Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Salutare!!!
In sfarsit merge si forum-ul, avem si curent... La noi nu s-a putut lucra pana la pranz din cauza unor reparatii la reteaua electrica, am inceput in sfarsit la 1, si am prins un spor... Mai bine imi luam liber azi, si-asa nu-mi iese nimic

Aaa, ba da! Mi-a iesit testul: bb-le nostru cica va avea o mamica perfecta
Fetelor, ca sa nu mai cautati dupa el: linkul testului este
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=170

Mirela-Anca, imi pare tare rau de vestile de la medic, dar in acelasi timp sunt impresionata cat curaj ai. Foarte bine asa, cu siguranta vei trece mai usor peste lunile urmatoare si bb va creste mare si sanatos!

Varsta puiutului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Rezultat test : sint o mama perfecta .Poate daca eram la prima sarcina nu-mi iesea testul asa .in aproape 3 ani am invatat multe lucruri privind educatia unui copil .Mentalitatea se mai schimba in functie de situatie .Cred ca acum trei ani daca faceam testul iesea ca sint o mamica super grijulie.Am copiat raspunsul sa ma laud la tatic diseara >el spune ca sint prea grijulie si ca o sa fiu o soacra super rea ,din dragoste pentru Cosmin Nu stie ce spune Sper
28+1

Mirela si Cosmin 2 ani si 10 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

shi eu sunt mamika perfecta!!!
(da de unde)

pozici cu mine
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

mie nu mi-a returnat nici un rezultat la testul ala [plang] !!! Mai incerc, poate-poate....

Mirela-Anca, facem un club? . Eu am vazut pe niste site-uri americane ca au creat un grup de suport pe net pentru cele care sunt consemnate la pat pe perioada sarcinii. (tipic american,nu?) Oricum, tu esti cu 5 saptamani inaintea mea, asa ca riscul e mai mic, zic eu, bb a ajuns pana aici si, daca treci cu bine de sapt 32 (care e foarte apropae, nu?) poti sa zici ca ai trecut un hop important.

Tania & Punctuletz 21+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

no, m-am lamurit ... testu' nu se putea decide ce fel de mama sunt (sau, mai bine, voi fii) si s-a incurcat in raspunsuri.
Asa ca am schimbat raspunsul la o intrebare si m-a gratificat si pe mine cu titlul de mama perfecta.. Ca sa vezi...

Tania & Punctuletz 22+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Da Tania ,eu deja spun ca am trecut un hop important .Faptul ca am trecut de la amenintare de avort la amenintare de nastere prematura este deja o realizare .Sigur ca acum vreau o noua realizare ,sa duc sarcina cit mai mult .Nu m-am intors suparata de la DR. Am venit chiar f increzatoare.
Cu Cosmin am fost consemnata la pat de la 4 luni .Toata sarcina a fost cu amenintare .Am ajuns sa nasc cu colul inchis ,cu apa nerupta in prima zi din saptamina 40 .si pina atunci am avut n travalii false si contractii dureroase aproape zilnic .
Pe alta parte recunosc ca am fost si super relaxata .In luna a 3 am avut un vis superb in care am crezut orbeste .Eu am brad de craciun de plastic .Il tin in cutie .Am visat ca m-am apucat sa desfac cutia sa impodobesc bradul .Surpriza din cutie am scos 2 brazi .Un brad mare (cel pe care-l aveam in realitate )si un bradut de 1 metru .Foarte surprinsa ma intrebam de ce am 2? ,ce sa fac cu ei?Si brusc m-am luminat .Un brad era Mihai sotul meu ,si bradutul era bb-ul pe care-l asteptam .Intrebarile le puneam in vis ,si raspunsul tot in vis l-am gasit .Bradutul nu era impodobit ,avea doar virful pus ,Un virf albastru superb .DImineata m-am trezit si foarte sigura pe mine i-am spus lui Mihai :"DE Craciun o sa fim 3 ,noi 2 si un baietel ." Dupa o luna si jumatate am primit confirmare de la Iosub ca-i baiat .
Acum la sarcina asta nu am mai visat asa ceva .Am avut eu un vis urit dar nu l-am luat in calcul .Nu se pune ,gravidutele viseaza urit .Poate credeti ca-i o nebuneala dar am crezut cu tarie in acel vis si am stat ff linistita .Inainte de cosmin avusesem trei sarcini oprite in evolutie .Dumnezeu mi-a dat un semn sa stau linistita .
28+1

Mirela si Cosmin 2 ani si 10 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Ina, eu am ajuns cu intarziere sa-ti spun "La multi ani!" dar sper ca o sa-l consideri valabil.

Mi-a iesit si mie la test ca urmeaza sa fiu o mamica perfecta, insa nu stiu daca o sa reusesc de fiecare data cum am raspuns acolo, imi doaresc sa am rabdare in a-mi creste copilul/copii.
In schimb pe testul celalalt pe care l-am facut mai demult, ceva de genul "Esti pregatita sa fii mama" eu m-am suparat atunci ca parca mi-a iesit ca nu-s pregatita decat din punct de vedere al varstei (ceva de genul: nu esti pregatita, dar ar fi timpul daca tot ai de gand sa faci unul). Si una dintre intrebari era cam asa "Ti-ai pus vreodata o perna sub bluza sa vezi cum iti sta insarcinata?", daca aia a constituit criteriul de pregatit/nepregatit, asta e

Mi-ati facut pofta de ciocolata si inghetata, vai de mine. Eu de cand sunt in concediu nu mai trec prin fata magazinelor si nu se gandeste nimeni la sufletul meu neindulcit. In schimb, acum 3 zile am mancat dintr-o tarta cu mere si caise aproape jumatate, de m-am indoit de la stomac vreo 2 ore dupa.

Zilele astea ma duc sa caut cursul de gimnastica pentru gravide prin oras, sau e prea devreme pentru cele 22 de saptamani ale mele?

Pe masura ce intrati in prenatal, va rog scrieti fiecare cum ati stabilit sau cine a stabilit cand sa intrati (voi sau medicul gine sau medicul de familie?) si la cate saptamani. Va laudati cu trimestrul III si astea mai de la coada n-am terminat inca nici luna a 5-a

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Mirela, ce poveste superba! E incredibil cum iti e rasplatita credinta uneori! Ma bucur tare mult pentru tine.
Poti sa-mi spui carui fapt se datora iminenta de avort in sarcina pe care ai avut-o cu Cosmin? Ma intareste si pe mine cand aud de astfel de reusite, ca mie mi se pare ca timpul trece taaaare greu!

Ina LA MULTI ANI fericiti si senini!

A... si pentru ca m-am lasat de M-joy (astazi), am facut clatite cu branza de vaci (nu stiu daca exista asa ceva, dar eu le-am combinat si a iesit ceva mmmmmm...)

Tania & Punctuletz 22+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Tania ... Sa inteleg ca ai umplut clatitele simple cu branza de vaci, sau cum? Si cu putina miere si stafide, nu ?

Sper ca nu te-ai agitat prea mult pe langa aragaz cu ele, ca iei bataita, ai grija!

Mergi la inceput

Maria le-am umplut cu branzica frecata cu zahar (n-aveam stafide) si, cu reteta-fulger, am terminat in 2o de minute. Am fost cuminte, zau!

Tania & Punctuletz 22+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput