Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(33)
Raspunsuri - Pagina 5

Mirela Anca spune:
Mirela Anca spune:
 INA La multi ani ! sa-ti dea Dumnezeu sanatate si fericire si sa te bucuri de bebelina .In popor se spune ca nu-i bine sa-l strigi pe bb-u pe nume pina la botez .Practic abea atunci el are nume .Nasa vine in ziua botezului si-ti ia copilul si-l duce la biserica .La intoarcere ,copilul este adus tot de nasica .La intrarea-n casa mama primeste copilul din bratele nasea,peste pragul casei .Atunci nasica spune :"ti l-am luat pagin si ti-l aduc crestin "Si-ti da copilul peste prag .Dabea din acel moment bb-ul poate sa fie strigat pe nume .Este o datina crestina .Se spune ca-i pacat sa-l stigi pe nume inainte de primirea botezului.O alta superstitie spune ca dupa botez ,in acea zi copilul nu se pupa ,sa nu-i iei botezul .Nici in zilele in care copilul este impartasit ,copilul nu se pupa ,sa nu-i iei impartasania . 

La multi ani si distractie placuta !
La multi ani si distractie placuta ! 28sap+1 zi (din acest motiv eu semnez cu un carut si nu cu numele BB-ului)
28sap+1 zi (din acest motiv eu semnez cu un carut si nu cu numele BB-ului)
Mirela  si
 si  Cosmin 2 ani si 10 luni
Cosmin 2 ani si 10 luni 
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica

coralia76 spune:
coralia76 spune:
 Neatza fetelor!
Frig in dimineatza asta pe la Sibiu,dar pe mai tarziu aua nuntat vreme faina sper sa fie asa..acum gata m-am saturat de ploaie.
Tania..m-ai distrat cu M-joy..si eu am inceput sa bag la greu dulce..desi acum vreo cateva luni nici nu ma uitam la ele..schimbari radicale din pct asta de vedere pentru mine.Drept sa zic niciodata nu m-am dat in vant dupa dulce iar acum am niste pofte de ma sperii de mine .
.
Mandy nu te mai enerva pe toti idiotii,stiu ca e usor de dat sfaturi..si eu ma enervez pe la scarbici pe cate unul mai "binevoitor",dar apoi ma gandesc ca n-are rost,bebe e cel mai important.
Pe weekend o sa avem iar musafiri,vin niste prieteni stabiliti in germania..anul asta cred ca poate fi numit "anul musafirilor" pentru noi...noroc cu maica-mea care ma mai ajuta la gatit ca altfel...cred ca isi mai gateau si singuri .
.
Pupici si sanatate tuturor!
Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Noki_Lara spune:
Noki_Lara spune:
 Mneata fetelor dragi!
Ina, LA MULTI ANI, SA TI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE! Sa fii sanatoasa + iubita si tu si BBlina! Io sa stii ca nu cred in superstitia asta, nu am mai auzit-o pina acuma si am de gind sa fac abstractie de ea. Io lui BB ii spun numai Sarah, pe nume.
Mandy, saracuta de tine, cu citi prosti de confrunti zilnic! Mare densitate de prostie pe acolo.  Incearca totusi sa nu pui la suflet, ca BB nu merita asa ceva. Oricum, nu mai ai mult si scapi!
 Incearca totusi sa nu pui la suflet, ca BB nu merita asa ceva. Oricum, nu mai ai mult si scapi! 

Fetele cu ciocolata, bravo voua! Si io am mincat aseara la dulce... prajitura cu mere + cireasa confiata deasupra (pentru bucurestence, cofetaria Ana, prajitura descoperita ieri - o minunatie) + inghetata cu nuci + mure cu zahar. Diabet curat! Doamne fereste! Am, fost in vizita la prietena mea cea mai buna care a fost plecata in strainatate in concediu 2 sapt. si nu ne vazusem de vreo luna. Am fost la ceea ce am denumit "monitorizarea burticii", adica evolutia ei. Hi hi hi. Si taica-su e fost ginecolog - fiti atente, remarca profesionala cind ma vede pe mine, direct la inceputul lunii a 7-a, cu o burta mititica - ehhhh, ce inseamna un bazin generos, unde sa innoate BB-le in voie...
Inca nu m-am hotarit cum sa fac cu marea, dar inclin spre mersul singura de duminica. Sa vedem ce hotaraste consiliul de familie!
Va pupacesc pe toate, dragelor!
Poze cu mine
Varsta  Sarah  http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png
 Sarah  http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

xandra28 spune:
xandra28 spune:
 neatza, fetele!
corap, shi eu am terminat la mircea... in '95!
ina... LA MULTI AAAANIIII!!!!
mandy, nu te mai enerva inutil, nu este acum momentul! menajeaza-te cat potzi, dar mai ales, menajeaza-l pe bebe.
anda77, ai grija, daca este infectzie urinara totushi, eu shtiam ca e mai riscant sa nu o tratezi. shi eu am baut ceai de cozi de cireshe shi de matase de porumb, sunt f bune. poate ar fi bine totushi sa vb shi cu dr tau.
pupici,
xandra, 24+

xandra28 spune:
xandra28 spune:
 offf, noki, m-ai spart... vrei sa leshin pe-aicea de pofta...  

aaaaaaa, nu-tzi mai povestesc alta data de animalutze...
bb  shi xandra
 shi xandra 

Noki_Lara spune:
Noki_Lara spune:
 OOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFF! 
Draga Xandra, nu am vrut!

Recunosc ca si io mi-am luat portia de pofteala
 Recunosc ca si io mi-am luat portia de pofteala  de la postarea lui Corap, cu clatitele si copanu', da' nu am vrut sa ma razbun, sa stii!!
de la postarea lui Corap, cu clatitele si copanu', da' nu am vrut sa ma razbun, sa stii!! 
Si pedepseste-ma cum vrei, da' nu cu animalutele.....Mai povesteste-mi ceva! A! Era sa uit! De ce nu-ti pui niste poze pe site sa te vedem si noi? Ca io mor de curiozitate...
Poze cu mine
Varsta  Sarah  http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png
 Sarah  http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

dienutagraviduta spune:
dienutagraviduta spune:
 neata la toata lumea !!!
noi suntem foarte bine dispusi astazi !!!
am terminat dormitorul, care va fi si camera lui bebe, si a iesit absolut superb, cred ca o sa-i placa - un fel de piersica, o culoare calda, placuta, care merge la fix cu perdeaua si cu parchetul; mai vin si geamurile maine poate, si gata tot stress-ul;
mandi, nu te enerva; mie de dimineata mi-a dat sefu o situatie si eu i-am zis ca e gata in 2 saptamani, si stiti ce mi-a zis ?????!!!! ca in doua saptamani nu poate fi vorba, in una nici atat, asa ca sa i-o dau pana maine .... va puteti inchipui asa ceva ?
nu ma intrebati ce o sa fac - habar n-am.
noki, ziceti unde si va trimitem apa, numai sa ne-o si platiti, ca avem destui datornici ...
mirela, si noi vrem reteta de botosei ...
eu nu cred in superstitiile astea legate de nume; imi place sa pastrez traditia, dar imi simt copilasul mai "personal", daca pot sa zic asa, cand ma refer la el strigandu-l pe nume.
la o adica este deja o persoana in interiorul meu.
dienuta graviduta si bebelushul luca

coralia76 spune:
coralia76 spune:
 Ina La multi ani fericiti!,sa fii sanatoasa si sa va bucurati amandoi de bebelusha voastra.Cred ca o sa ai parte de o petrecere pe cinste.
Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

xandra28 spune:
xandra28 spune:
 noki, eu am mai pus poze cu mine, le pun tot pe-alea vechi, ca altele n-am.
 pozele mele 
 varsta lui bb 
xandra, 24+

shi slabutza
shi slabutza  ca tine...
 ca tine...