Constanta la apel !(44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nastasie, stai linisita, David a stat in fund aproape de 8 luni si era ff agitat!!!
DAca il pui in carut, ca acolo e mai interesanta privelistea ca sa stea culcat, sta??? Eu asa il verificam...lasam caruciorul pe spate, il montam in funduletz, si de curios (baba curioasa) statea cu ochii holbati la lume!!!!

Cornelia, e un mag in Mamaia, Iana, unde au spus ca dupa 15 aug aduc haine groase de iarna, au acolo tot ce vrei, bluzoane, pijamale mai grosute(geci nu am vazut dar daca au spus ca aduc de toamna iarna inseamna ca aduc si geci), pantaloni!!! E pe langa cazino...in spatele alimentarii de acolo...

Rox, s-a facut!!!!! hihihihi!!!!
Azi am obosit gandacu sper sa doarma neintrerupt!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

quote:
jone Posted - 16/08/2005 : 17:21:59
--------------------------------------------------------------------------------
am uitat sa adaug
TASTATURAAAAA!
e un alt lucru important.
si alexandra mea s-a prins de chestia asta.

Noi avem 2: una, cea reala, si una fara fir, pt Sofi...

Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004

POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor.
Adriana, sper ca te-ai linistit.
Sanzi a dormit bine gandacu principal? sau tot party a vrut?
Tania, cind ai timp trece ca a nascut Irina, pe 13 august, o fetita!
pupici tuturor si o zi super!

Mergi la inceput

Neata!!!
Da Roxa, doarme de rupe!!! Hihihi!!!1 Ba chiar ma grabesc sa il trezesc ca tre sa plecam la plaja!!!
Neata!! Si o zi buna

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata!
da, roxa, m-am linistit.credeam ca numai razvan al meu e atat de energic de nu sta el linistit in fund.cred ca am devenit paranoica.

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

mada - si eu am adus inca o tastatura si pun minunea de fetita in bratele mele (eu stand pe un fotoliu la calc)ii pun tastatura in fata si eu ma intind la tastatura de pe masuta.

hai ghiciti ce se intampla mai departe....

jo si alexandra

pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI,FETITELOR CU NUMELE DE MARIA!Si tuturor cu numele de Maria, Marinela sau Marin(Marian).
Imi cer scuze..n-am citit si n-am mai intrat de vreo cateva zile pe DC. Sper ca sunteti toate bine. N-am timp nici acum sa citesc. Sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile pt. concediu. Am amanat chiar plecarea cu o zi, pt. ca nu suntem gata cu totul. Plec la Bacau la socrii.
Va pup si sa ne vedem sanatosi peste 10 zile.

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze IULIE!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Sanzi ati fost la plaja? am inteles ca e tare cald afara.
eu procedez altfel cu Patrick - tastatura este NU. si nici nu ii dau alta ca o sa se obisnuiasca sa butoneze la ea....si noi cam lucram la computer acasa si nu e de joaca. si asa cind o prinde strica tot
Adriana, imi pare bine ca te-ai mai linistit. iar daca vorbim de copii care nu stau o clipa locului....ai nimerit in sectiunea potrivita!
mie mi s-au terminat bateriile, cu toate ca e de abia 3. am facut o gramada de lucruri azi si am si rezolvat ceva important....asa ca-s tare fericita!
Tania, drum bun, distractie placuta si sa va intoarceti cu bine!!!

Mergi la inceput

Drum bun si distractie placuta in concediu Tania!!!!
Azi se pare ca o sa ploua!!! Bine ca am prins o dimineata de plaja si am vazut elefantii si camilele!!! DAvid ii iubeste tare mult, si nu e zi sa nu le facem o vizita!!!

Sinzi si David
Poze la munte si la mare

Poze noi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Tania concediu placut si linistitor...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)

Baita din cada mare

Mergi la inceput