am nevoie de un calculator

am nevoie de un calculator | Autor: stoican valentina

Link direct la acest mesaj

Buna.cu multa rusine, apelez la voi,stiu ca toti aveti un suflet mare.Daca cineva ar putea sa ma ajute,as fi recunoscatoare;am un calculator ,foarte vechi,placa video este foarte proasta,la fel si hardul,aproape tot timpul se blocheaza.Am 2 copii ;11si12 ani dornici sa se joace,si nu poate.Daca cineva ar putea sa ma ajute cu orice la el,as fi foarte recunoscatoare.Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Din pacate, Valentina, pt. jocuri iti trebuie un calculator bun.Jocurile cer resurse mari..asta inseamna un calculator mai scump. Dar...poate cineva in bransa(it) te poate ajuta....Am raspuns in ideea sa nu fi f. dezamagita daca nu se ..poate..ai o explicatie.Bafta multa!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze IULIE!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoican valentina spune:

Multumesc pentru mesaj.Dar nu merge pe el nici macar,mario,tarzan,etc. Stiu ca la alte jocuri imi trebuie unul performant, dar as vrea macar joculete mici sa mearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Iti dau un sfat .Asa as face eu : le-as face rost de carticele sa citeasca, sa deseneze, sunt diferite jocuri educative la librarie care le stimuleaza imaginatia si nu le oboseste ochii.
Eu nu sunt de acord cu jocurile pe calculator , mai ales la copii asa mici cand au nevoie de aer curat afara, au nevoie sa creasca si sa se dezvolte fizic si psihic. Pe cand un joc pe calculator nu te ajuta cu nimic. Sper ca nu te-ai suparat, e doar un sfat prietenesc. Eu asa voi face cu copilul meu desi are calculator bun pe care poate juca ce vrea el, insa nu se va juca.

Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput