Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 51

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Auricass , nu te las singurica, uite te tin de manuta sau iti dau colacul meu si oricum lacramioarele noastre sunt prea sarate sa ne inecam in butoi si ne tin la suprafata...asa ca nici o sansa sa scape vreuna mai la adancime ca suntem noi celelate pe margine si avem grija una de alta. Se pare ca trebuie sa declaram RAZBEL impotriva rusilor si a neamurilor lor, suntem mai puternice si mai tari decat ei,nu-i asa, pana cand sa ne amageasca ?...mama lor.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Fetelor,am uitat sa va spun ca programelul cu pricina e raruit (comprimat cu RAR) si daca nu va descurcati cu decomprimarea si instalarea spuneti-mi sa va ajut!
Noapte buna!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Auricass nu te lasa coplesita, puiule, ca vin ele si zilele insorite!

Laura 8+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Auricass, chiar asa, noi nu am iesit din butoi ca sa ai tu loc, nu iubita! Gata declar in mod oficial butoiul distrus! Stai linistita, o sa fie bebe si la tine. Mie dupa operatie mi-a venti ciclu total aiurea, cea mai mare intirziere a fost de ... 50 de zile!!!! Eram ferm convinsa ca e bebe pentru ca niciodata nu mi-a intirziat atita, de fapt nu imi intirzia. Si nici acuma nu sunt convinsa ca nu a fost, dar daca a fost s-a dus... Dar mai e si luna viitoare, asa ca hai te luam noi de minutza si te ducem mai departe! Si Mihaipopescu, si tu la fel, cu noi de minutza afara din butoi, care de altfel nici nu mai exista, asa cum spuneam mai sus!

Motzule ,imi pare rau ca sunt asa de departe ca iti luam eu soacra la plimbare

Mishulina, nu ne dam batute, iubita! Eu asa sunt: sunt tare pina ma ajunge si pe urma ma duc la fund de zici ca nu o sa mai ies niciodata si pe urma reusesc si eu sa ma catar la suprafata si sa o iau de la capat! Toate prietenele mele ma intreaba de unde am atitea resurse s-o iua de la capat? Nu stiu de unde dar bine ca sunt! Deci de minta toata lumea pina trecem la

Ingeras, sper ca o sa ne dai vesti bune cit de curind!

Catty, Cristina,Oana M, Catrinel, Ionica, Andicu,Lumit,Nadya,Laura Ioana,Iepuras, Princess, multi si dulci! Sper ca nu am uitat pe nimeni, dar daca da, atunci dublez doza de !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna fetelor,
Astazi am avut o veste proasta m-a scazut progesteronul la 18 de la 26 acum doua zile ,mi-a facut o injectie de gravidinona +8 capsule pe zi de progesteron,mi s-a uscat stomacul de la ele.Din cate am inteles de la dr. pot pierde "iar" sarcina daca ovarele mele nu vor produce suficient progesterol.
Imi tineti pumnii va rog din suflet imi este teama sa nu pierd sarcina.
Voi care stiti mai bine ;de ce nu produc ovarele progesteron?
Va pup pe toate si va rog nu ma lasati sa cad la fun iar .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

Mishulina, adresa mea este nadia_m_sayeh@hotmail.com
Ionica, nu-ti fa nici o grija totul va fii bine. Am sa fac o rugaciune in plus pentru tine si bebelusul tau.
Ingeras26a, merci dar nu-l mai am.
Danutza_C
Auricass, nu te stresa asa tare, o sa vina el/ea . Ia zi-mi de cite ori ai iesit din butoiul asta obraznic? Fruntea sus. O sa vina taman cind nici nu te-astepti.

nadya
Daca sint trandafiri, v-or inflorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

neata...

fetelor, nici eu nu vin cu vesti bune...
temp a picat (36.9, asa ca nu-mi mai fac sperante...cea axiala o aveam mare (36.9 pana cand imi venea CM, iar azi era 36.65), deci nici o sansa...acum abia astept sa-mi vina, sa o iau de la capat!!
Pe 21, cand astept uratii, plec si eu in concediu o sapt, la mare...in Grecia. Dar va dati seama ce minunat va fi, daca eu o sa am uratzii pe cap Nu o sa am voie nici in apa 2-3 zile, asa ca e marfa! dupa a treia zi, cu OB...ata ete! ce sa-i faci?
Auricass, pui, imi pare tare rau, eu le declar razboi!
Mishule, la mine se salveaza ca excel...poti sa mi-l mai trimiti o data, te rog, neraruit? eu am numai zipp ...
Ionica, stai linistita si fii cuminte, ca o sa fie bine...bb

, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

FINALY!!!!!!
Ieri toata ziulica am incercat sa intru sa stau de vorba cu voi si nu s-a putut. Mi-a fost asa de DOOOOOR!!!
Catrinel, ma bucur ca tu si bebita sunteti bine si ca nu mai ai greturi - cel putin deocamdata. Asteptam non stop vesti.

Mishulica, bine ca ai reusit sa iesi din butoi. Ma sperii de cate ori te simt acolo. Vreau si eu programel- ibarbarie@yahoo.com. Si nu uita ca pe margine, facand galerie, alaturi de tine sunt si io. Multi , multi pupici.

Aurica, lasa iubita ca data viitoare reusesti tu sa-i tii pe rushii astia nenorociti departe de tine.

Ionica, eu iti tin pumnii stransi si ma rog pt tine si bebita tau. Va fi bine. Stai linistita si nu gandi negativ. Un pupic pe burtica.

Acu sa va povestesc si de mine. Mi-am luat rezultatele la hormoni si chlamydia.
Motzule, unde esti sa-ti spun ca mi-a iesit progesteronul in ziua 22 cu o valoare de 49.1 nmol/mL. Ti-am spus eu ca nu stiu sa interpretez si ca ma tem de ce voi afla. Ai mai reusit sa afli vreo parere despre o astfel de valoare?
Rezultatele mele sunt urmatoarele: FSH= 3.64 (Val norm pt faza luteala 1.38-9.58)
LH= 4.22 (Val norm pt faza luteala 0.833-15.5)
ESTRADIOL = 315.09 (Val norm pt faza luteala 120.0-738.0)
PROGESTERON = 49.1 (Val norm pt mijlocul fazei luteale 19.1-76.2 sau val normale in sarcina de 4-12 sapt 35.5-137.0)
PROLACTINA =384 (Valori normale 64-395)

Anti CHLAMYDIA IgG= absent
Anti CHLAMYDIA IgA= absent
Asta inseamna ca nu am avut niciodata?
Ar trebui sa fac si CHLAMYDIA din secretie?

Ce parere aveti? Mie mi se pare prolactina cam aproape de valoarea maxima. Dar atunci ce e cu valoarea asa mare a Progesteronului?
Am dat si valorile normale in cazul in care va pot folosi si voua. Analizele au fost prelucrate de laboratorul MEDCENTER Bucuresti.

Va pup pe toate si astept o parere.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata! In sfarsit! de cand ma chinui sa vad ce mai faceti! mi-a stricat toata ziua de ieri hackerul ala,ca n-am putut intra pe forum !
Ingerash,Auricass, imi pare tare rau ca n-a iesit nici de data asta,dar ramaneti optimiste,nu?odata si-odata tot se va lasa cu ,o sa vedeti voi!important e ca mai exista o "data viitoare"!

Ionica, nu te speria,stai linistita si o sa fie bine. Ma rog pentru tine sa duci sarcina la bun sfarsit!

Mishule, avem sanse sa ne dai o veste buna? e posibil?poate sa fie si de bine,nu daca s-a mai prelungit ciclul?!

Iepurici,daca ti-a iesit Chlamydia din sange (sau din urina)absent, nu e nevoie sa-l mai faci si din secretie;daca aveai iti aparea prezent acum.

Motzule,cu soacra cred ca majoritatea stam prost sau mai prost; eu pot sa zic ca a mea se da ca ma iubeste tare de la inceput,dar are ea asa niste "chestii"...care ma fac sa cred ca dragostea asta mare poate fi doar de suprafata,ca sa nu-si supere "ficiorul";ca mai tranteste cate-o acritura,zambind;lasa,noi sa fim sanatoase,si ai nostri sa ne iubeasca!

Eu astept trecerea rushilor,cred ca mai am vreo 2 zile,dar taaare ma mananca o plaja-doua sa fac,acum ca vine we!

Pup toate fetele simpatice de mai sus si de mai jos:Catrinel,Danutza c,Nadya,Mihaipopescu,Lumit,Catty,Laura Ioana,Princess,Oana,Cristina!si unul in plus in cazul in care am uitat pe cineva!

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Buna fetele!!!
Ce zi dom'le... ce zi ...
Mishulina mama ... imi stii mailul ... da si la fata acel calendar, pls. Nu ca ar conta ce iasa ... dar sa iasa odata ... ca ma apuca disperarea. Mai e loc in butoi?
auricass mama lor de urati. Hai nu fii trista ... hai sa mergem mai departe ... impreuna cum ne-am obisnuit.
Ionica intreaba medicul daca nu e mai bine ca din alea 8 capsule de progesteron .. sa iei jumatate seara ... dar ca ovule ... poate scapi de faza cu stomacul. Si eu spun o rugaciune pentru voi.

Miro
My ticker

Mergi la inceput