Pentru cele care fac starvac

Pentru cele care fac starvac | Autor: Cmn

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, am inceput si eu sa fac starvac pt fetele de aici spuneau ca scazi in centimetrii.Dupa prima sedinta in care m-am ales cu niste vanatai frumoase, nu pot spune ca am scazut la cm, mi se pare pielea mai ferma insa sper ca nu am dat banii de pomana pe sedinta.O sa va spun daca la a doua sedinta se vede ceva sau nu.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

da, sa ne tii la curent ca ma intereseaza si pe mine...si cat costa si unde?
succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cmn spune:

3.700.000 costa 5 sedinte 40 min sedinta in care te munceste cat suporti.Va tin la curent.Daca a-ti facut starvac scrieti si voi ca sunt curioasa daca se vad rezultatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

ce-i aia starvac???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Chiar, ce-i aia starvac? Eu nu am auzit de asa ceva pana acum.

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

starvac e numele unui aparat de la centrele de infrumusetare si remodelare corporala. cred ca e pe baza de curent electric si daca faci mai multe sedinte se zice ca slabesti sau scapi de celulita. mai erau niste subiecte despre electrostimulare. cautati acolo, s-a scris mult despre asta. la unele fete a dat rezultate, la altele nu.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cmn spune:

Starvac este un aparat care iti scade(asa spun ei) stratul adipos.
STARVAC SP2 este un aparat care genereaza un vacuum(cum puneau bunicile noasre venuze) la suprafata pielii care este astfel aspirat intre cele doua role adaptabile la grosimea tegumentului. In timpul miscarii capului de suctiune, pliul tegumentar este rulat intre cei doi cilindri mobile. Cupele duble de suctiune pot executa un masaj static circular asupra ariilor tinta mobilizand tesuturile din zona afectata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

deci cum e cu starvacu', ca tocmai voiam si eu sa ma duc la niste sedinte de proba ?

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Eu am facut pana acum 3 sedinte de STARVAC si sincer, vad diferente. Dupa prima sedinta pielea era mult mai ferma, iar la sfarsitul sedintei 3, cand am refecaut masuratorile, au iesit si centrimetrii in minus. Totusi pe langa Starvac, doctora mi-a zis sa si evit unele alimente si sa consum altele. De asemenea, trebuie consumati cel putin 2l de apa / zi.

Mie mi se pare ok programul dar trebuie sa mergi cam de 2 ori pe saptamana timp de 5 saptamani ca as-si faca efectul total. (cel putin asa mi-au zis cei de la clinica).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Voinicel spune:

Ce clinici recomandati pentru starvac. Sunt si eu interesata, dar nu stiu exact unde sa ma duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

quote:
Originally posted by Voinicel

Ce clinici recomandati pentru starvac. Sunt si eu interesata, dar nu stiu exact unde sa ma duc.

Si eu, si eu.... Multumesc

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

Mergi la inceput