Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 51
Raspunsuri - Pagina 11
NADYA spune:
Buna seara fetelor,
Danangie, pina in iunie l-am avut mai tot timpul de 28, 29 pina in 32 zile(mai rarutz). Dar cind am fost in ROM in iulie o doct. mi-a dat niste medicamente ptr oprirea CM(inca numi explic de ce) si mi-a venit dupa 40 zile(3iunie, 13 iulie). Iar cind am mers aici in CDN la o clinica, eram in za25a si nu ovulasem inca. Zicea ca eu produc ovulul dar nu stie de ce nu ovulez.
princess, diciu, danutza_c, auricass si la toate celelalte fetitze cu coditze 

nadya 
Daca sint trandafiri, v-or inflorii.
danutza_c spune:
OK, fetele hai s-o luam in ordine:
Lumi, la RMN e cam ca la CT doar ca esti acoperita mai mult de partea aia rotunda a aparatului care vine peste tine. Am mai facut un RMN mai demult si stiu. Deci, sper ca nu ai claustrofobie si daca te apuca panica cind te baga in aparat, inchizi ochii frumusel si te gindesti la ceva frumos. Dureaza mai mult ca la CT (tomografie) si in plus iti si bubuie in cap masinaria aia, dar ecea mai buna metoda sa vada exact ce e acolo cu hipofiza ta. E mult mai buna investigatia asta decit CT-ul asa ca e bine ca te-ai hotarit sa o faci. Te rog mult, sigur daca vrei, dupa ce ai rezultatul sa-mi spui ce ti-a iesit si ce ti-au spus sa faci, pentru ca pot sa-ti dau niste sfaturi.
Oana, in State se recomanda mamografia ca si metoda de screening pentru cancerul de sin si e de fapt o radiografie a sinului. Metoda e cam barbara dupa parerea mea, motiv pentru care le-am tras si clapa anul trecut, deci nu am facut-o anual asa cum recomanda ei pentru virsta mea adica dupa 40, dar m-am gindit ca totusi sa ma duc s-o fac acuma inainte de a merge acasa penrtu FIV. De ce e barbara? Pentru ca iti preseaza sinul intre doua placi de plastic, ca sa il faca cit mai plat, imagineaza-ti niste farfurii
care stau perpendicular pe toracele tau, dragut nu?
Sper ca ti-am creat imaginea cit mai clara. Ultima oara cind am fost sa o fac erau niste caricaturi foarte haioase la aparat: una din ele cu o tipa care vine acasa la sot cu sinii asa cum ti-am descris mai sus si ii spune ca fost la mamo iar el raspunde: isn't that obvious? si celalta cu investigatia propusa barbatilor dar pentru alta parte a corpului, nu spui care
, imaginati-va si voi ca mie mi-e greu sa descriu desenul...![]()
Asa ca urati-mi succes! Ca sa nu mai spun ca deja ma dor sinii de nu mai pot, ma mai si storcesc aia acolo, o sa-mi iasa ochii din cap 
lumit spune:
danutza, am vrut sa fac RMN de la inceput dar in Ploiesti nu exista asa ceva.Eram presata de timp asa ca am zis ca daca e sa iasa ceva se vede si la tomografie.Din pacate s-a vazut un adenom de 7/4 mm.Medicul l-a descris ca fiind un "adenom prietenos" dar eu tare as vrea sa scap de "prietenul"asta.O sa-ti spun cu siguranta ce mi-au zis sa fac; dupa ce a vazut rezultatul tomografiei medicul mi-a dat brocriptin pentru micsorarea prolactinei si atat.
Iti urez succes nu numai la mamografie ci si la celelalte analize.Sa-ti spuna ca poti fi cat mai repede mamica!
Oana_B spune:
Aaaaauuuu, ce naspa imagine cre' ca le-as da cu ceva in cap sa-mi chinuie comorile
. Alta metoda nu e????? Banuiesc ca si eu la un moment dat o sa fac asta pe langa pap test da' nu vreau sa ma doaraaaaaaaaa
Oana_B
diciu spune:
pe sot il biruiam eu...dar m-a biruit somnul..
e sambata...
week-end placut la toate fetele!!!
diciu spune:
am o intrebare de week-end...![]()
eu cu ciclul meu neregulat...chiar si cu programul de ovulatie mi-e greu sa imi dau seama cand e ovulatia...
dar de 2 zile...secretia e altfel...un mucus transparent...gumos...se intinde...desi nu e f consistent...dar e altceva...
presupunand ca se apropie ovulatia...voi ce stiti...din momentul aparitiei acestui mucus....cam cand as ovula....in ziua aia?...sau dupa 1-2 zile?
daca mi-as da seama de asta...as putea sa prin chiar si o ovulatie spontana..
acum as fi in ziua 28...si conform calendarului setat pentru cel mai lung ciclu...de 40 de zile si faza luteala de 12 zile....as ovula azi...
Mirona spune:
diciu eu iti dau tot un raspuns "week-end...
"
dati-i bataie
tot la doua zile si stai nitel cu picioarelepe in sus. Ar fii bine daca ai putea face si o spalatura inainte cu un praf de sare, sau bicarbonat, sau ceai de galbenele.
Esti in perioada fertila. Bafta si sa auzim de bine.
Oana_B(multumesc de raspunsul privat) si danutza_c stiti cum e bancul acela cu "mere, pere sau bretele"?
Ei, da pe astea ca mine cum le cauta cu aparatu? Ca io fac parte din caregoria "bube" - dai cu alifie si trec. 
Nici nu au cum sa puna acele farfurii ... ca nu au ce sa stranga...![]()
Cert e ... ca citindu-va ... au inceput sa doara bubele ...
Oana_B inteleg eu ca in curand vei primi "verde" la BB?
Va pupa fata
Miro
My ticker
ingeras26a spune:
Catrinel, sa-ti traiasca taurasul si sa fiti fericiti! Cred ca a fost tareeee emotionant pt toti, acum, ca v-ati cunoscut :)) Pupa fata burticosul.
Diciu, cam intr-o zi ar trebui sa ovulezi, deci da-i bataie azi si luni, nu va opriti din
. Bafta si sa auzim de bb!
Danutza, eu mi-am facut eco la sani, nu mamografoie, si aiai nu doare, ca-i ca la eco abdominala...se plimba cu ecograful cu gel pe sani si chiar nu doare. Vede consistenta si asa...ia vezi, nu poti sa faci din asta? sa nu te chinui...
Va pupacesc mult pe toate!
andicu spune:
Hello,girls!
In sfarsit am descoperit cum sa intru pe Internet de-acasa.Acum trebuie sa ma conectez la linia telefonica,cat avem abonamentul la Internet oprit;si cum eu sunt anti-tehnica....mi-a trebuit ceva timp!
Catrinel,
Sa-ti traiasca bebelul,sa fie sanatos si mamica lui la fel!
daca se naste pe 01 aprilie,zic si eu ca sigur o sa fie o persoana haioasa!
Mishule,am inteles acum,speram si eu intr-o minune!Week-end placut si relaxant!
La fel,tuturor fetelor, week-end placut si petrecere frumoasa azi-maine!
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
auricass spune:
DICIU-lina scumpa, am primit programelul de la tine, totul e in regula, am program de dezarhivare si am inceput deja sa-l consult. Azi dimineata trebuia sa plec la Pitesti si am mai ramas putin sa ma dumiresc care-i treaba cu calculul ovulatiei. Si eu ca si tine am probleme in depistarea ovulatiei. Nici FF nu mi-a facut fata. Ovulatia mea este complicat de detectat chiar si de site-uri de specialitate
. Deh, ce sa-i faci?
Sper sa ma dumiresc cu softuletul trimis de tine. Buna idee fetelor. POate vor fi ceva mai multe anunturi cu 
luna acesata cine stie.
Pupicuri multi pentru toate fetele scumpe.

si un final de saptamana linistit.