Salut la toate mamicile, eu sunt sotia lui GeorgeT, mamica gemenilor Vlad si Oana. Pana acum nu am avut internet acasa, dar acum merge OK si sper sa am timp sa intru mai des aici pe forum.
De cateva saptamani Oana plange, aparent fara motiv, seara dupa ora sase-sapte. Am incercat cam toate variantele (de schimbat ora mesei, alimentatia, somnul si-l face cand vrea, nu e bolnava).Teoretic ii dau dintisorii, dar eu nu vad nimic deosebit la gingie, desi saliveaza din greu si isi suge manutele. E posibil ca doar acest fapt sa creeze starea de agitatie si numai seara?
Monica, doctorii spun ca este o descarcare a tensiunii nervoase acumulate in timpul zilei, majoritatea bebelushilor trec prin asha ceva- sau mai exact majoritatea mamicilor trec prin kinu asta!!
O sa treaca, da o sa urmeze alte kestii, din ce in ce mai frumoase shi interesante
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Am uitat ce varsta au gemenii vostri...
Plange mult? Adica ore intregi? Sau e doar maraita?
Sunt de acord cu Iren - copilasii se descarca plangand si poate ea e mai sensibila si se manifesta asa. E posibil sa fie si dintisorii si seara, fiind mai obosita, e mai irascibila si mai sensibila si la durere (chiar daca isi fac somnul in timpul zilei, bebelusii sunt obositi spre seara dupa o zi intreaga de "asimilat" tot ce e in jurul lor) Dar daca plange mult, adica ore intregi, eu as consulta un medic.
Sper sa ii treaca repede, orice ar fi.