Ce e cu redNE asta si de ce atata secretomanie?

Ce e cu redNE asta si de ce atata secretomanie? | Autor: Lauraa

Link direct la acest mesaj

O groaza de oameni intreaba care e problema! Este site-ul hackerit? Se pare ca da. Este asta pentru noi o problema? Pentru noi,utilizatorii.DA sau NU ??? Marius a dat o explicatie frectie la picior de lemn si inchide cu harnicie orice gura care intreaba ceva,dand trimitere la cele 4 randuri care nu spun nimic. Intrebarile "este" : aveti lucrurile sub control? Noi,de acasa,suntem in siguranta sau ne itnra si noo in computere?
Si pliz Marius,nu te mai purta ca zbirul ca nu suntem oi, lasa macar un subiect deschis ca sa putem discuta,poate ne poate lamuri cineva daca voi nu puteti.
Te somez, nu imi inchide subiectul! Vreau sa aflu mai mult de la cine stie ceva!!!

Mama de Lara Celine

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Asta e , se mai intampla... acuma nu putem trage moderatorii si pe Admin de maneca, nu e vina lor, mai ales ca Admin e in vacanta... si tot deauna cand e in vacanta cineva se trezeste sa faca ceva... ca ma rog, uite cat sunt ei de buni si de desteti.

Sfat: Nu deschide nici un e-mail primit de la DC pana se rezolva problema, eu am primit deja pe e-mail 2 ciudatenii (un e-mail avea 2 k si si unul 45 k), nu le-am deschis si am dat direct cu ele la gunoi. Poti sa iti scanezi PC-ul in fiecare seara si in caz de ceva imediat afli de virus...
Spor la butonat si mare grija

Gabrielle mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu este nici o problema pentru voi ca si utilizatori. Si nu are nici o legatura cu calculatoarele nimanui. Iar mailurile sunt setate automat ca sa contina titlul subiectului la care se refera.
Si ideea cu somatia este inadecvata.
Nu am sa inchid acest subiect deocamdata dar nu pentru considerentul de a fi somat.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pai sa stiti ca mail-uri am primit si eu 3, nu m-am uitat la dimensiune ca le-am sters.
La sender scria ceva de genul "@yahoo....." iar la mesaj exact ce scrie sus "hacked....-subiect mutat"

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

E normal. Daca maine se va pune titlul "Alba ca zapada" se vor primi mailuri de la "Alba ca zapada" tine doar de automatizare. Dar nu are nimic comun cu virusii sau alte probleme. Userii sunt in perfecta stare de securitate pentru aceste titluri de mail.

Marius Pernes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by marius

Nu am sa inchid acest subiect deocamdata dar nu pentru considerentul de a fi somat.

Marius Pernes

serios??? dar de ce nu il inchizi, daca nu mi-e cu suparare? ce are in plus fata de celelalte pe care cu atat harnicie le-ai inchis imediat?

Cristina
-----------------------------------------------
accepta, sau schimba!
iertarea este parfumul florii ramas pe talpa pantofului ce tocmai a calcat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Cateva clarificari:

- desprecopii.com ca site nu a fost hackuit ci numai forumul
- hacuiala s-a petrecut prin SQL Injection si o vom remedia in cursul zilei de astazi. Este o hackereala tipica si fara mari probleme. Hackerul a modificat titlul forumului si mesajul de copyright (din aceasta cauza aparea mesajul si in mailurile trimise automat de forum).
- voi sunteti in siguranta. Nu se poate in nici un caz sa vi se infecteze calculatoarele de aici

Revin cu informatii... dar pana una alta stati linistiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Pai asa mai oameni buni!
Multumesc pentru raspunsuri!
Imi cer scuze ca aseara m-am isterizat dar nu am gasit ca ati procedat corect sa inchideti toate subiectele pe tema asta fara nici o explicatie plauzibila. De fapt chiar neinformarea asta a dus la aceasta reactie a mea si a altora. Eu nu stiu ce au hackerit ei, ma temeam pt. IP-ul meu,pt. adresa mea de e-mail,si pt. alte info pe care le-ar putea afla de pe serverul vostru,etc. Nu sunt programator ca sa stiu care sunt pericolele de aia asteptam un raspuns de la cei care se pricepeau.

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Cica "still hacked by redNe"... Asta se plictiseste rau...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

quote:
Originally posted by ADMIN

Cateva clarificari:

- hacuiala s-a petrecut prin SQL Injection si o vom remedia in cursul zilei de astazi. Este o hackereala tipica si fara mari probleme.

e "still hacked" . sa inteleg ca nu ati reusit?

Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie
http://community.webshots.com/user/carolaeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Abia astept sa reusiti sa ne scapati de hacuiala ca e still hacked.Cuvinte pt suflet era deja schimbat in litere aiurea de genul asdjf...

mamica scumpei Bibi-02/07/05
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput