Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 51
Raspunsuri - Pagina 6
andicu spune:
Mishule, nu se stie niciodata! Laura Ioana cum a ramas cu prezervativ? parca ea a fost,nu?!
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
lumit spune:
Maruntzica, nu vrei sa fii tu "graviduta vedeta" a capitolului? Cine zice ala e...Hai,vino cu vestea cea buna!
danangie spune:
Buna fetelor!
IONICA stai calma. Stresul face mai rau. Da-ne de veste cum te mai simti, si cum merg rezultatele.Am sa spun o rugaciune Celui de sus.

AURICASS imi pare rau pentru musafirii astia nepoftiti. Cred ca trebuie sa-i cam educam. Stiu cum e sa cazi in acest butoi, dar de altfel stiu cum e sa iesi din el si sa o iei de la capat.Hai sus!

IEPURILA stiu ca se pot face copii cu un uter retrovers. Nu aceasta e problema mea. Problema e ca nu stiu daca intr-adevar il am retrovers.Prima doctorita mi-a spus ca-l am retrovers. A 2-a mi-a spus ca nu-l am. Si a 3-a mi-a spus ca-l am retrovers dar nu in totalitate.Deci? Cum sa-mi dau eu seama cum am uterul?Pentru a pune in aplicare pozitiile de rigoare? Aceasta era problema mea. Tu in ce zi esti?
MISHULINA ce fel de program ai? Ca vad ca fetele te roaga sa-l trimiti.Tu in ce zi esti? Eu incep batalia pe aceasta luna.
Eu sunt in ziua a 10-a. Si incep
. Mucusul deja a inceput sa apara. Deci, mult noroc atat mie cat si tuturor fetelor de aici si nu numai.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Anina_n spune:
Fetelor, mie mi-a iesit super pozitiv testul de ovulatie, ieri(ziua 11 CM) !
Pana luni avem treaba, nu suntem acasa pt. nimeni !
Iar de luni, intru si eu in acele zile grele de asteptare.
Sper sa ajung sa vad si un test pozitiv de sarcina, nu doar de ovulatie ! ![]()
Un weekend cat mai frumos ! 
Nina
auricass spune:
Fetelor, va pup dulce pe toate si nu cred ca va pot multumi indeajuns ca sunteti alaturi de mine. Eu care va incurajam pe voi si explodam de optimism , acum plang de ieri si cum vreau sa ies din butoi cum alunec inapoi. Noroc ca va am pe voi ca nu stiu ce m-as fi facut. Sper sa am puterea sa o iau de la capat cu tartamentul naturist si incerc pe cat se poate sa nu va mai supar.
IOnica, ai grija de tine, ma rog La Dumnezeu sa fie bine cu minunica ta.
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by andicu
Mishule, nu se stie niciodata! Laura Ioana cum a ramas cu prezervativ? parca ea a fost,nu?!
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Andicule,esti o scumpitza dar e imposibil ca doar nu sunt Fecioara Maria...Laura a ramas cu preze dar a facut ceva (adica
) pentru asta ...Eu nu,din 8 sau 9 iulie !!! Nu vi se pare cam mult? Cat sa traiasca si
aia??? Ni s-a spus repaus sexual total 6 saptamani si noi pacienti ascultatori asta am si facut! Colegi de camera am fost,numai nu am dormit separat,in rest de la un sarut sau o imbratisare nu cred ca se ia Asa ca am decis ca desi e mult,o luna jumate pana ne da voie dr n-om muri....Nu am ce test sa fac,ca nu am de ce....Macar lunile trecute dupa ovulatie ma dureau sanii,acum numai burta,pana diseara cred ca vin rushii...
Asta e..Luna asta nici nu-mi pare rau ca stiu ca nu am de ce...
Ina

Marunzika spune:
quote:
Originally posted by lumit
Maruntzica, nu vrei sa fii tu "graviduta vedeta" a capitolului? Cine zice ala e...Hai,vino cu vestea cea buna!
Cu deosebita placere as ocupa postul de "graviduta vedeta" insa minunat ar fi sa ne califica concomitent mai multe dintre noi si apoi sa ne batem in burtici si sa aruncam paharele folosite prietenelor noastre virtuale, ca fiecare sa reuseasca sa fie o vedeta printre noi!
Deci, s-a dat startul la concursul "graviduta vedeta"! Primele calificate au sa fie sarbatorite cu surle si trambite de catre noi toate, iar premiile au sa se imparta la cca 40 saptamani asa:
!
Mishulina spune:
Danangie,ma bucur ca te "vad"....Programelul respectiv e pentru depistarea ovulatiei. Da-mi adresa ta si ti-l trimit! Sper ca esti un picut mai bine cu moralul! 
Aura,asa fetitza,mai vorbeste cu noi ca iti trece mai usor supararea...asa e,tu ne incurajai pe toate si acum....Hai fruntea sus ca te tinem de manuta sa nu aluneci inapoi!
Lumi,o sa ma mai uit prin el sa vad daca ma prind...
Anina,bine ca ne-ai spus,sa nu te sunam in week-end!
Spor la "treaba" si te asteptam cu vesti bune!
Maruntzica foarte bune idei ai! Trebuiesc neaparat puse in aplicare!
Ina
diciu spune:
si softuletul asta de care vorbiti voi...pentru depistarea ovulatiei este si pentru un ciclu neregulat?..
ati putea sa mi-l dati si mie?...