Sus... in Scandinavia (70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza poienari!
Nu stiu daca sa scriu sau sa nu scriu,pen'ca m-am trezit cu portretul la cearceaf.Bubu care imi tragea cu doo degetele pleoapele ca sa mi le deschida,cafeaua care nu era gata,ploo ca la balamuc,io trebe sa-mi caut de lucru,pfui,mai bine dormeam azi toata ziua!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Mihaela ,bun venit acasa!!
Carmen ,bafta,tinem pumnii si la nevoie morcovii,sa fie intr-un ceas bun!
Neee,ma duc sa beau cafea ca tot coborita din grota sint.

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Am uitat sa va spun ca am patit ceva extraordinar ... am fost la cinema !
Vazuram "Sideways" sau in traducere mioritica ... "In vino veritas" ... n-a fost rau da' ma asteptam la mai mult

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by tata lu Toma

Am uitat sa va spun ca am patit ceva extraordinar ... am fost la cinema !
Vazuram "Sideways" sau in traducere mioritica ... "In vino veritas" ... n-a fost rau da' ma asteptam la mai mult

Mie mi s-a parut nitel cam exagerat realismul personajelor...in rest, destul umor
Rayu, bafta la gasit de job (auzi, ce ocupatie ti-ai gasit )
Citem mai deunazi cu nu stiu care firma de asigurari suedeza, este prima companie de gen din lume care incheie politie pentru despagubiri in caz de depasire de viteza (ai voie trei pe an si nu mai mult de 30km/ora fata de limita legala) si parcari interzise (asta-i mai scumpa )

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

"in rest, destul umor "

...si muuuult vin.
De ultima scena era nevoie doar pentru americani, pentru Europa ar fi putut sa-i zica "Fine" in timp ce se derula mesajul ei pe robotul lui telefonic.

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

aaaaaaaaaaaaaaa cum si ce facem ? ca vine weekendul, atzi planuit ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

nziua,
mihaela, bine ai revenit, asteptam impresii de calatorie!
adela, pustiul tau e tare frumusel. are aer de suedez
lilanda, rogu-te, mai ai adresa aia de carti cu parola cu tot? mai merge? ca io n-o mai gasesc p'acilea (da' io nici capu' nu mi-l mai stiu pe unde e)
rayu, o sa pun si poze cu sediul Gepetei (chestia asta continua sa ma socheze ... cum e posibil sa ai om in burta?!?! )

si acu stirile:
www.expres.ro/topstory/?news_id=194274" target="_blank">Aici despre un fapt normal dar care in Ro devine senzational si subiect de prima pagina!
www.expres.ro/social/?news_id=194197" target="_blank">aici despre un alt fel de "exorcizari"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

mersi mersi de urari, e cam nasol cu revenirea asta brusca la realitate...noroc cu mandretea mea mica ccc care imi lumineaza ziua...mi-a fost atat de dor de ea si s-a schimbat atat de mult intr-o luna...e domnisoara mare deja, vorbeste de-mi prind urechile incercand sa descifrez ce spune.

Am sa incerc sa fac un rezumat al calatoriei si al impresiilor, ca daca scriu aici jurnalul ajungem la capitolul 100...sau 169 . Si poze, promit solemn si cu mana pe inima, nu degeaba m-am dat cu americanii .

Ocebine, imi cer scuze, n-am avut timp nici sa suflam, in NY am stat doar primele 2 zile, apoi in trecere dinspre Florida spre Las Vegas o zi, intre bagaje si avioane. Si la sfarsit o noapte inainte de a pleca spre Toronto. Poate next time.

La restul gastii sa aveti un we!

Mihaela si fetele mele

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

naziua!

mie nu-mi vine sa cred ca mai am we asta si de luni plec la serviciu... cred ca luni o sa fie cea mai lunga zi pe care-am trait-o vreodata.
si eu m-am hotarat sa merg la cinema, imi fac avant si curaj ca avem un cinema cam jegos de-acilea, nu e o placere sa-i treci pragul, dar pentru "the sea inside" merita efortu'.
si pentru ca suntem la capitolu' filme, n-a vazut nime lost highway???

adela, catelu' si baietu'. cred ca fac echipa buna, adica au grija unul de altul, nu?

mama rayu, iti zic si eu spor la cautat job. ce face boubou, cum e acasa? s-a bucurat ca v-ati intors sau n-a remarcat nimic deosebit?

mihaela, las ca nu-i bai ca ajungem la 169 ca doar noua ne place sa schimbam pozitiile asa rapid.

doruletz, inca nu v-ati decis pentru nume, e tot antoinette sau mai nou gepeta micuta oama din burtica? hai sa te mai incurc si eu si sa-ti pun o intrebare de 10 puncte: daca o sa fie baietel?

lilanda, tu, spre deosebire de mie cred ca esti tare fericita ca mergi de luni la scoala, asa-i?

hai ca va pupez pe toti, fug la masa ca avem mamaligutza cu tochitura de porc. (nu eu am gatit-o, bineinteles )

unu
doi
trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

my god ! in ce lume am ajuns sa traim !
azi sta in ziaru danez ca femeile vor tot mai mult cica 27 % din voi, vretzi asta in fiecare zi. nu aveam noi destule cu teroristii, acu hop si femeile cu nevoile lor, nu mai e de trait pe lumea asta, unde dracu sa ne mai ascundem...
am simtzit eu ceva si la mine acasa... nu stiam eu ce e, bag eu zeama ca e noua moda hahahahahahaha

http://www.jp.dk/udland/artikel:aid=3199522/

Mergi la inceput