Constanta la apel !(44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

tuturor fetelor,
Noi ne-am intors saptamina trecuta din concediu din RO, dar inca nu mi-am revenit complet nici acum cu curatenie, spalat, calcat si tot tacimul de rigoare de cind am revenit; ca sa nu mai spun de vremea asta nenorocita de aici, de-abia azi s-a incalzit si a iesit intr-adevar soarele, in rest am sarit direct in geci si pantofi de toamna, de parca ne-am fi intors din Africa nu din RO erau aici doar 11-14 grade si asta ziua.
De luni Patrick a inceput gradinita, ii place, e la fel de nebunatic ca si acasa, nici nu mai am curaj sa intreb educatoarele daca a fost cuminte, de ce mi-au auzit urechile, cum ca nu prea le asculta, e un copil super activ(fapt care nu era nici o noutate pt. mine si acasa trebuie sa ducem munca de lamurire cu el de cele mai multe ori), in fine va intelege el cu timpul ca exista si reguli care trebuiesc respectate.
A fost frumos in concediu, chiar am reusit sa mergem si o saptamana la Brasov, ne-am relaxat si incarcat bateriile, cum nu sperasem; ma bucur ca am reusit sa va cunosc pe o parte dintre voi, la petrecerea Mariutei si a lui Paul; imi pare nespus de rau ca n-am reusit sa ne mai intilnim(si cu sotii nostri) cu Tania si Adina, in spacial, chiar mi-am dorit sincer foarte mult, dar timpul a trecut repede, si dupa ce ne-am reintors de la munte am mai fost si raciti, deabia am reusit sa-mi termin impachetarile(pt. Adinutza iti multumesc din suflet, daca nu erai tu, n-as fi ajuns probabil, am fost fff. multumita per total cam 7-8 cm si 6-7 kg).

Cu intirziere le urez sa traiasca cu numele Sarbatoritilor cu numele de MARIA(N) si multa sanatate!
Tot cu intirziere, sa creasca mari si sa le aduca parintilor numai bucurii, pentru Alexia, Patrick, Sofia; imi cer scuze daca am omis pe careva, asta din amintiri, v-am citit intr-una din serile trecute 2-3 capitole, si din lipsa de timp si a oboselii n-am mai reusit sa raspund imediat.

Mai revin
Fug ca se trezesc piticii

narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Roxa, nu e foarte cald afara...e tocmai bine de o plaja cu barbateii pana la 12 la pranz!!!! Apa e curata si e chiar placut!!!

Narcisa bine ai venit!!! Deci Patrick e la fel si la gradi!!!

Eu i-am luat si lui David un laptop pt copii, de la vtech si fiecare e cu comp si cu tastatura lui!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyly spune:

salut fetelor. Ma numesc Gyly, am 27 de ani si un bebe de 1 luna.va urmaresc de ceva vreme - asta cand pot - si ma bucur enorm pentru ca am aflat niste chestii interesante. abia azi am reusit si eu sa scriu. acum sunt tare obosita ca al meu copil nu prea a dormit azi. apropo pe bebe il cheama Dinu. va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

somn usor!

jo si alexandra

pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Seara buna!!!
Noi am fost in mamaia si DAvid iar a vomat...of...
Roxa, parca tu spuneai de o echo pt faringe (laringe sau ceva) unde pot sa o fac??? Prea da afara usor!!!!
Asa ca suntem morcoviti!!!
M-am intalnit si cu Laura care va saluta !!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Sinzi, lui David, cit despre faptul ca varsa usor, eu zic sa nu-ti faci probleme, din cite stiu eu e normal la copiii mici, si poti fi atitia factori, ce maninca, cum ii pica la stomac in momentul respectiv, cit maninca, cit de agitat e imediat dupa masa etc. daca ar fi sa aibe ceva, ar varsa la fiecare masa. Si noua ni se intimpla, desi rar, la amandoi. Si poate David e si un pic sensibil, se poate remedia mai tirziu de la sine.
la culcare, nu-i asa de tirziu, da-s frinta, am umblat nonstop prin oras dimineatza cu Vivi, dupa-amiaza cu amandoi, ca a iesit in sfirsit soarele, le-am lasat pe toate balta si am iesit in parc si la inghetata.
P.S. Hai sa va povestesc pe scurt ce-am patit ieri cu Patrick; acum mi se pare amunzant, dar ieri am crezut ca o iau razna. Vivien s-a jucat de dimineatza cu o cutie de 200g de crema, nu putea s-o desfaca ca avea capacul lat, asa frumos se ascundea pe hol cu ea in mina si ridea, ca am lasat-o in pace. Cum-necum cutia a aterizat in camera la ei pina la prinz, si eu n-am vazut-o; i-am culcat la prinz, cind a venit Patrick de la gradi. si el a gasit-o pe semiintuneric cu usa deschisa si s-a minjit tot inclusiv, pereti cu tapet, patut, covor, jucarii, toata cutia, si pe urma ma cheama, ca era plin pe minutze si nu stia cum sa se curetze, ca le vrea sa se culce. Am frecat vreo 2 ore de mi-au sarit capacele, noroc ca s-a curatat peste tot, inclusiv tapetul n-a ramas patat, fiind usor lavabil. Azi a venit de la gradi cu o punguta cu dulciuri, fusese ziua unei fetite si el nu si nu o tinea pe a lui, ca a fost ziua lui Patrick. Astea din nazdravaniile lui Patrick.

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Tania, vacanta placuta!

Narcisa, bine ai revenit acasa! Pupici lui Patrick nazdravanul si lui Vivien cumintica! Succes cu gradinita! La inceputul lui sept., o sa o inscriu si eu si am deja niste emotii!

Sanzi, pupici lui David! Va tinem pumnii sa nu fie bolnavior.

Eu sunt un pic in depresie. Am tabarat pe Stefan, ca nu mananca, nu ii trece ochisorul, are prea putine cute la un picior sau prea multe la celalalt ...

Sanzi, am fost la Iana, dar abia peste vreo dopua sapt. ziceau ca aduc lucruri de toamna-iarna. Acum mi-a casunat altceva. Ce marca e caruciorul vostru? Vreau ceva asemanator, dar care s amearga si la bb mai mititel. Am doua carucioare: unul e imens si imi ocupa trei sferturi de portbagaj iar celalalt nu are decat doua pozitii: pe spate si in fundulet. Eu mai vreau si ceva intermediar, ca Stefan vrea mai nou, sa cunoasca lumea. Dar as vrea sa se stranga gen umbrela. Doru nu aproba o investitie intr-un alt carucior, dar eu sondez piata .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Cornelia am fost si eu azi la Iana in Mamaia dar au disparut.S-au mutat cumva in Constanta?
Tania concediu placut!
va invit la poze noi!
Pupici

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

cornelia, eu am dat anunt si la mica publicitate.am un carut graco ultima.daca te intereseaza spune-mi.

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Tania, concediu placut!
Narcisa, , ce bine imi pare ca am reusit sa ne cunoastem in vara aceasta! Pupici lui Patrick nazdravanul si lui Vivi dulcica!
Sinzi, sanatate lui David, si Paul a vomitat o data vara asta din motive inexplicabile, sper sa nu se mai repete. Poate ca se agita prea mult.

Ieri l-am tuns pe Paul ca avea o claie prea mare. Acum e ca un puiutz de gaina. Cu raceala nu a mai facut temperatura, dar azi-dimineata a inceput sa tuseasca..Dr. mi-a dat pt. tuse Eurespal, voi mai stiti altceva? Ca asta nu prea ii place la gust si nu il vrea.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput