intrat...Noroc cu tata lu' Toma ca a facut un mic rezumat, asa ca ma bag si eu la pupaturi, felicitari, salutari de bun venit si bineinteles la paharele...SSDC
Sa fie intr-un ceas bun tuturor si sa aveti un weekend minunat!
flori cele "Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
arboria spune:
doru', ai gasit parola? www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39651&whichpage=6" target="_blank">aici ai incercat? sau era vorba de alt site? in acest caz ma astept sa ne zici si noo
rayu, poate tre sa iei in considerare ce zicea lena mai demult (reclame, fotomodelã...)
itsmeutz, stiu io ce zici de gaurica aia si de ditamai cupilu'
eu ziceam, chiar si imediat dupa ce am nascut, ca abia a astept sa mai am un copil,
dar mi-a trecut dupa primele doo saptamani de nesomn
irimell, pai vii asheaaa... 2 secunde si pleci? ia mai zi-ne ce-ai mai facut?
annie, unde esti? sa vii sa stingi becu' ccc ca pe aici tuata lumea doarme
itsme spune:
na hai ca vi-l sting eu (becu'). Ca tot ne indeamna astia pe noi aici la economie...am senzatia de 'deja vu' inca o data
week-end cu nabadai la toata lumea, va mai vizitez eu cand iau o pauza de la invatat (am vrut sa scriu chiar 'iau o pauza' si nu m u i e r e, sa nu va confuzati!)
annie_xtreme spune:
Iete ma s la stins becu, atata mai sunt in stare sa fac . Iertare de lipsa, si de graba, munc in draci sa strang bani de mare.
Pupaturi maxime la toata lumea si we fabulos va doresc,
A.(master of disaster in html stuff thingie)
Rayuela spune:
io m-am trezit,da cind m-am uitat pe geam si am vazut ca nu-s in Berceni m-a podidit deprimarea,asa ca ma duc la loc in birlog
chiar bre,lena e in Romania??ca va rog de citeva zile sa-mi faceti si mie un rezumat,ce s-a mai intimplat ,si va faceti ca ploo,rusinica ,scandinavi lenesi!
(noroc ca m-a duce capu si m-am prins singura ca nu s-a intimplat mare lucru)
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
annie_xtreme spune:
Itsme am visat azi noapte ca erai matusha-mea . Asha, ca sa stii.
O zi mirobolanta s-aveti - Rayu dak te incalzeste cu ceva sa stii ca si aici e najpa si innorat.
Pup
narancea spune:
si eu am visat azi noapte ca erai bunicamea !!!!
ohhhhhhhhhhh itsme si mai zici sa cresti copii ....
narancea spune:
rayule ai vazut ma, ca stii bine ce nu s-a intimplat pe aici, si nu ai capu asa mare....
hai lasa nu mai plinge dupa bercenii aia, ca nu erau buni, era praf si mizerie. hihihi
eu trebuia sa fiu azi in jeddah la alea 40 si de grade, dar din cauza de advertisment de pericol de atac impotriva celor din vest, iaca nu m-am mai dus, mi s-a aminat drumul. imi prinde bine o saptamina de dk la friguletz.
ma duc literalmente la piscina hahahahahaha singur ca nevestiq nu poate in weekendul asta sa intre la apa...
narancea spune:
auzitzi , da bortzomega din braila nu i-a venit sorocul ? zilele astea, aaaaaaaaaaaaa ? parca o vad ce mutra are hahahahahaha
nea dorele !!!!! pe la tine cum mai stau apele ? tot asa tulburi ? mai ai ceva, nu ?
acu ma intereseaza soarta gravidelor hahahahaha se intoarce lumea asta pe dos, asa ceva.......