Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 51

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_20 spune:

in sf am terminat muncile pe ziua de azi, asa ca am intrat sa va salut
sper sa va fie de folos ce v-am trimis si multumesc mishulinei ca m-a ajutat sa raspindesc programelul. de fapt mishu tu l-ai raspundit mai departe fiind mai veche in bransa. sper sa va ajute in calcule... si sa auzim de cit mai multe burtici dragalase.
mish motz ingeras auricass cattty catrinel oana ionica andicu lumit nadya laura iepurica princess danuta mihaipopescu anina maruntica
am omis pe cineva va rog sa nu va suparati pt voi

Mergi la inceput

in sf am terminat muncile pe ziua de azi, asa ca am intrat sa va salut
sper sa va fie de folos ce v-am trimis si multumesc mishulinei ca m-a ajutat sa raspindesc programelul. de fapt mishu tu l-ai raspundit mai departe fiind mai veche in bransa. sper sa va ajute in calcule... si sa auzim de cit mai multe burtici dragalase.
mish motz ingeras auricass cattty catrinel oana ionica andicu lumit nadya laura iepurica princess danuta mihaipopescu anina maruntica
am omis pe cineva va rog sa nu va suparati pt voi

Mergi la inceput

cu placere lumit eu am si varianta ne-raruita. mercic mult
diciu pe ce adresa de mail vrei sa-ti trimitem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Cristinica,multumim inca odata pentru softulet...
Diciu,nu cred ca functioneaza pe ciclu neregulat dar daca il vrei da-mi adresa ta de mail !

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

merci cristina_20
si va pup pe toate...

adresa mea de e-mail este anda@levey.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Scuze Cristinica,nu am vazut ca ai postat intre timp!
Asa e fetelor,il puteti cere si Cristinei ca si eu tot de la ea il am! Si daca nu ne mai vedem Week-end placut ,ca eu sper sa plec din Bucuresti zilele astea! Ne vedem pe luni!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Lumit, am primit programelul. Sarumana. Dar il deschid de acasa si te tin la curent.
Danagie, acum am priceput. Mai cere parerea si altora?.......
Eu raportez respectuos: sunt in ziua 5. Abia astept sa plec la atac. Asa cu starile astea de rau si de greata. Dar nu ma las.
Aurica, iubita, si eu sunt aici. Hai lasa butoiul ala nenorocit, sterge-ti lacrimile si zambeste. Trebuie sa o iei de la capat. Si nu esti singura.
Anina, promit sa fiu cuminte si sa nu te deranjez. Si tu te rog sa promiti ca vii cu 2 liniute. OK? Incheiem targul?

Mishu, nu vroiam sa te las sa pleci fara sa-ti spun cat ma bucur ca te duci pe coclauri. Abia astept sa te intorci cu o sacosa (de aia fara fund) plina de optimism.
Te pup

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

diciu si mishulina calendarul merge si pe un ciclu neregulat pt ca iti calculeaza perioada fertila in luna imediat urmatoare venirii rusilor. in fiecare luna tre sa introduci data venirii si la ce nr de zile ti-au venit. relativ e nr de zile pina la ovutatie dar poti sa aproximezi. si eu am ciclu neregulat. chiar la indemnul tau mishulina am luat testul de ovulatie si, stii ca in cutie e si un calendar de completat cind a venit...si la cite sile. mi l-am completat dupa datele pe care le am de la inceputul anului si am constatat ca a fost foarte anapoda totul... de asta ar trebui sa fac niste investigatii mai serioase. mai ales ca am inceput ceva timid prin februarie dar la doctorita la care am fost nu am avut mare succes, niste medicamente care mi-au facut rau sai nici ea nu mi-a facut o impresie grozava...
dupa ce vin din concediu o sa schimb medicul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Week-end fain Mishulina!!!
sa te odihnesti cum se cuvine si sa te intorci cu forte proaspete.
O sa-mi fie dor de tine.
si sa nu ne uiti.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Thanks cristina_20si mishulica!!!
si spor la treaba de bebei...

Mergi la inceput