Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Fetelor eu am avut o zi atat de proasta astazi la serviciu ca am ajuns pur si simplu sa plang si cred ca lui bb nu i-a placut chestia asta. Pe zi ce trece ma conving ca "facerea de bine este...stiti voi ce" si la 32 de ani sunt inca naiva sa cred ca daca esti corect esti si apreciat.Cum pot fi atat de proasta?????

Maine dimineata am "runda a doua" , caci am o alta discutie cu seful meu.Astazi mi-a dat dreptate dar clientul care mi-a facut circ l-a sunat in dupa-masa asta inca o data sa-i demonstreze ca eu nu-mi fac treaba bine si ca-l sabotez. Sa va spun ce s-a intamplat, un client (un magazin de mobila a luat de la noi ceva mobilier, a transferat mobilierul la ei in depozit si urma sa-l transporte in alt oras. Zis si facut descarca ei marfa la ei in depozit, dupa doua zile vor s-o duca la clientul final dar nu leaga paletii asa cum trebuie si o biblioteca de vreo 25 milioane se face praf. Culmea nesimitirii e ca ma suna sa-i schimb biblioteca ca e defecta, intreb ce defect are, usi crapate, lac fisurat etc, ca-i schimb reperele cu problema...pai ca ii trebuie toata biblioteca la schimb, si se scapa si-mi spune ce a patit cu ea. I-am spus clar ca nu i-o schimb, daca vrea o reparam contra cost dar nu i-o pot schimba.Si fetelor a sarit intermediarul asta de doi metri, pai cum imi imaginez eu ca el (defapt este o ea) va suporta pierderea, s-o suporte fabrica....Pai spuneti si voi e normala femeia asta, pai dupa ce ei fac praf o biblioteca eu sa le dau alta pe gratis???? Si dupa toate astea ma face cu ou si otet, ca as avea eu ceva cu ea si o sabotez, ca imi suna ea toti sefii sa le spuna ca am eu ceva cu ea...Daca eu faceam praf un mobilier sau orice altceva nu aveam obraz sa fac chestia asta..

Da'nu va mai plictisesc cu problemele mele, vroiam doar sa ma descarc undeva.In orice caz azi am ajuns la concluzia ca voi pleca in maternitate cat de repede pot, nu mai stau nici o secunda sa-i fac rau la bb, nu se merita, si nu se merita nici sa fii corect in tara asta, aici e bine sa fii smecher si sa fraieresti toata lumea, ca atunci esti bine vazut

Mandy, 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

bu-hu-hu :) iar io.
mandy, nu-ti mai face sange rau la servici,ca nu merita. ia si tu niste magneb6, ca vad ca la mine face minuni - e pastila de nesimtire pe care am cautat-o de mult. (si te scapa si de carcei
anda ... aoleu, am uitat ce voiam sa-ti spun... poate o sa-mi aduc aminte intr-un final ...
lavi02, frumoasa croatia - deja ma gandesc ca la anu' il impachetez pe bb si dam si noi o raita pe-acolo.
tania, tu pentru 2 patratele de ciocolata iti faci griji? io am mancat si o cioco intreaga si bb n-a zis nimic. nici macar nu s-a miscat, ce sa se agite... si cunosc care baloteaza cioco intr-o veselie
xandra, eu am terminat liceul la mircea, si generala am facut-o la 28. liceul l-am terminat in 93. am stat intai undeva pe langa badea cartan, la porumb, in capatul orasului. si dup-aia pe faleza nord (tot pe margine - am fost o marginalizata :)))
a... mi-am adus aminte ce voiam sa spun. anda, faza cu buletele mi s-a intamplat si mie AZI. asa ca am o curiozitate: la ce rotiserie te-ai dus? la aia de langa piata galati (parca se cheama 131...? care are si o clatitarie langa?) ca si eu tot la bulete pofteam. si mi-au zis ca fac numai pt. comenzile de pe net... eeeh, mi-am luat un copanel rotisat cu tzazichi (in scriere aproximativa) si... 2 clatite. e de remarcat ca azi n-am urcat eternele mele 9 etaje decat cu 4 bucati clatite (si geanta). gabi era incarcat ca un pom de craciun :)))
sa va zic si ce-am facut azi: dupa serviciu m-am dus la muzeul satului sa-l plimb pe bb. nu mi-a prea placut, ca era plin de balarii - nu prea ingrijesc astia pe-acolo... mult mai frumos e la sibiu, la muzeul tehnicii populare. in plus, mai totul era inchis ... in schimb era racoare si umbra si o temperatura optima de plimbare - asa ca din punctul asta de vedere m-a satisfacut.
dup-aia m-a recuperat gabi si am fost la giulesti sa o vaz pe prietena mea. arata super bine, nici urma de depresie, sunt foarte mandra de ea, mai ales ca e o fiinta d-aia sensibiloasa. pe bebelaca n-am vazut-o decat in poza, facea cu ochiu'
cand am ajuns noi, tocmai iesea doftorasu' din spital; si ne-a intrebat ce cautam acolo:) cand m-o vedea si maine la cabinet o sa aiba o sezatie de deja vu :)))) da' i-a prins bine concediul, ca se vedea ca-i super-relaxat. niciodata nu l-am vazut asa in forma, ii ardea de glume...
hai ca m-am cam intins... se vede ca-mi lipseste netu' la servici
pupam pe toata lumea pe burtici
c & bbandreias dragalas
ps: mirela anca, felicitari pentru intrarea in trimestrul 3 e o data importanta, parca te mai lasa grijile un pic... cica io intru pe 25august in trim. 3 (asa zice la calendaru' asta cu link de pe prima pagina :)))

Mergi la inceput

Si ca o informatie f. utila mai ales pentru fetele care urmeaza ca in cateva zile deja sa intre in concediul de maternitate:
- Concediul de maternitate se plateste cu 85% din veniturile realizate in ultimele 6 luni inainte de a intra in acest concediu. Insa Contractul Colectiv de Munca la nivel national (si acest contract este considerat minimal, deci nu se poate ca la nivel de societate sa aveti alte prevederi sub acest nivel) prevede ca cel putin sase saptamani societatea la care lucrati sa va plateasca diferenta de la cei 85% prevazuti de lege si care dupa cate stiu se platesc de Asigurarile sociale la 100% din veniturile realizate in cele 6 luni.

Deci fetelor cereti-va drepturile pentru ca angajatorul s-ar putea sa faca ureche suta. Daca aveti dubii consulati va rog pe www.romleas.ro CCM 2005/2006 (oricum chestia asta a fost prevazuta si in CMM anterioare, dar sunt curioasa cati angajatori si-au informat gravidele ca mai au dreptul la niste banuti in plus) articolul 66. Eu am pus deja intrebarea asta la Probleme Legislative, si mi s-a confirmat ca avem dreptul la 100% pt. cel putin 6 saptamani.

Mandy, 27+

Mergi la inceput

bravo, mandy, vad ca te-ai documentat legislativ, nu gluma. multi si nu te mai enerva cu serviciul, ca nu merita (stiu ca am mai scris asta, da' am simtit nevoia sa repet).
c & bbandrei

Mergi la inceput

Am vrut sa spun ca la Probleme Legislative aici pe DC. Eu imi fac cererea de CIC cu toate articolele din CCM si plus cele din Codul Muncii sa nu carcoteasca nici cei de la noi. Apropo nici la noi nu s-a dat diferenta asta, eu a trebuit sa-l informez pe seful de Personal care e si juristul fabricii ca exista asa ceva, asa ca voi fii prima care o sa cer chestia asta.

Mandy, 27+

Mergi la inceput

a... pai ne-ai mai povestit tu aventuri cu sefu de personal & jurist, ca ai mai avut meciuri atunci cand cu informarea angajatorului :)
baga si tu un somn bun in noaptea asta, sa vezi ca maine dimineata o sa ti se para mai frumos totul.
c & bbandrei

Mergi la inceput

Cora, in fiecare dimineata cand plec la serviciu imi propun sa nu ma mai enervez, dar nu reusesc intotdeauna.Mai ales atunci explodez cand sunt acuzata pe nedrept, caci daca sunt vinovata sau am gesit cu ceva am atata curaj sa recunosc si sa remediez problema. Dar cand sunt acuzata pe nedrept

Sper ca v-am fost de ajutor cu CM, e bine ca exista DC, ca asa aflam si noi multe lucruri interesante si ne putem proteja.

Mandy, 27+

Mergi la inceput

Noapte buna, ma duc sa trag un pui de somn si sa-l mai las si pe sotu" la computer ca l-am cam monopolizat, sa-l las sa mai navigheze si pe el

Mandy, 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fetelor, eu am avut atit de mult de lucru, ore suplimentare,etc. incit mi-a fost imposibil sa va scriu... da' mi-a fost dor de voi si incerc sa recuperez acum repede:

Lavi02, Mirela Anca, Mona,Coralia,Dineuta graviduta, Xandra,Bic,Tania,Alexandrina,Buluci,Andra,Denisa,Noki Lara,Alina,Corap ( trebuie sa fac cinste cind vin in Bucuresti, esti o super-ghicitoare!!)[red]Doinna va multumesc ptr. felicitari si va . Da, sintem foarte fericiti si de cite ori am ocazia (la servici si acasa) privesc pozele cu odorul nostru si vorbesc cu ea.

Maria Alexia, Madau, Doinna, felicitari ptr. fetite, sa fie sanatoase, sa aiba noroc si sa va aduca multe bucurii!!!

Bic, eu ptr.3D am fost la o clinica particulara- unde am platit - deoarece la echo de la 19 sapt. nu au putut determina sexul, au spus ca “daca nu atirna nimic, e fetiza, da’ nu-i sigur…”
Denisa, pina la urma am platit $218 cu tot cu taxe fiindca am vrut si dvd ( $25).
Lavi, insanatosire grabnica si sa vii curind printre noi!Lavi02[/red] sint superbe pozele iar tu arati ca o pustoaica , bravo tie ca te mentii atit de bine! Mona, tin pumnii la interviu!
Mandy, nu te mai enerva ptr. toti nebunii, ca nu-ti faci bine nici tie nici bb-ului; incearca sa ignori si sa le pui la fund..stiu ca-i greu, dar exerseaza si ai sa vezi ca practicind zilnic, poti ajunge la o doze de nepasare. Sint persoane care prin comportamentul/prezenta lor ne pot strica ziua, nu trebuie sa-i lasam.

Fetelor, ma duc la nani, iar sint in urma cu somnul ca asta-noapte am stat de garda ( la stele) si speram ca maine ( astazi la voi) sa arat si eu mai bine ( ca sint cam trasa la fata si incercanata de la lipsa somnului) ca-i ziua mea, implinesc 36 de ani...sotul meu deja a zugravit camera lui bebelina asa cum am vrut, eu, mi-a promis ca pina de ziua mea va fi gata si a terminat-o asta-seara ( roz cu galben).

Va doresc o zi buna,
Ina si bebelusa 23+

PS- Cineva mi-a spus ca nu este "de bine" sa o strig pe nume pe bebelusa pina nu o nasc...stiti ceva de superstitia asta?

Ina

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fetelor, cred ca iar este ceva cu dc-ul fiindca mesajul meu a aparut cu caractere foarte mari (nu le-am pus eu,pe cuvint!) si cind am incercat sa editez caracterele imi apar normal... mesajul a aparut in toate culorile posibile dar initial nu l-am vrut asa deci nu e' "de la mine"...pupicei!

Ina

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.

Mergi la inceput