Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

fetelor, sunt furioasa la culme!!!!!
Iar am avut cu maica-mea una din discutiile "paralele" in care pare ca vorbim de 2 lucruri diferite. Este a nu stiu cata oara cand, la intrebarea "ce fac" ii raspund "pai ce naiba sa fac, butonez la TV si ma mai uit pe forum" iar ea imi reproseaza ca-mi stric ochii (???), ca sa am si alte activitati. O intreb ce altceva, in afara de citit si-mi zice: pai fa si tu niste prajituri sau ceva prin casa, ca daca stai tot in pat amortesti. Pai ce, eu vreau sa stau in pat? A fost cumva optiunea mea si nu stiu eu? Oricum si ei si lui taica-meu le-a intrat in cap chestia asta de cateva zile si in fiecare zi nu aud decat reprosuri si comparatii cu cat muncesc ei. Nu pot sa-i spun nici sotului - ca nu ma lasa nici macar sa pun masa - ca s-ar infuria cumplit, asa ca ma vde nervoasa si inventez tot felul de explicatii. Ce draq sa ma fac cu ei sa-i fac sa priceapa ca nu am devenit brusc o lenesa?

Tania & Punctuletz 22+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Ripley in calculatorul pe care-l am eu luna a saptea incepe cu sapt 28 deci din momentul in care ai intart in sapt 28 esti deja in luna a 7-a deci trim III.Eu zic ca Mandy are dreptate sa zica de la 27+ ca este in trim III pentru ca a terminat cu sapt 27 care tinea de luna a sasea si a intrat in sapt 28 care tine de luna a VII-a.Eu asa vad lucrurile.Voi ce ziceti?

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Of Tania...daca era soacra intelegeam..dar mama sa nu inteleaga prin ce treci mi se pare aiurea.Cel mai bine ar fi sa-i raspunzi la intrebarea "ce faci?" cu .."pai uite m-am apucat sa zugravesc,sa mut mobila..daca tot stau acasa...poate se prinde si te lasa in pace...In fond lasa-i pe ei in pace,tie si copilului sa va fie bine...dar ca te enerveaza te inteleg si iti dau dreptate.

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Eu am calculat asa :27 +6 zile eram in trimestrul II.La 28 fix am intrat in tri. III .Calculul meu s-a brodit cu calculul calculatorului de la listuta .Tania nu am uitat der e povestea lunga si vreau sa am timp sa-ti povestesc .Acum sint pe graba .Am ramas datoate si cu reteta de botosei,dar nu am uitat .O sa recuperez .
28+3

Mirela si Cosmin 2 ani si 10 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Cred ca Mirela Anca si eu avem dreptate, pt ca si la mine asa se potriveste cu calculatorul, la 27+6 trim III, adic din 28 fix.
Asa arata calculiciul meu, care imi arata ca atunci canf fac 28 fix intru in III, adik peste 1 sapt fix.
Prima zi a ultimei menstruatii: 04-Feb-2005
Inceputul trimestrului al 2-lea:
29-Apr-2005
Inceputul trimestrului al 3-lea:
19-Aug-2005
Data la care nascutii au cea mai mare sansa de a supravietui:
19-Aug-2005
E cel mai probabil ca nasterea sa apara intre aceste date:
21-Oct-2005 ----- 25-Nov-2005
De cat timp exista sarcina:
26 saptamani si 7 zile
Cat timp a mai ramas pana la nastere:
13 saptamani
Data nasterii: 11-Nov-2005

Ripley 27 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Ripley, imi dai si mie linkul la calculatorul tau de sarcina, pliiiz!

Tania & Punctuletz 22+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ripley, Coralia, unde se gasesc calculatoarele despre care vorbiti voi, nu ne dati un link, va rog ?

Eu intru pe http://parenting.ivillage.com/pregnancy/calendar si acolo vad mereu saptamana si ziua in care sunt, dar nu are conversie la luni si trimestre, din pacate...

Varsta puiutului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna fetelor dragi!

Ieri am fost la eco, la vizita lunara! Totul e bine, Sarah imi facea cu minutele si ridea... Suntem bine, nu prea a facut doctorita masuratori, dar nu-i bai...
Duminica plecam la mare si venim, cred, lunea viitoare!
Apoi inca o sapt. de CO, dupa care, cred, plecam in concediu prenatal...daca totul decurge conform planului!

Tania, nu te mai supara! Stilul asta e si mama. Nu pune la inima. Subscriu la reteta cu - "mama, mut mobila, ce sa fac?"

PS - Doctorita mea mi-a spus ca din spat. 28 - REPAUS SEXUAL!!! Saracu' Adila...

Poze cu mine
Varsta Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

Mergi la inceput

Va reamintesc ca sarcina se termina la 40 +7 zile ,nu in prima zi din saptamina 40 ,(40fix).DEci calculatorul este f bun .Acum ce mai conteaza 6 zile la 40 de saptamini ,o picatura intr-un pahar cu apa .
28+3

poze burtica

Mergi la inceput

Calculatorul este la listuta noastra ,este acolo de citeva luni .

poze burtica

Mergi la inceput