Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 51

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata!
Eu sunt inca uimita si derutata de ce mi se intampla (sunt in ziua 28 si am simptomele clasice de rushi dar nici urma de ei).Ce se mai joaca cu nervii nostri:luna trecuta as fi vrut sa nu mai vina si s-au infiintat urgent,acum as fi vrut sa vina odata sa scap si ma "fierb" de 4 zile!!! Cina sa mai inteleaga?
Ionica nu te lasa,suntem cu tine dar te rog ai grija de tine + bebe,ia progesteron sa completezi deficitul si mai ales nu te agita,gandeste pozitiv,nu esti singura...Ai sa vezi ca va fi bine...
Nadya,Iepu va trimit programelul imediat!
Ingeras incerc sa-ti trimit programul neraruit dar nu pot decat de acasa si cu ajutorul sotzului,deci cel mai devreme diseara...Daca nu am timp diseara cred ca abia luni ca planuim o mica "evadare" de week-end din orasul asta prafuit!
Iepu al meu cel drag...nu vreau sa te necajesc dar ma trezesc ca alunec in butoi fara sa vreau ,cateodata...Acuma gata,i-am smuls sotzului meu promisiunea ca ma duce undeva week-endul asta ca nu mai suport prafuiala si canicula din oras si daca avem vreme buna sper sa-mi incarc un pic bateriile...Eu nu ma pricep la analize hormonala dar par bune,mai ales ca ai dat si val.normale...Vezi ca stai bine la FSH? Bine ca nu ti-a iesit Chlamydia,nici nu sti ce usurare....
Andicutz nu poate fi ce zici tu pui ca am facut pauza de luna trecuta dupa ovulatie cand am "prestat dirijat" si luna asta,imediat dupa ciclu mi-au depistat si cauterizat rana de pe col si de atunci,in afara de 6 saptamani pauza impusa,numai eu stiu ce mai trag si ce tot curge din mine pana s-o vindeca nesuferita...Sotzul mi-a promis ca pana pe 9 sept cand ma vede dr si (daca s-a vindecat)ne da "unda verde" la suntem cumintei...asa ca...Dar lasa ca -vorba ta- vine si vremea nostra...
Miro sigur,vine programelul.... fata necajita sa fuga de langa butoi!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele, imi cer iertare fata de voi ca nu am mai intrat dar ... nu am mai putut. Si nu ma refer la hacker (lualar gaia!).
Mishu, iti multumesc din suflet pentru cuvintele tale frumoase si mai ales pentru sustinere. Fetele, va multumesc ca nu m-ati uitat.
Sunt intr-adevar la serviciu si sunt asa de ocupata ca nu mai am timp sa ma gandesc si sincer nici nu vreau.
Stiu ca pe aici sunt fete cu multe pierderi de sarcina la activ si cu multe inseminari si eu de la prima intru asa in borcan dar ... ce sa fac, asta sunt eu.
Cred ca am pus totul undeva departe in sufletul meu si imi e teama deocamdata ca daca ajung din nou sa ating punctul ala ma va durea rau de tot.
Deocamdata, pentru urmatoarele luni, cu de la mine putere asa, ne vom proteja. Luna asta si inca doua. Asa am citit ca e ok. Pe Niculescu nu l-am mai gasit si nici nu stiu daca mai vreau sa il caut. Avand in vedere ca nici nu m-a vazut macar la spital cand cu chiuretajul, mi s-a taiat rau de tot de el. De asemenea, cred ca in urmatoarea jumatate de an nu voi mai face nici un demers - asa ca daca stiti pe cineva care are nevoie de Menogon, il dau ieftin. Macar sa imi recuperez un pic din bani.
Nu stiu, asta gandesc acum, ce va fi mai incolo, numai Dumnezeu stie. Apropos, si cu El trebuie sa ma impac cumva ...
Pana atunci va pup si va imbratisez pe toate. Ce m-as face fara voi? Sunteti o inspiratie pentru mine.

Cu drag,

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Pupicesc dulce pe toate fetele mele iubite! Mi-a fost un dor de voi si mi-ati lipsit asa de mult...
Hai sa va spun de ce-am lipsit: dupa furtuna de sapt. trecuta bineinteles ca am ramas fara net, apoi cand s-a remediat treaba... nu mergea DC! La serviciu nu am avut timp nici un picut si tot asa ... De vreo trei zile ma tot chinui sa va scriu, dar n-am avut nici o sansa! Sper sa reusesc acum, desi observ ca inca sunt probleme pe site! Azi am ramas acasa : se pare ca am facut cistita sau ceva de genul asta ca am niste usturimi ceva de groaza : voi cu ce va tratati in probleme de genul asta?
Acum o sa incerc sa tin pasul cu voi:
Mishulica, buna idee cu mentionarea gravidutzeleor foste "endometroase" la inceput de cap., dar eu ma gandeam ca era bine sa incepi cu luna iulie ca sa apara si Laura,Irina, Adriana si celelalte fete care sunt acum !... Imi pare bine ca ti-ai revenit si sper sa nu mai cazi niciodata in butoias ca iei bataitza!
Catalina, un pupic si o imbratisare mare de tot!
Catrinel, multumesc ca ai intrebat de mine! Ma bucur ca sunteti bine tu si BEBE!

Fetele, acum va las putin si revin mai tarziu pt. ca am putina treaba!

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Ce bine ca merge forumul
va pup pe toate si spor la prestat

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Catalina scumpa, sigur ca te intelegem,nu iti mai cere scuze pui ca nu ai de ce! Ne bucuram de orice vorba de la tine iar faptul ca ne-ai scris cateva randuri va fi benefic si pentru tine sa te descarci in fata unor persoane care iti sunt prietene si au trecut prin experiente asemanatoare... Mie una mi se pare foarte potrivita masura luata de voi cu pauza de 3 luni,va prinde bine la amandoi pentru refacere fizica si sufleteasca ...Si sincer cred,de asemenea ca faptul ca esti ocupata la birou e exact ce-ti trebuia acum,un fel de "terapie prin munca"....Ai sa vezi ca te vei simti mai bine in timp dar ai rabdare cu tine...
Princessita ti-am simtit lipsa dar te inteleg,cu treaba la scarbici si cu netul asta....E buna ideea ta ,am s-a pun in aplicare cand voi avea timp,cat de curand...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Bun gasit!Multumesc pentru programel,Mishu si Cristina!Daca vreti sa vi-l trimit neraruit sa-mi spuneti si se rezolva.
princess, m-am diagnosticat si eu o data ca avand cistita(la medic n-am fost) si m-am tratat asa cum am mai citit pe net: faceam bai calde la sezut, tinem o sticla cu apa fierbinte pe burta si beam multe lichide.In cateva zile mi-a trecut desi nu am luat nimic altceva.
Catalina, iti doresc sa reusesti sa se vindece cat mai repede rana din sufletel!Iti va da D-zeu si o mare bucurie, nu se poate altfel...
Mishulina, te-ai uitat pe programelul pentru calcularea ovulatiei?Eu introduc datele si-mi arata ca as ovula abia de maine incolo,ceea ce e exclus.Cred ca tastez ceva gresit...
Mirona fata,ce butoi cauti, n-ai auzit ca este interzis accesul?De fapt a fost distrus de danutza.
andicu, soacra tot poama acra ramane...Slava-Domnului ca scapi si tu in cele din urma de uratii de rusi!
iepuras, analizele tale sunt in limitele normale asa ca nu te mai stresa.In privinta prolactinei stai linistita;medicii considera normale si valori ale acesteia putin peste limita superioara.Tu esti in limite, eu zic ca e ok.
ingerashule, daca tocmai pe 21 trebuie sa-ti vina, ce simptome crezi ca ai putea avea de acum?Eu zic sa gandesti pozitiv ca la ce folicul ai avut mare minune sa nu se prinda.
ionica, nu te gandi la lucruri rele.O sa-l rog si eu pe Doamne-Doamne sa va ajute pe tine si pe sufletelul mic.
si pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Asa imi dau si eu seama cat de dependenta sunt de DC! Acum ma bucur ca functioneaza bine! Ieri am facut un test in ziua 13 dupa inseminare, care nu a vrut sa se pozitiveze sub nici o forma si nu s-a lasat induplecat deloc la rugamintile mele. Si, dupa o boceala pe cinste, m-am gandit ca poate e prea devreme, asa ca mai sper pana maine cand merg la klinika pt testul de sange. Oare mai am sanse??? Sanii ma dor foarte putin, nu am greturi! De obicei am cm la 25 zile, dar cum ieri a fost a 25 a zi si nu mi-a venit mai pot inca spera, dar am inteles de la voi ca Duphaston-ul da intarzieri, deci... nici nu stiu cum mai rezist pana maine si probabil raspunsul o sa-l am duminica!
Un we minunat va doresc si sa avem parte de cat mai mlte gravidute pe fiecare capitol! Deci, cine se grabeste sa fie "graviduta vedeta" a capitolului?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Gata fetelor, am revenit!
Ionica, felicitari pt. reusita! Iti doresc sa fie bine si sa ai un BEBE sanatos!
Motzunica,Mihaela cu "socroseniile" aveti dreptate, dar cred ca a mea le intrece pe toate! E scorpioanca de noiembrie si nici dupa 5 ani de casnicie nu m-a acceptat, asa ca ...Poate le facem cunostinta sa se paruie intre ele!... Important este sa ne iubeasca baietii lor, nu?
Auricass, fetitza, nu asa! Revino-ti ca noi suntem aici, cu tine! O sa vine ea si vremea noastra! Ai sa vezi!
Bravo, Danutza! De azi inainte acest nenorocit de butoi nu ar trebui sa mai existe aici!
Ingerash, hai nu fi suparica! Gandeste-te la vacanta si la mare!
Mishulica, vreau si eu programelul la: ialina74@yahoo.com, te rog! Mercic!
Iepurica, Andicutz, Miro,Catalina si toate fetele scumpe pe care nu le-am mentionat

http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

iepurashule, nadya si princess, v-am trimis programelul ne-rar-uit.Cel putin asa sper...Sa-mi ziceti daca e in regula.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Eu nu stiu fetelor, daca trebuia sa simt ceva pana acum sau nu...cert este ca sper, desi nu prea am de ce...sau am? nici nu mai stiu...dar lasati-ma pe mine, ca am obosit...ai tu dreptate lumit...dar fiindca nu am ramas niciodata insarcinata, ma astept sa am simptome din z0DPO, eventual inainte de ...:)) sunt haioasa, nu?!
Fetelor care aveti tentative sa intrati in butoi, iesiti de acolo, ca altfel vin si eu...Cu ce am gresit??!!
Mishule, test??!! vrem test! vrem test! si sa fie ++++! nu-i bai, las-o pe cand ai tu timp cu programelul. sar'na inca o data.
Iepurica, Andicutz, Miro, Catalina, Mishulina, Danutza, Catrinel, LauraIoana, Auricass, Mihaela, Ionica, Marunzika, Nadya, Catty, Motzunica :))

We placut va doresc!

Ingeras

Mergi la inceput