Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 51

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Princess, am ris toti – BB trebuie sa vina pe…1 aprilie!!! E ziua in care s-a nascut tata, dar mama lui l-a declarat pe 2 aprilie, ca i s-a parut penibil, zicea ca o sa rida lumea de el!

te

"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Catrinel, sa-ti traiasca Berbecutzul... e clar, o sa aiba simtzul umorului foarte dezvoltat!
Cristinica, mercic de urari! Sper sa ai guritza aurita si sa ma pomenesc si eu , ca asa m-am saturat sa tot astept!
Nadya, te pupic!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

cristina_20....inca nu l-am deschis....diseara cand ajung acasa...aici la birou e stresant...abia daca mai pot citi si raspunde si eu din 2 in doi...
merci frumos incaodata....
week-end placut si tie NADYA!!!
si la toate fetele...

FELICITARI CATRINEL 17!!!!!!!...mmm ce vesti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_20 spune:

princess-ica eu iti doresc din tot sufletul sa se lipeasca cit mai repede, sau cind vrei tu un bb mic si scump
aceeasi urare pt toate fetele, sa aiba mishulici sa puna la inceputul fiecarui capitol o lista intreaga de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

Cristina, am incercat dar cind vreau sa-l inregistrez imi zice ca codul nu poate fi activat sau cam asa. Si dupa asta imi zice ca trialul de 45 zile a expirat.

nadya
Daca sint trandafiri, v-or inflorii.

Mergi la inceput

te inteleg diciu si la mine e un calvar toata ziua, lume in concediu problemele curg de parca nu s-ar stii ca "functionam la cote de avarie". daca ai probleme vb luni si rezolvam noi problema.
wekend placut, daca pleci spre casa

Mergi la inceput

nadya, nu stiu ce sa spun mie mi-a mers acasa. o sa ma uit sa vad care este nr si il aduc luni la serv. mai repede nu pot din pacate pt ca nu am net acasa. sper sa nu te superi
acum ma retrag spre casa, va pup dulce si sa ne vedem cu bine luni.
weekend placut!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

Stai linistita cum sa ma supar. M-am de ce. Weekend placut.

nadya
Daca sint trandafiri, v-or inflorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Iepurila, nu stiu de ce esti ingrijorata? Anlizele tale arata bine, dupa parerea mea si dupa valorile normale care le dai tu. Progestreonul e OK, ar trebui sa fii fericita, e adevarat ca prolactina e apropae de limita sup. a normlaului dar nu e peste, cred ca e mai mult un indiciu ca esti stresata. Lipsa anticorpilor antichlamidia indica intr-adevar faptul ca nu ai avut niciodata si asta e bine. Nici eu nu cred ca mai trebuie sa mai faci si din secretie. Asa ca stai linsitita si nu te mai stresa, OK?

Ionica, nu stiu sa iti spun care ecauza pentru care ovarele nu produc suficient progestreon, dar e bine ca ei tratament cu progesteron, asta ar trebui sa ajute. In orice caz as zice sa nu faci nici un fel de efort, cit de mic. Sper din suflet sa fie bine de data asta. Doamne ajuta!

Ingeras, imi pare rau, dar poate ca dupa ce o sa vii din concediu relaxata si odihnita o sa fie mai bine si au sa se sperie uritii aia si nu au sa mai vina! Iti doresc zile placute si nu te mai gindi la nimic rau!

Catalina, tare mult ma bucur ca ai dat un semn de viata! Mereu m-am gindit la tine si la ce faci si cum iti merge. Stiu ca iti e cumplit de greu dar uite, nu esti singura, toate fetele sunt linga tine si nu te lasam. De Menogon daca o sa am nevoie pot sa ti-l cumpar eu, de altfel am vazut mesajul tau mai demult pe forum dar am crezut ca l-ai dat pina acuma. Eu o sa vin la sfirsitul lui septembrie si inca nu stiu ce au sa-mi dea sa iau. Daca o sa am nevoie si nu l-ai dat pina atunci ti-l iau eu.
Cred ca e bine sa iei o pauza, sa nu te mai gindesti la nimic acuma o perioada, trebuie sa iti acorzi putin timp sa se vindece ranile. Dar nu uita ca nu esti singura si ca toate fetele suntem linga tine.

Mirona, chiar asa, nu ai auzit ca am declarat butoiul distrus, gata nu mai exista!

Marunzika,, cred ca e prea devreme sa se pozitiveze testul, dar asta nu inseamna ca nu e bine. Sper sa ai un rezultat pozitiv din singe! Iti tin pumnii sa fie bine.

Danangie, chestia asta cu uterul retrovers ar trebui sa se simta la tuseu. Cred ca cel mai bine e sa aplici toate pozitiile ca nu se stie niciodata...

Anina, pe cai! Si te asteptam cu rezultate...pozitive!

Aura, lasa butoiul ala care nici nu mai exista si vino sa stai de vorba cu noi sa te tinem de minutza si sa te scoatem din starea asta. Se poate? Hai fata dulce sa-i treaca supararea.

la toate fetele de mai sus si Nadya, Mishu, Miha,Andicu, Cristina, Catty,Catrinel,Barbye,Lumi,Diciu, Laura, Oana, sper ca nu am uitat pe nimeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

i-am luat sotziorului potent power...e f incantat...

va pupic pe toate...
bine ai venit danutza...
am ajuns si eu acasa...si e week-end!!!

Mergi la inceput