Sus... in Scandinavia (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

quote:
Originally posted by narancea

my god ! in ce lume am ajuns sa traim !
azi sta in ziaru danez ca femeile vor tot mai mult cica 27 % din voi, vretzi asta in fiecare zi. nu aveam noi destule cu teroristii, acu hop si femeile cu nevoile lor, nu mai e de trait pe lumea asta, unde dracu sa ne mai ascundem...
am simtzit eu ceva si la mine acasa... nu stiam eu ce e, bag eu zeama ca e noua moda hahahahahahaha

http://www.jp.dk/udland/artikel:aid=3199522/

...in loc sa fii fericit...

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

fericit de ce madam ? de si mai multa munca pentru barbatzi ?
parca ne-am nascut sclavi !

uffffffffffff tot o bere e mai buna ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

M-am intors de la interviu si concluzia e "shit happy" cum spunea unul din clasicii poienitei . Fu bine (zic io), da' m-au tinutara aia frate 45 de minute batute pe muchie!!! Si nici macar un pahar cu apa nu-mi dadura... Nici saliva nu mai aveam...

Sa bem deci . O noua fila de istorie s-a scris...

Acu rabdare si virtute sa am... Si multumesc mult de pumnii strinsi, ca au contat!

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

yeahhhh shits happy ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

etetetete,ce amariti sint barbatii astia domle,trebe sa mai munceasca si p'acasa din cind in cind!.Ale dreac fomeile astea ,nesatule si hraparetze domle!
naaa,in alta ordine de idei,nu am gasit nimic de lucru,va mira acest fapt iesit din comun?
Carmen ,tinem pumnii in continuare,doruletule,stai sa vezi,cind o sa vezi omuletzu,atunci shoc,Mihaela,asteptam romane de povesti din aventura americaneasca,tatalutoma,e filmul ala care a luat Oscar ,de care vorbesti cu Lilutz?
naranceo te ignor ca esti obraznicatura azi!
Marutza,Boubou a venit in Suedia din cale'afara de rasfatzata,ne cam maninca urechile,trebuie re-educata!.Ia zi,cine e autorul tocaturii?Cine cred io?

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

rayu, rau te-ai gandit, ca ionu nu stie sa gateasca decat omleta. bunicutza mea a fost bucatareasa.
sideways a fost doar nominalizat la oscar la cateva categorii din cate stiu eu.
the sea inside despre care ziceam eu ca merg sa-l vad a luat oscar pentru cel mai bun film strain.

despre boubou acum: dar s-a lasat rasfatata in romania? ca atunci cand am venit noi la brasov (e drept ca era mai la inceputul vacantei) nu vroia pe nimeni decat pe voi doi.
transmite-le salutari parintilor tai ca am inteles ca sunt la voi.

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

hola la toata lumea,

mihaela, bine ai revenit printre noi. Sper ca ati apucat sa mai vedeti ceva din toronto a doua zi! (in afara curtii din spatele casei mele ) Pupici Dianei (si voua, ofcourse).

dorulets, nu-ti vine sa crezi ca ai om in burta? Stai sa vezi cat de incredibil e cand omul IESE din burta prin gaurica aia mica !!! Eu, daca nu mi s-ar fi intamplat chiar mie, nici azi n-as crede ca e posibil asa ceva!

Pegasis, tinem pumnii post-interviu, sa ia aia decizia care trebuie.

narancea, pune pe nevestiq sa dea examene sau interviuri, ceva, sa vezi cum se streseaza si nu-i mai arde de nimic! Daca nu vrea, n-ai decat sa muncesti ce sa faci!

lilanda, am ceva retete de mancare, dar scanate (trimite e-mai sa ti le trimit)

Rayou
, lasa munca mai! Stii tu ca munca l-a creat pe om, dar nici lenea n-a omorat pe nimeni!!! Pupici la d-soara Boubou...

arborico, si eu pot sa accesez subiectele (dar nu vreau ), e de la tine

pupici (sinceri, adevarati si nu in lehamite) la toata lumea

Mergi la inceput

Mara ,pai de cind ne-ati vazut voi,au mai trecut citeva saptamini,timp in care Boubou s-a prins cum sta treaba,adicatalea tragea un urlet si sareau bunici,matusi,verisori,prieteni,care mai de care sa linisteasca pe donshoara Goe

Ehh,da ce e cu linistea asta mormintala la scandinavi?Haideti bre,ca si-asa sint deprimata de la vremea asta netrebnica,voi ma impingeti la baut daca nu conversati p'aci ,zau asa

Mergi la inceput

iete itsmiutza
hehehhe,maaaai,hai sa nu speriem biata gravidutza,asta cu iesitu omuletzului e una ....dar pina iese,sa vezi acolo circ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

Rayouelo, nu vreau, mai, sa sperii gravidutza, doamne fereste! dorulets, nu doare de loc cand iese copilul pe gaurica aia, doar pisca asa un pic, ca la injectie! Acuma serios, cu epiduralele astea din ziua de azi asortate cu grija fatza de om din vest, no problemas! Eu am nascut la Romania pe timpul odiosului (m-a apucat seara si s-a luat si curentul, asa ca am nascut la lampa de miner si cu lumanari! - nu e gluma, perfect adevarat). Asa ca daca am putut eu ca in evul mediu, la lampa de miner si fara epidural si cu cusut pe viu, tu n-o sa ai nici o problema! No worries!

Rayou
, ia un paharel sa ne inecam amarele Si un pupic! (eu dau si virtuale si adevarate, nu ca altii! )

PeSe. Am editat sa zic ca eu sunt de parere ca circul adevarat incepe de abia dupa ce iese bebe din om. Pentru mine cel putin a fost ca si cand cineva mi-a pus o bomba in bratze, si m-am tot asteptat sa explodeze (ca nu stii cand ii apuca urlatul pe bebelasi, asa ca esti tot timpul in stare de asteptare si suspance.... Mie aia mi s-a parut greu! ) Da' nu vreau sa sperii pe nimeni!

Mergi la inceput