Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(33)
Raspunsuri - Pagina 8
Mirela Anca spune:
Pai din start se punea problema de risc (cele 3 sarcini anterioare}.Toxo o tratasem dar a trebuit verificata lunar .Sarcina cu Cosmin a inceput cu singerare la 5 sap. ,contractii .Am tinut tratament cu Gravibinon si utrogestat (sau cum s-o spune).La 4 luni aveam col scurt si placenta plavia .Placenta care nu mi-a facut necazuri ,nu am avut renumitele hemoragii.Atita doar ca am nascut prin cezariana din cauza ei .Eu am considerat ca a fost chiar un noroc ,faptul ca aveam placenta asa nu permitea deschiderea colului ,chiar si scurt .
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 10 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica
Noki_Lara spune:
Tania, vrei sa-mi furi meseria de clatitareasa... Cum gata in 20 de minute? Cite ai facut? 2?
Poze cu mine
Varsta
Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png
tania-z spune:
Mirela, chiar interesant cum placenta coborata ti-a "aparat" colul - prctic, ca un cerclaj. Multumesc pt detalii 
Maria, la echo ai facut vreo pozica sau film? Poti sa le postezi?
Tania
& Punctuletz 22+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
tania-z spune:
Noki
- pai m-am bagat si eu in seama, tot pe tine te recunosc sefa la clatitarit! Am facut 6, dimensiunea minima de reteta.
Tania
& Punctuletz 22+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
Mirela Anca spune:
Tania stai linistita ,noi o sa bem din cupa victoriei de Craciun .
Sa vezi ce frumos e craciunul ,chiar daca bb e mic si nu intalege.N-o sa te poti aptine si o sa-i pui o gramada de daruri sub brad !Un picut de rabdare
28+1
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 10 luni
poze burtica
Noki_Lara spune:
Pai, Tania draga, io pentru 6 clatite nici nu ma dadeam jos din pat...
La mine numarul e de la 20 in sus. Limita inferioara e 20. Iar la umpluturi 2-3. Si io care credeam ca vin brusc in vizita la Sibiu....purtata pe undele mirosului de clatite...
Poze cu mine
Varsta
Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png
Mirela Anca spune:
Miine o sa-ti mai povestesc cum am scimbat eu DR. ginecolog si spitalul in ziua in care am nascut .Era dr-ul meu de 4 ani ,nepotelele mele gemene s-au nascut cu el ,super dragut ,ff cumsecade si inimos ,nu primea nimic ....dar l-am schimbat in ultima zi ....![]()
28+1
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 10 luni
poze burtica
tania-z spune:
Mirela, abia astept!
Noki, ce sa fac, am facut si eu compromis intre pofta uriasa si faptul ca nu aveam voie sa stau prea mult departe de pat. Asta, insa, nu trebuie sa te impiedice sa te arati pe la Sibiu
Tania
& Punctuletz 22+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
Buluci spune:
Fetelor,intru mai rar , dar va citesc mesajele! Eu sunt cea mai micuta si ca nr de saptamini, si ca nr de mesaje!![]()
Si eu am facut clatite, ca prea mare reclama le-ati mai facut, si le-am umplu cu dulceata de smochine si nuci!
Am mincat doar 3 , dar au fost facute in tigaie cu diametrul de vreo 20 cm!
Vreuna dintre voi ia vitamina E, capsule gelatinoase?
Eu am luat Pregnacare, cred ca echivalentul Maternei, dar acum le-am intrerupt ca ma durea stomacul ingrozitor. I-au un supliment de fier Feroglobin B12, dar respiratia tot dificila o am.Cind luam pregnacare, nu aveam astfel de probleme cu respiratia!
Ce-am mai patit la inceputul sarcinii cu respiratia..., credeam ca ma sufoc, ma trezeam noaptea si plingeam
, dar totul era de la lipsa de fier!
Nu mai am rabdare sa-mi simt baietelul ca misca! Sunt asa geloasa pe cele care va laudati cu lovituri brutale?
Va pupicesc!

Cristina
& Simon 19+
cristinamh spune:
ma sunteti criminale...
numai de bunatati vorbiti... si io am terminat tava de baclavale... ce mai fac eu bun de papa...![]()
mirela, da' vad ca nu stai cuminte deloc.
vineri incerc la intalnire, nu promit, sa vad ce program are tati si daca poate sta cu andrei. ca n-am chef de venit cu el... adica n-am chef sa alerg dupa copil.
mai...io de cand ma tin sa fac botoseii pt iris... da' nu ma hotarasc... roz sau rosii??? voi ce ziceti!? lui andrei i-am facut... si i-am pastrat... primii lui botosei bleu facuti de mami![]()
Cristina
23+ si
Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro