Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

pus copil pe burta masurat picioare.
egale.
rasucit iar copilul pus iar pe burta musarat din nou.
egale.

sa stau linistita?ce alte semne sa mai caut?
daca ar fi avtut displazie ai mai fi putu sa miste picioarele atat de repede cum face ea?(parca face bicicleta in aer)

jo si alexandra

pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Jone, daca dai un search pe google despre displazie in mod cert o sa ai in lista link-uri catre desprecopii.

Eu cred insa ca trebuie sa mergi la dr. ca sa te linistesti tu!

Ubi:) o luam pe Alex in clubul balerinelor... orez cu roscove zici hmmm ia sa incerc si eu....

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Sfioasa, Seherezada tacu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabry spune:

Ar fi bine sa o duci la o ecografie!Si fetei mele la 3 luni cind i-au facut ecografia pt solduri,mi-au spus ca ceva nu e in regula si ca trebuie sa-i pun 2 pampers pentru 40 de zile.Dupa aceasta 'cura' si o alta ecografie,era totul ok.Si mie mi se pare ca nu are cutele picioruselor egale,dar ei m-au asigurat ca e totul bine.
Poate in cazul tau se trateaza de altceva,nu stiu exact,dar cel mai indicat ar fi sa-i faci eco,poate nu e nimic de care sa te ingrijorezi.
O zi buna fetelor si am si eu o intrebare?Trebuie sa fac drumul Italia- Ro si nu stiu ce mincaruri deja facute sa-i cumpar,daca stie cineva sa-mi raspunda,ca n-as vrea sa-i fac supita si s-o port in termos pe toata durata drumului.
Mama lui Elena-Stefaniasi Mircea

panagia gabri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

heeelooooooooooo, ne-am intors de la mareeeee!

nus ce certuri au fost pe aici ca nu mai am timp sa citesc cred.
dar eu zic sa treceti peste si sa revenim toate la sentimente mai bune! eu am inteles ca scopul acestui forum este sa ne ajutam reciproc sa ne crestem bebeii mai bine! si comnteaza ENORM un sfat acolo cind dr. nu e de gasit sau ne e nus cum sa-l sunam...

asa, de la mare:
dupa 2-3 zile in care ne-am acomodat si ne-a fost mai greu mai ales ca au fost caniculare, a fost SUPEEER!!! ne-am intors cu amintiri ff frumoase, o tona de poze si mai ales MINTI AERISITE .
imediat ce gasesc putin timp voi pune niste poze sa-l vedeti pe Codrin facind baie in Marea Neagra si papind tzitzi nud pe plaja .
in concluzie va recomand cu caldura tuturor daca puteti sa mergeti la mare cu bebeii chiar daca sint asa mici (oops, de fapt al meu e printre cei mai mici de pe aici ) caci timp inca mai e, chiar si in septembrie. Magga, cu supa eu abia azi am inceput sa-i dau. l-am pus pe sot sa citeasca reteta lui Culcer si pe aceea i-am facut-o impreuna (cred ca e printe putinele datzi cind gateste sotul meu cu mine cot la cot )... dar pt. puiul lui... probabil ca ce nu face . a baut cu linguritza cei 30ml sau chiar mai mult ca am uitat sa numar linguritele ca nu se mai oprea sa ceara mai mult

Aaaaa, am uitat sa va zic ca a dormit ff bine noaptea la mare si ziua dormea de rupea pe la terase in carutz, pe faleza mai ales... deci are CEVA aerul acela, nus ce da'ce bine i-a prins!

pupici si revin cu poze si alte amanunte.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Noi avem doi dinti.

Leta si un bebe
POZE DE AUGUST

want my life back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Jo, mai poti incerca ceva. Asta stiu de la my husband, deci, ii indoi picioarele si le desfaci cat poti tu de tare.
Daca unul dintre picioare opune rezistenta nu e bine.
Faptul ca sunt egale, e semn bun.
In ceea ce priveste "bicicleta" e bine ca pedaleaza, dar nu e un indiciu suficient de clar.
Ce poti observa este daca isi misca picioarele la fel, dar nici atunci nu poti fi sigura.
Pana una alta, cele mai sigure metode pana ii faci eco sau radiografie sunt cele 2, cu intinsul picioarelor si desfacutul.
Nu stiu cat de clara am fost, sper ca ai inteles.

Leta, pai ce faci mami? Intri asa, zici 2 vorbe si iesi? Dupa ce ca intri atat de rar, zi si tu mai multe despre voi.

Shobo, bine ai revenit. Asteptam poze.

Rayan a devenit ffff agitat. Se misca intr-una, nu isi gaseste locul, vrea sa apuce obiecte, se intinde dupa ele indiferent unde sunt.
E clar, vremurile linistite s-au terminat.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Crinutza e buna metoda aia.. Asa i-a facut doctorul de familie Amandei la 6 luni..Cred ca sa verifice daca totul e ok cu piciorusele..
Bine ati venit in rindul dintosilor!Urmeaza muscaturile de rigoare.. Eu daca incerc sa-i dau banana cu degetelul, ca nu mai are rabdare sa io pasez ma musca..
Sau mai nou am invatat cum sa facem sunete de pirturi pe mina lui mami sau picior ce prindem..cu guritza..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Gabry cred ca potzi sa-i iei mincaruri de bebe la borcanas, deja facute..Sigurat gasesti tot felul .. Amanda maninca unul de legume la prinz si unul de fructe..
Te orientezi cam ce-i place puiului tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am fost azi la Carrefour si era oferta buna la Libero, asa ca am riscat si am luat un mega pachet.
Sper sa fiu multumita, ca noi pana acum am folosit doar Pampers si ne declaram multumiti, "accidentele" fiind foarte rare.
Ati folosit Libero? De regula sunt mai scumpe decat Pampers, dar eu am mers pe principiul continuitatii, mai ales ca eram multumita de Pampers.
Oricum, dupa pachetul asta tot la Pampers ma intorc, dar am o singura problema. Rayan foloseste deja nr 4+, si culmea e ca il strange. Gasesc clar urme pe piele.
Nu inteleg de ce, doar Rayan are abia 9 kg, deci nu pot cumpara nr 5 care e de la 12 parca.
Adevarul e ca el e lungan, are aproape 75 cm si proabil din cauza asta ii sunt mici, ca altfel nu imi explic, ca dupa nr de kg abia e la limita nr 4+.
Hai ca v-am zapacit. Fug la " Ciocolata si Piper".

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

crinuta, am desfacut picioarele si ...pustoiaca rade de lesina.se duc ambele pana jos, asta dupa ce fata mea crede ca ma joc cu ea si le incordeaza, trebuie sa incerc de vreo 2 ori ca sa le relaxeze si sa le pot duce jos.
o sa fac o vizita la echo sa stiu ca e totul ok.
-----
am crezut ca numai eu m-am uitat la "cioco cu piper" ma gandeam ca nu se mai termina.a inceput de cand eram eu gravida si de abea acum s-a terminat.mai era putin si ajungea fata mea la scoala si serialul nu se termina.

jo si alexandra

pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput