Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (39)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Natalia are un dintisor!Uraaaaaaaaaaa

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

D'aia plangea copilul!
Lavinia, Sa creasca mare dintisoru!
Nati

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Sfioasa, Seherezada tacu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

buna dimineata. am vrut si eu sa ma loghez ca bebede ian-feb sa mai aduc la zi informatiile despre puiul meu, dar nu reusesc sa-i dau logout.apas pe logout, imi zice ca m-am logat afara cu succes si pe urma mi se deschide iar pagina de start unde sunt tot logata ca adita. voi ati mai patit asa ceva? ca pana acum nu mi s-a mai intamplat. o sa scriu la probleme tehnice, dar nu stiu daca au acum cu hakerul timp de asa ceva si eram curioasa daca la voi merge

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Da Witchie de asta plangea cupilu' si eu am suspectat-o de alintatura si ca se face rea...sa-mi fie rusine!
Adita mie nu mi se intampla ce zici tu dar in schimb am computerul infectat.Si sunt sigura ca e de la forum,de la hackeru ala.Il scanez cu spybot si imi zice congratulation pentru nu stiu ce si apoi mi-l inchide,deci nu pot nici macar sa vad unde e problema,in ce fisier s-a instalat,apoi imi inchide yahoo messanger,computerul e foarte slow...
Una peste alta ieri am avut o zi plina...am inceput-o cu plansete,Natalia a cazut din pat,dar s-a linistit repede,noroc ca am patul foarte jos.Apoi in urma unui anunt pe internet,au inceput sa-mi sune telefoanele,apoi frate-meu si sora-mea s-au apucat si ei sa ma sune de parca faceau intrecere care sa ma sune de mai multe ori si sa-mi trezeasca fata,i-am cumparat fetei scaun de masa,am fost la cumparaturi departe de casa,cu taxiul,am luat si carutul si fata in marsupiu,m-am descurcat dar offcourse nu am putut cumpara multe...mi s-a infectat computerul,a venit cumnatul meu din tari straineze,seara cand ii aceam baitza fetei radea si atunci am vazut si dintisorul....ce mai o zi plina!
Astazi sper sa fie o zi linistita,pe langa casa,am o tona de rufe de calcat.
Pupici la mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Lavinia, cat a costat scaunul de masa si de care e?

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Sfioasa, Seherezada tacu

Mergi la inceput

Anda l-am luat de pe bebelusultau.ro e chicco polly si e la oferta cred ca e mai ieftin ca pe celelate site-uri.In Liban era dublu,de asta n-am ezitat sa-l iau.se si pliaza deci il pot lua cu mine cand plec,se scoate tava si se poate pune bebelusul cu tine la masa.si imi lace si cum arata.Si oricum e mai greu pt mine sa ma la magazin sa-l cumpar,sa-l transport eu...asa mi l-au adus ei,au insistat sa mi-l monteze....simplu,rapid si eficient!
Voua ca e cald?Eu am dat drumul la aer conditionat ca nu mai pot de caldura.Vreau sa dorm sau sa calc,Natalia nu ma lasa sa fac nici de unele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Adita, eu nu am problema asta, insa stiu pe cineva care mi se plangea chiar alaltaieri ca nu poate da log out.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

mai sa fie da rapide mai sunteti la scris.

ubi- cum adik hemograma la 6 luni?
si tot am incercat sa citesc dinurma sa vad daca a zis cineva ceva despre displazia de sold.si nu am gasit.sau poate nu am citit suficient.

problema este ca prima data cand am fost la control dr a zis ceva ca ar fi fata mea suspecta de displazia de sold, ca nu sunt simetrice cutele facute pe picioare cand asez copilul in pielea goala cu fata in jos si chiar lipseste una.

nici acum la 6 luni nu sunt cutele simetrice si cea lipsa e tot lipsa.dar dr nu a mai pomenit nimk.

alexandra mea sta bine mersi pe poponeatza sau cand sta pe spate da din picioare cu o viteza uimitoare.ar putea sa mai faca astea daca ar avea dispalzie?

jo si alexandra

pierdut manual de instructiuni ptr cresterea copilului!cine il gaseste sa il traduca din limba bebeilor in limba mamicilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Jone, daca ai cea mai mica suspiciune e bine sa o duci la ecografie.
Pana atunci, intinde-i piciorusele cand sta pe spate si vezi daca sunt la fel de lungi.
In cazul displaziei de sold unul e mai scurt.
Sper sa nu fie nimic.
Cutele nu au relevanta foarte mare. Si la Rayan 2 cute nu sunt simetrice, si cu toate astea e ok.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Magga - inca nu am scris, dar imi voi face timp si curaj sa scriu ca sunt tare curioasa.

Am fost marti la dr. la Centrul Medical Unirea, la dr. Zelenac si a zis ca nu are rost sa o intepe caci orice copil are carente de Fe la aceasta varsta (6 luni). A pus palma ei langa a lui fim-ea si intr-adevar palma dr. era mai rosie decat a micutei. A spus ca ea a are 12 si ca Alex pare a avea 9 sau 10. "Ce rost are sa faci analiza de sange, ca sa vezi daca e 9 sau 10?". Asa ca ne-a dat Fier Haussman 5 pic de 3 ori pe zi intre mesele principale. A pus-o si pe cantar si avea 7.100!!!!! Cam putin dar asta e, fica-mea a fost intotdeauna mai slabuta. Mi-a zis ca nu are semne de rahitism, de lipsa de calciu si ca picioarele (labele) le tine asa de stramb doar ca vrea ea nu ca ar avea ceva probleme. In consecinta mi-a zis sa-i stimulez muschii cu o periuta de dinti. Hi,hi...sa vedeti ce gadileala. Si masurata acasa (cu o ruleta) ar avea 70cm - o lungana!
Ce mancam:
dimineata: suc de fructe in diverse combinatii- mere, pere, portocale, clementine, piersici si nectarine (urmeaza pepene rosu) - intentionez sa introduc biscuitii si branza in piureul de fructe
la pranz: supa - zeama chioara si piure din legume (ardei, rosie, morcov, dovlecel si cartof) - intentionez sa introduc galbenusul si puiul
seara: lapte cu orez si roscove de la Nestle (nene, zici ca-i drog...au studiat baietii astia de au scos asemenea mancaruri ptr bb)
intre aceste mese lapte de la tzitzi

No, si cu toate acestea fica-mea e "manechin". Asta e... Se ia de mana cu Mandy si Irina - precum am zis, sunt linistita caci e cuminte, vioaie, nu plange...etc Deocamdata nu avem nici un dinte.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput