Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 51
Raspunsuri - Pagina 13
Mirona spune:
Laura Ioana felicitari si de la mine pentru neastamparatul tau de 21 mm. Sa ai grija de tine. Sanatate multa.
Fetelor ... care ati primit programelu ... cum va merge? Io l-am instalat, i-am dat serial nr. ... si am inceput cu EDIT. I-am bagat din ianuarie pana acum ... toate Cm-urile mele ... induse. Imi spune ca sunt in perioada fertila ... desi aseara am fost la eco ... si am 10 mm cel mai mare folicul, si endometru de 5.
L-am inchis ...
Mai tarziu am vrut sa revad calendarul ... si ioc ... lucra procesorul la 100% timp de 2 minute ... apare in bara se stare ... dupa care imi apare calendarul lunii august cu ziua de azi ... marcata. Vreau sa incep din nou cu Edit ... dar imi dispare fereastra ... si deci iar tre s-o iau de la inceput.
Unde gresesc?
Asa tre sa functioneze? Il instalez de fiecare data? Io nu prea ma pricep ... dar FF nu e mai complex? Ce sa-i fac la asta sa ramana salvate datele deja introduse?
Pls ... cine ma ajuta?
Fetelor ... cand decretam deschiderea spre ... acel butoi ... ca io mult nu mai rezist ... si daca nu ma lasati sa-mi spun of-ul ... unde sa ma duc?
Miro
My ticker
Oana_B spune:
Iepu n-am mai avut sangerari in felul asta dar nu ma ingrijorez prea tare, acum trebuie ca se elimina sarcina extrauterina.
Miro softul FF cred ca e mai complex pentru ca el analizeaza pe baza tuturor datelor pe care le introduc toti utilizatorii nu numai unul singur.
Oana_B
iepurila spune:
Miro, stii ca poti sa iti versi oful cu noi, dar cat mai optimist posibil. Deci tot nu ai voie in butoi. Hai ca te tinem de manuta.
Eu am alta intrebare referitoare la programel. La mine CM nu are aceeasi lungime in fiecare luna. Cand 25, cand 26, cand 28. Si bag seama ca daca setez sa zicem 25 lungime el imi ia in calcul pt toate lunile lungimea de 25.
Unde ma incalcesc. Nu pot sa ma duc sa bag din urma datele.
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Carmen.cita spune:
Buna, fetelor!
OanaB,
trebuie sa ai putina rabdare pana intra in normal ciclurile, si eu dupa ce am pierdut sarcina am avut primul ciclu mai ciudat, cum zici tu cu 'firimituri', dar la tine cred ca este efectul acelor injectii... imi place ca ti-ai pastrat simtul umorului, lasa ca iese soarele si pe strada noastra!
Mirona
, sezonul butoiului a luat sfarsit, gata, s-a decretat! Nu intra in panica cu acei foliculi, poate ai fost mai stresata luna asta, am patit si eu intr-o luna asa, nu au vrut nici de-ai naibii sa creasca, nici foliculii, nici endometrul
. Dar nu se stie niciodata, am mai citit in arhiva la subiectul nostru, Tonnia a ramas graviduta cand dr. i-a spus ca n-a avut ovulatie... cand e sa fie, este, incurcate sunt caile Domnului...
Oana M
, mi-a fost dor de tine! Am fost si eu plecata din Bucuresti o saptamana la mare, ma bucur ca te plimbi si te bucuri de vara asta frumoasa, iar despre masinuta
... s-o stapaniti sanatosi! Cand te intorci din voiaj, mai baga si tu capul pe aici cu ceva vesti!
Laura Ioana
, ma bucur mult pt fericirea ta!
Oana_B spune:
Signorina Carmencita
senchiu de confirmare.
ps:Sa nu te superi ca ti-am zis asa da' numele Carmencita merge cu signorina:)))))
Va pupez pe toate
si va urez o seara placuta in continuare
, io ies in oras:)
Oana_B
danangie spune:
Buna fetelor.
Trimisesem lui MISHULINA sa-mi trimita si mie programelul, dar se vede ca era prea tarziu.Cred ca a plecat. Va rog cine il aveti,imi trimiteti si mie? adresa mea: angie2000it2000@yahoo.it
Va multumesc!
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
danutza_c spune:
Neata, fetele! Ca la mine edimineata acuma. Ne-am sculat si noi si ne bucuram ca e we!
Oana, pap-ul nu doare cit despre mamo asta e metoda de screening, acre inseaman ca trebuie sa fie IEFTINA si eficienta, ca doare conteaza mai putin! Si sigur ca se paote face echo sau chiar RMN dar astea costa si cum iesi din standardele lor te costa pe tine, deci...
Diciu, cred ca e cam tirzior pentru tine dar asa e, secretia aia indica perioda fertila, acuma nu stiu sa iti spun exact e ziua care urmeaza, ziua respectiva, nu stiu, dar tu dai bataie ca e bine! succes!
Mirona spune:
Mai fetelor, daca voi nu ma lasati in butoi ... io imi deschid un azil ... de tipe care au luat-o razna ... din cauza infertilitatii.
Multumesc de incurajari .... dar sa va spun of-ul. Sper sa aveti rabdare sa cititi ... care nu are ... dati cu scrolu ...
Din ianuarie iau naturiste - tratamentul Liviei, cu intrerupere de o luna. Intre timp am vazut mai multi dr.: endocrinolog - care mi-a dat duphaston 6 luni, sexolog - care a vrut sa intrerupem si sa trecem pe anticonceptionale, un ginecolog - care vrea sa ma taie - laparoscopie, drilling ovarian, un alt dr. care mi-a facut instilatii si teste feriga - deci depasit demult, un homeopat - care mi-a dat medicatie pentru depresii si laboratoare ... unde am facut tot felul de analize.
FF imi arata ca ovulez ... in ziua 21 ... si asta de fiecare data, indiferent de lungimea CM - 33, 37 sau 29.
Am gasit o alta homeopata ... care m-a diagnosticat si cu aparatura prin biorezonanta magnetica -mi-a gasit mai multe hibe si m-a pus sa renunt la orice medicament luam pana acum ... iar de luni voi incepe un tratament de dezintoxicare a organismului.
Cum ultimul ginecolog mi-a dat stimulare ovariana cu clomifen ... fara a ma chema la eco ... am decis sa-l schimb din nou (nu dati cu pietre ... inca nu mi-am gasit dr. de suflet - inca sunt in cautari).
Aseara am fost la un altul ... avea sonda vaginala - asta a fost criteriul de alegere - in TM ... sunt rari.
Am un dosar in care adun toate datele, toate analizele, retetele de la toti medicii, nici nu s-a uitat pe el ... e haotic, nu sunt relevante analizele daca nu sunt facute in acele zile:3,5,21. Da ce? Io am decis cand sa le fac?
M-a pus la eco ... foliculii mei nu ajung la maturitate ... desi luna trecuta am avut unul de 18 mm in ziua 22. Poate ca acel eco a fost stricat? Sau dr. acela? Dar nici macar de pregnil nu au vrut sa auda.
Astea sunt metode invechite, faptul ca imi iau temp, ca-mi fac grafice pe FF, ca am facut instilatii, sau teste feriga.
Sunt un caz fff prost sfatuit, trebuie sa-mi pun ordine in dosar ... deci reluate analizele si poate o noua stimulare ... de data aceasta cu 3 pastilute de clomifen.
Ce m-a deranjat fff mult ... este ca mi-i denigra in fata pe ceilalti dr. la care am fost pana atunci(doar le vedea parafele prin dosar), daca nu am mai mers la cate unul ... e fiindca mi-am dat singura seama de competenta lor ... de ce trebuia si el sa adanceasca rana?
De astia cu naturiste, homeopatii si acupunctura ... is medici care nu au reusit in medicina normala ... si vor sa scoata totusi ceva bani cumva. Ca ... de ce nu ma duc la un mediu ... din ala sa puna mana pe mine? E cam acelasi lucru.
Ce sa mai cred?
Sa nu mai cred in homeopatie? In puterea naturii? Acum sunt si la a 5 sedinta de acupunctura.
Sa mai revin ... poate in ziua 21 am ceva foliculi?
De ce? Nu . Categoric nici o sansa luna asta.
Vazandu-ma la pamant ... a incercat sa ma imbuneze .... si mi-a facut o programare la sotia sa, tot ginecolog ... specializata in infertilitate si pe FIV. Miercuri voi fii in ziua 21 si atunci am programarea la ea.
Fetelor ... o iau razna ... sotul meu spune ca vin atat de entuziasmata de la fiecare dr. ... de parca mi-a dat ala direct copilu in brate. Trece ceva timp si-mi dau seama ce fel de dr. e si iar pic de la inaltime.
Sper in fiecare luna, fac tot ce se poate in fiecare luna ... si tot nimic ...chiar si testele de ovulatie iasa slab pozitive ... deci le consider negative, nu?
... iar depresia acelei singuratice liniute ... ma da gata. Am fost io puternica lunile trecute ... dar de data asta sunt jos de tot.
Sunt naturistele astea
... de azi dimineata ... imi caut de lucru prin casa si plang ... pentru ce? nu stiu ... pentru ca nu am sanse nici luna asta, pentru ca nu mai stiu pe cine sa cred, pentru ca nu mai am incredere in nici un dr., pentru ca nici sotul nu mi-l mai simt aproape .... in lupta asta pentru BB , pentru ca ...
Va rog frumos sa ma scuzati ca m-am intins... dar io simt ca o iau razna. As avea nevoie de un creier lucid la ora asta ... sa ma indrume ...sa ma sfatuiasca ce sa fac ... ce sa mai fac.
Miro
My ticker
Mirona spune:
diciu este vorba de www.fertilityfriend.com
tre sa te inregistrezi si vei beneficia primee luni de persoana VIP ... deci va fi super. Daca nu te descuri ... da un PM la fata ... ca am facut o prezentare ... un fel de help.
danangie
imediat ... ti-l trimit io ... poate il descurci tu cumva.
Miro
My ticker