redNe

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Pe scurt cateva raspunsuri:

- A fost hackuit forumul? Raspuns: DA. In urma acestui atac am inchis niste gauri care erau deschise pe server deci consider ca atacul a fost o ocazie buna de a mai pune la punct serverul.
- S-a rezolvat problema complet? Raspuns: sa fiu sincer inca nu stiu :( Fiind in vacanta nu discpun de utilitarele necesare si de o legatura buna la internet ca sa ma ocup de aceasta problema.
- Suntem suparati pe RedNe? Raspuns: RedNe este un hacker bun si cu bun simt. Ar fi putut sa faca mai multe stricaciuni pe forum de cat a facut. Atacul lui ne-a ajutat asadar. Problema cea mai mare este ca mi-a stricat vacanta! Avand in vedere ca din lipsa de timp/mijloace nu am depistat exact cum a reusit acest atac il rog sa ne de-a un mail la florin@desprecopii.com. As dori sa fixez problema in cazul in care aceasta inca mai exista.
- Atacul lui Redne a pus in pericol securitatea voastra? Raspuns: NU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Si totusi ce cauta printre membrii k l-am vazut k a intrat acum cateva minute?nu i se poate interzice accesul k sa nu mai cauzeze si alte probleme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redNe spune:

quote:
- Suntem suparati pe RedNe? Raspuns: RedNe este un hacker bun si cu bun simt. Ar fi putut sa faca mai multe stricaciuni pe forum de cat a facut. Atacul lui ne-a ajutat asadar. Problema cea mai mare este ca mi-a stricat vacanta! Avand in vedere ca din lipsa de timp/mijloace nu am depistat exact cum a reusit acest atac il rog sa ne de-a un mail la florin@desprecopii.com. As dori sa fixez problema in cazul in care aceasta inca mai exista.

Ma induioseaza sa vad ca cineva gandeste asa... Imi pare rau ca ti-am stricat vacanta. Promit sa fiu cuminte pana cand revii (am inteles ca pe 23 august?)
Da-mi un semnal pe mail cand ai terminat vacanta.

Cu stima si respect, redNe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

probabil ca vine sa isi vada "opera".....
Cucu, baiatu, redNe, daca esti asa de tare, mergi si pe unde poti avea profit, nu pierde timpul pe un forum de mujere

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chatonel

Cucu, baiatu, redNe, daca esti asa de tare, mergi si pe unde poti avea profit, nu pierde timpul pe un forum de mujere

Stii cum este... lumea este condusa de barbati, dar barbatii sunt condusi de femei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

quote:
Originally posted by chatonel

Toulouse, la ville rose

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Deci sa intelegem ca pana pe 23 August o sa fii baiat cuminte?

Ma bucur ca ai inceput sa scrii si tu pe DC, poate cine stie pana la urma o sa devii un membru marcant aici...si cu siguranta o sa te tina toata lumea minte.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Pana pe 23 sigur. Dupa aia nu se stie. Vom vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ellen
[
Ma bucur ca ai inceput sa scrii si tu pe DC, poate cine stie pana la urma o sa devii un membru marcant aici...si cu siguranta o sa te tina toata lumea minte.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Sincer...a avut o intrare triumfala...Pe noi ne stie cineva cand ne-am facut intrarea pe forum?

Miha si puiul Robert

Iubirea mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Nu stiu cine a schimbat ordinea forumurilor, redNe sau Admin, dar vreau sa-l felicit. Mi se pare mai "normala".

Ioana

Mergi la inceput