Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 51

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Mirona, si eu tot cu "bube" ma "laud".La fel ca tine, ma tot gandeam cum ar putea sa le prinda ca sa le traga in poza...
diciu, se pare ca esti in perioada fertila asa ca nu mai sta,treci la treaba!De azi la 2-3 zile si stai cu picioarele pe pereti,poate,poate...

Un "uichend" placut tuturor fetelor dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor am fost azi la eco si am vazut inimioara lui bebe. Si era neastamparat, nu statea sa il poata masura dr. Suntem foarte fericiti, ne-a zis ca totul e perfect si crede ca e fetita, dupa cum batea inimioara! Doamne ajuta sa fie bine in continuare!
Va pup pe toate si ma rog sa aveti parte si voi de bucuria asta cat mai curand!

Laura 8+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Aaa si are 21 mm!

Laura 8+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

felicitari laura-ioana!!!!

merci lumit si auricass si eu zic ca e ceva...
pupici la toate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

thanks ingeras ...asa vom face...
si apropos de ecografie...si eu am facut si nu doare...dar se pare ca danutzei i s-a recomandat mamografia...
mi-a zis si mie un doctor ca pana la 30 de ani se poate face ecografie dar dupa 35-40 e mai recomadata mamografia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Felicitari,Laura Ioana!Sa-l faca Doamne-Doamne mare si sanatos pe ingerasul din burtica ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Miro peste doua cicluri o sa am unda verde da' ma intreb care cicluri..de anu' viitor?? ca nu stiu cand imi vine ciclul propriu-zis ca sa incep sa numar zilele; am sangerat asa cam o saptamana, o sangerare maronie cu...frimituri:))) ce-or fi fost alea...nu stiu daca e de ras sau de plans da' aleg sa rad ca dau naibii in damblageala cu toate necazurile astea.

Diciule baga baga nu pierde timpul, cu poponeata in sus dupa fo' juma de ora (oare tu intrebai la un moment dat cum stai "dupa"?) si daca ai uter retrovers stai pe burtica.

Oana_B

Mergi la inceput

Multumesc Diciu, multumesc Lumit! Sunt asa de fericita

Laura 8+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Felicitari Laura Ioana sarcina usoara si un bebel asa cum iti doresti

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Salutari si de la Moldova
Laura ma bucur tare mult pentru tine. Sa fiti sanatoase (tu si "fetita" ta). Sa ai o sarcina cat mai usoara. La cat de repede zboara timpul, acusica ne anunti ca nasti.
Si eu tot la aspirante am sa bantui.
Danutza si Motzunica, multumesc mult ca v-ati exprimat parerea referitoare la rezultatele mele. Conteaza mult si m-ati linistit un pic. Am sa ma duc si la Dr, dar nu chiar acu. Mai astept ca sa-i pot impartasi si din experienta tratamentului hormonal pe care il fac.

Catalina, iubita, ma bucur ca ai dat un semn de viata. Ai te rog grija de tine.

Catrinel, mamica frumoasa, misto faza cu batul. Si tie iti doresc toata sanatatea din lume si numai bucurii.

Am deschis programelul si merge. SARUMANUTA LA FETE

Oana_B e prima oara cand ai asa o menstruatie? Nu poti intreba medicul care e treaba? Pupicei

Pup toate fetele

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput