Am facut transferul alocatiei baiatului din ilfov in bucuresti. A venit acasa o hartie in care ma anunta ca se face plata retrograda incepand de la 1 aprilie 2005 in stdada Parintele galeriu nr.6,sector 2.Acolo au zis sa ma duc la oficiul postal de care apartin. Am fost si acolo!au zis sa vin pe 9 sau 10 august. M-am dus azi!!!Ca sa astept acasa factorul postal ca e pe teren si poate veni oricand..asta intre 9 si 25 august! pai si eu ce fac? stau acasa si astept sa apara maria sa cand vrea?nu e o zi anume? macar ziua..nu toata luna sa stau sa astept..credeam ca stau la poasta si iau de acolo..
cine ma lamureste si pe mine?
multumesc!
Nu am un raspuns dar am o problema similara: intrucat azi cand a fost sotul meu la OP sa ridice alocatia copiilor a fost refuzat primind un raspuns dezarmant :"nu tinem banii de la o luna la alta !...", stupoarea noastra necunoscand limite intrucat am fost instiintati in 28.07... Stie cineva raspunsul : cum si de unde pot fi recuperati acesti bani ??? Anul trecut am pierdut alocatia/ 2 luni din acelasi motiv...
Care ar fi procedura pt ca astfel de neplaceri sa nu se repete ? Virarea directa a alocatiilor intr-un cont bancar banuiesc...dar ce "sfori" trebuie trase ???
Multumesc !
hai ca pe asta nu am mai auzit-o!pai daca dobitocii nu au dat banu,cum sa il pierzi?stiu ca daca nu te gaseste acasa,iti lasa flutures si o iei de la oposta;daca nu,te duci la directia muncii de la voi de acolo si le bati in geam(cap),da-mi ,nene,banu'!!mama lor!!!!!
...intre timp m-am edificat : completez o cerere al carei formular l-am si gasit pe net, o depun si gata ! sper...