Constanta la apel !(44)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Buna dimineata everyboody,Tania,concediu placut,nu uita sa-ti iei laptop-ul sa mai stim de voi.
Sanzi-deruleaza ce a mancat bebeul si tine-l doua trei zile pe ceaiuri in loc de apa.S-ar putea sa-ti vomite din cauza agitatiei sau a mancat repede si nu prea a mestecat.Daca nu face temperatura si nu are o stare de dispozitie proasta,lasa-l putin dupa ce vomita dai ceai si dai sa manance din nou.Eu vomit tot timpul,mi-am facut analizele si de trei ori pe an,din pct de vedere tehnic sant OK,dar eu vomit.Am fost peste tot,Tania stie,si toti imi spun ca nu stiu ce am .Intre timp m-am obisnuit,si fac exact ce ti-am zis prt pustiul tau .

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Buna dimineta,
Cornelia, relax si ia-o mai usor, timpul le rezolva pe toate(eu vorbesc, care ma consum din orice, dar pe urma se rezolva cumva); eu una n-am avut emotii in prima zi de gradi a lui Patrick, avind-o pe Vivien cu mine acasa nu i-am simtit asa de mult lipsa, din contra m-am simtit mai aerisita. Si cu Stefan ai sa vezi ca timpul va fi cel mai bun sfetnic, si o sa-i treaca si ochisorul.
Oana, Paul e racit de la gradi?!? sau inca nu a inceput. Sa stii ca si Patrick a facut o tura de raceala in RO cu mucisori din aceia uriti, fara febra insa. De ieri a luat-o de la capat, sint citiva copii raciti la gradi si a luat si el virusul, cel putin asta banuiesc, raceala curata nu este; asta e, o sa mergem dupa-amiaza la doctor sa vedem ce spune, eu i-am dat sirop de tuse si picaturi de nas de ieri, dar e cam infundat cu respiratia. Si noi ne-am tuns inainte sa plecam din RO, de vrut a vrut Patrick la frizer, era f. emotionat si cind a ajuns acolo, tipete si urlete ca nu vrea, l-a tinut sotul cu Alexandra si doamna la tuns, ca eu eram dupa Vivien pe afara. Insanatosire grabnica lui Paul.

Fetelor, am si eu nevoie de un sfat ca nu prea ma pricep. I-am luat lui Patrick 2 sticlute de IMUNOGRIP(pe baza de plante) din RO; matusa mea, farmacista fiind, mi-a recomandat sa-i dau una in octombrie si una in februarie-martie; daca e racit deja nu pot sa incep, nu? eu asa stiu ca nu-si mai face efectul. Ma gindeam sa-i dau mai devreme poate septembrie, dupa ce isi revine complet cu virusul de acum. O fi bine? Voi ce spuneti?

In rest o sa incep de azi sa-i dau suc de portocale proaspat(pt. vitamina C), ca portocale nu maninca, daca i le presez si strecor sucul il bea.

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Noi primim la raceli pt. tuse sirop Mucosolvan, situ ca se gaseste si in RO, n-are gust rau. Acum depinde si ce fel de raceala este. O sa-ti spun ce ne-a dat si azi dupa amiaza.

quote:
Originally posted by Oana
Dr. mi-a dat pt. tuse Eurespal, voi mai stiti altceva? Ca asta nu prea ii place la gust si nu il vrea.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Narcisa, mersi ca mi-ai amintit si de Mucosolvan, am si din asta in casa si o sa ii dau si din el, nu i-am dat pana acum pentru ca nu a facut mucisori si credeam ca Mucosolvanul este doar pentru muci, dar poate ca o face bine si pe la tuse. Sa vad cum mai evolueaza. Nu a racit de la gradi, a racit de la plaja. La gradi va merge de la toamna dupa ce ne intoarcem din concediu, deci prin octombrie.

Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
Oana, mucosolvan e cu bromhexin - deci si ptr tuse. mai poti lua humex (e de 2 feluri, ptr tuse productva sau neproductiva).
Narcisa, acel imunogrip este un imunizant natural impotriva gripei. probabil ca acum Patrick are o rinita (daca ii curge doar nasul) sau raceala. dupa ce trec toate simptomele ii poti da, eventual de la 10 septembrie de exemplu.
Cornelia iesi maica din depresii. btw, de ce numeri cutele lui Stefan? nu de alta dar baietzii nu fac displazie de sold, doar fetele. (io sustin ca de la nemincat ti se trage...cite kg ai slabit?)

Mergi la inceput

Oana, mucosolvan e sirop de tuse, ca ajuta si pt. nas se poate, atit cit stiu eu noua ni s-a recomandat numai la tuse, pt. mucisori numai picaturi in nas.
Roxana, Patrick nu e racit, are clar virus gen gripa, ca mai sint si alti copii in grupa la el cu asa ceva, chiar m-am mirat sa fi luat luni si miercuri deja a inceput la el? E perioada de incubatia a virusului asa de mica 1-2 zile? Oricum n-are rost sa mai despic firul in 4, o sa incep sa-i dau probabil dupa jumatatea lui septembrie. Asa cum banuiam si eu ca ar fi bine. Eu am incredere in matusa mea, da am zis sa va intreb si pe voi, ca o parere in plus nu strica, si de la voi(de aici de pe forum) recunosc ca am invatat multe lucruri folositoare. Ce mai face Patrick? Cum a fost in concediu in Turcia?

narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Oana, eu ii dau lui Vlad pt. tuse ROFEDEX, e antitusiv, da rezultate bune la fi-miu. Costa vreo 65.000- 70.000 lei.

Cornelia, pe dr. Maftei, daca te hotarasti sa te duci la el cu Stefan pt canalul lacrimal il gasesti la Spit. Militar. Tel. 660390. Suni, ceri cu dl. doctor , ii spui ca vrei sa-ti faci o programare si daca te intreaba, ii spui si problema ta pe scurt. Sanatate !

Sanzi, pe Vlad tot n-am reusit sa-l facem sa mearga fara roti ajutatoare pe bicicleta. Poate la vara viitoare... Mama nu se poate duce azi sa-l inscrie la gardi, are niste treaba la Primarie, asa ca probabil se va duce maine.

Pupi-pupi tuturor !

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

http://photos.yahoo.com/florea_tatiana111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Tatiana bine ai ajuns acasa.Ploaie ploaie dar a meritat nu?Eu am fost o singura data in Delta.Am fost invitata de un grup de profesori din Germania ca altfel cine stie cand ajungeam sa vad si eu acele frumuseti.
Noi stam in casa si ascultam muzica.A primit mariuca un CD cu Adina de la Bim Bam.Este foarte frumos.mai am un pic si l-am invatat deja.Cert e ca nu mai stiam cantecele pentru copii si imi era cam rusine.hihi.Cred ca mai stam un pic si apoi mergem la Mc.Mai vine cineva?Ieri am fost la plaja dupa amiaza si am ajuns foarte obosite.Azi facem o pauza.
Sanatate la piticii raciti!
va doresc o zi buna!

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Alexandra mea implineste azi 3 luni. E o adevarata domnisoara, ce mai! Ca sa ma mandresc cu ea, am pus poze in album- poze de la botez http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanarules/album?.dir=d5f8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/oanarules/my_photos si poze facute zilele astea http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanarules/album?.dir=59a1&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/oanarules/my_photos.
Fetelor care umblati prin oras, poate gasiti magazinul Iana pe undeva, ca tare ma oftic ca s-a inchis cel din Mamaia. Tocmai cand vroiam sa-mi golesc acolo pusculita!

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mygirl, sa-ti traiasca fetita si sanatate multa.

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)

Mergi la inceput