Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 51

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_20 spune:

nu-i nimic mishulici nu ma supar ca n-am de ce... ma bucur ca l-ai impartit la toata lumea sa va fie de folos, spun inca odata
si eu vreau sa pelc din bucuresti o tura pina la mare si luni iar la serv inca 3 zile si vacanta totala. dar mai vorbim pina atunci. weekend placut mishu daca pleci acusi de pe forum
eu mai stau dar ma bag pe mail sa-ti trimit diciu calendaruul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Multumesc fetelor,sper din tot sufletul sa avem vreme buna ca in vacanta nu am avut unde sa mergem si week-endul asta e tot ce ne putem permite in vara asta! Promit ca arunc sacoteiul cu necazurile noastre in prima prapastie !
Va si mai vorbim cand ma intorc!
Aveti grija de voi,sa va gasesc optimiste si cu II,io pe cine trec la inceputul capitolului? Haideti fetelor!

Ina

Mergi la inceput

gata diciu poti verifica mailul. sa-mi spui daca e vreo problema, te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Scumpicele, am intrat iar sa va citesc si nu am rezistat sa nu va urez weekend placut tuturor!
Mi-a tare drag de voi toate!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Fetelor, azi am fost si eu prima data la medic – i-am spus cind a fost ultimul CM, i-am spus ca am facut Clear Blue 2 si au iesit pozitive… Tacea. Mi-a zis sa ma urc pe masa, si dupa tuseu tot tacea… Io din ce in ce mai stressata. Numai dupa de l-a vazut pe monitor la echo, mi-a zimbit laaarg si mi-a zis felicitari, sunteti gravida! Of, ce usurare A zis ca e bine prins, totul este Ok, si ma intreaba – sa-l chem si pe sotzul Dvs? Io de colo, “daaa, va rog” si am ramas sa tin bastonul ala de la echograf infipt in mine pina s-a dus el sa cheme omu’ de afara. De toata coma!!
Am vazut cum bate inimioara!

Deci totul e in regula. Am primit reteta noua de acid folic si mi-a dat si magneziu si inca niste ovule ca sa fereasca mediul de infectii. Atita tot, nici progesteron, nici altele. Dar mi-a luat o galeata de singe pt analize. Vreau sa fac tot-tot.

Mishule, Ingerash, danutza, Miha, Nadya, Iepurasul drag, andicu, princess, cristina, catty

Auricass, imi pare rau…. Sigur va fi luna urmatoare CU SIGURANTZA!!!
Ionica, dupa tratament va fi bine, ai sa vezi! Incearca sa stai linistita!!
Catalina, ma bucur ca iti revii. iti tin pumnii

pup fetele toate si va tin pumnii!!!

"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Mishulica, distractie placuta si te rog nu te mai gandi nici la bebe, nici la ciclu, la nimic! Bucura-te pur si simplu de viata in doi! Sa ai parte de vreme buna!
Cristinica, multumim pt. program, sper sa ne ajute! ...Pleci la mare, fericito! Sa ai si tu parte de mult soare si distractie cat cuprinde!
Va pupic: Iepurica, Miro, Andicutz, Catrinel si toate fetele frumoase de aici!
Weekend placut, fetelor!

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Catrinel, iubita, acum am citit mesajul tau! Sunt si eu emotionata si ma bucur alaturi de tine! E bine ca BEBE e OK si tu la fel! Sa va ajute Doamne-Doamne in continuare! ... Cand ar trebui sa se nasca BEBITA?

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

Salut fetelor,
MishulinaCristinaLumi, va multumesc pentru soft, l-am primit dar nu pot sa-l deschid, nu stiu de ce. Deci, l-am download file, dar cind ma duc sa-l dechid sa incep sa pun date nu merge. Poate cineva sa-mi dea directiile( poate nu ma duc unde trebuie)?

Cit despre mine, za31a, astept sa vina rusii, as fii atit de fericita daca mi-ar veni astazi sau undeva in weekend-ul asta!!!Poate vi se pare cam innebunit, dar de cind am fost in ROM si m-am duc la o doc-rita la control si mi-a dat niste medicamente care mi-au dereglat complet menstrele, nu mai stiu ce sa fac. Aici in CDN doct. zicea cu cit mai scurt cu atit mai bine. Daca continuie sa fie asa cum este va trebui sa iau medicamente ptr. scurtare. Asa ca ce-o fii o fi.(nu mi-am dorit niciodata atit de mult sa-mi vina menstrele). Pina si sotul zice ca-sarita de pe fix.

Andicu, Princess, Catalina, Barbye, Lumi, Mishulina, Cristina, Ingeras, Auricass, Amina_n(spor la ), Iepurash Coconash, Mirona, Ionica, Danutza, Diciu, Maruntica, Danagie, Laura, Catty, Catrinel(ptr ), Oana sper ca nu am uitat pe nimeni(daca da)sa aveti un weekend placut(cu mult soare ptr cine merge in vacanta) si cit mai relaxat posibil si sa va intoarceti cu noi sperante si pentru cele cuvenite cu cit mai multe liniute.
...............

nadya
Daca sint trandafiri, v-or inflorii.

Mergi la inceput

catrinel scumpa mea, mi-au dat lacrimile cind ti-a citit mesajul. felicitari si sa fi sanatoasa, sa n-ai probleme cu sarcina si sa faci un bebe sanatos si norocos.
princess cu placere puiuc, sa te ajute in mercici pt soare etc, sa fie, va aduc niste aer de la marea neagra luni cind vin :))
nadya, tu ai deschis gurita despre soft asa ca ai contribuit enorm la fericirea fetelor de aici. cu placere si sa te ajute in calcule
diciu ai reusit?

Mergi la inceput

nadya tre sa te inregistrezi printr-un nr pe care il gasesti in fisierul text care s-a dezarhivat odata cu restul programului. copiaza-l de acolo si ataseaza-l unde ti-l cere. vezi daca merge... eu mai stau pe aici asa ca scrie-mi daca intimpini dificultati

Mergi la inceput