Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (97)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna seara si multumim de urari doamnelor care si-au amintit de Ricardo.De asemenea am vrea sa uram la rindul nostru tot binele din lume dumneavoastra si copilasilor ce va umplu viata secunda de secunda,multa sanatate si mult noroc si sa va ajute Dumnezeu in toate.
Noi incepem sa ne revenim dupa 2 luni de nemincat in care nu ne-am mai ingrasat nici 1 gram.Ba chiar am slabit putin .Asa ca nu avem cu ce sa ne laudam,chiar a fost o perioada foarte grea pentru noi.dar speram ca vor veni si zile mai bune.Deja ieri am serbat prima aniversare a proaspatului copilas si desi suntem slabuti rudele si prietenii invitati ne-au complimentat ca aratam binisor.Sa nu credeti ca vorbesc despre mine(slava Domnului eu ma mentin la 50 kg),Ricardo e cel bolnavior si slabut.In afara de faptul ca nu maninca,nici nu merge in 4 labe macar,ce sa mai vorbim de mers in picioruse.Numai se tiraste si se ridica in patut sau in tarc.Atit pina acum.
Saptamina viitoare daca tot mai scade in greutate mergem la un profesor in Olanda sa vada ce e cu el.Ca medici care l-au vazut au spus ca nu are nimic,doar o stomatita.Am facut tratament,nu i-a trecut,alt tratament,fara rezultat insa.Asa ca trebuie sa mai incercam la alt medic.
Doar cu atit ne putem lauda,de asta nici nu am mai scris,asta nu inseamna ca nu v-am citi si ca nu m-am bucurat pentru fiecare aniversare sau pentru fiecare progres al puilor din trupa.Dar nu puteam sa nu raspund felicitarilor,pentru care va multumesc inca o data.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Adina ..eu nu am mai calcat de vreo 3-4 saptamini...hi,hi
Ema bine ai revenit..eu am tot intrebat de tine..imi pare rau pentru Ricardo..eu zic sa mergeti la dr oricum chiar daca nu mai slabeste ....dar in fundulet sta?Va tin pumnii....
Andrea..concediu placut..este o zona.. am auzit superba..pe linga Onesti ..imi scapa acum numele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Kim draga de tine,am vazut ca ai intrebat de mine,in afara de problema cu Ric mai am un copil,si un barbat si o casa mare (sunt o fecioara cu mania curateniei)Si mai am si stari depresive legate de faptul ca sunt departe de casa,printre oameni cu o alta cultura,nu am prieteni apropiati si traiesc si in pustietate printre firme si strazi doar.Dar cu toate astea o duc bine.
Ricardo sta in fundulet,merge daca se tine cu manutele de marginea canapelei,sau daca-l tin de minute,dar in comparatie cu copii vostri,ca doar citesc zilnic ce progrese fac,e mult mai in urma.Asta nu ma afecteaza prea tare,dar nemancatul ma omoara.Am o mare trauma de la Serban(la 10 ani are 27 kg)si maninca aproape nimic de 10 ani.Asa ca mie teama ca o s-o trag cu asta mic cel putin la fel greu ca si cu Serban.Te pup si insanatosire grabnica,iar lui Luca plimbari placute ca am vazut ca deja merge.A si voiam sa-ti spun ca e foarte inalt spuneai zilele trecute ceva de 80 cm(daca nu m-a lasat memoria).Las,ca ,asa-i sta bine unui barbat inalt si falnic.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Ema eu te inteleg....si eu sint printre straini ...stiu ce inseamna..macar tu esti in Europa. M-am linistit acum..credeam ca nu sta nici in fundulet si atunci chiar era o problema...dar asa..fiecare are ritmul lui...Eu sint ingrijorata de vorbit si de intelesul unor notiuni..tu de mincare..oricum o sa fie ceva tot timpul...
Multumim de urari..asa cred eu ca are 80..tati zice ca 78 cm..vedem la sfirsitul lunii..la vaccin.
Spune-mi ce ai facut la dr...daca va duceti. Sanatate multa...si stres... mai putin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Ema frumoaso, de cand nu mai stim nimic de tine. Imi pare rau ca esti suparata caci Ricardo nu papa. Ce inseamna asta la tine, cam cat mananca? Ce greutatea are acum la un anisor. Si nu-ti face probleme cu mersul in picioare si alte destea, caci va merge el cat de curand.
Nu mai fi deprimata de departare, si apoi te rugam sa intri sa ne scri mai des, caci de asta existam aici. Sa fim prieteni, si prietenii la nevoie se cunosc. Hai zambeste, uite cate prietene ai aici, nu esti singura.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ema si ricardo. n-am stiut ca sunteti suparati si ca aveti ceva probleme. si eu zic sa mergi la medic si sa vezi ce spune. si sper din tot sufletul ca lucrurile sa se indrepte cat mai repede. of, si eu stiu cum e printre straini si tu singura, cu copiii.
pupici multi si mai scrie-ne, iti va veni mai usor sa ai pe cineva alaturi chiar daca numai prin intermediul calculatorului. daca ai yahoo mess si vrei sa vorbim, da-mi un pm cu adresa. numai daca vrei. eu sunt mereu online

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
Ema, ne bucuram ca ne-ai dat un semn dar ne pare rau ca nu sunteti tocmai bine! va pupam pe toti 4 si va dorim sa mincati bine si sa fiti fericiti!
Andreea pupam julitura!
Daria, ce s-a schimbat Giulia... asa, in citeva saptamini mi se pare mie. adica are fatza de "fetita", in mod clar nu mai este bebe.
Oliv, pupi marmotei. ce mai face?
Liliana mama tre sa te duci la medic, pe bune! nu conteaza ca iti trece....sunt dificile lucrurile astea si in afara de asta durerile sunt...grele de tot! ai grija de tine! Adelutza piticutza ce mai face?
MItzu 'ai ma mama ca ma faci sa rid....o fi viroza enterica da ata nu e motiv sa veniti la mare, se poate? ii dai fructe spalate bine, mincare de la restaurant fiarta bine...si gata! se poate? hai la distractieeeee!
Miha, welcome back! a trecut pojarelul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Neatza,

Ema, iubita, nu te mai agita ca e slab.Nu esti singura.Suntem o gramada pe aici cu bbei mofturosi si pisicosi,eu una m-am cam consolat cu ideea si am luat-o ca atare.Trece pan' la majorat.

Roxi, da, e pe trecute.A durat fix 3 zile, dar nu-mi vine sa cred nici acum ce pediatrii exista acolo.Groaznici!!!!!!!Putem fi vindecate de cateva zile,daca idiaotele alea s-ar fi sinchisit sa fie un pic mai atente,dar cum i-am dat antibiotic pentru rosu in gat, i-am amanat eruptia.Abia cand am oprit antibioticul, s-a umplut mititica......E, ma rog, am scapat si de asta!

Simo, noi folosim ceaiul de la Hipp,cel digestiv,il bea maim,utzica super bine.

Pup,
O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Miha, eu inebunesc daca mai aud o data asta cu eternul "rosu in gat"!!!! asta cred ca este singurul diagnostic pe care il stiu!!!!!!!!!!
mai fetelor, eu va tot zic sa trimiteti piticii la reciclare la mine....sa-i invete Patrick ce e aia mincat pe rupte...da pe rupte! mincarea lui plus mincare dela noi ca nu poate suporta sa te vada mancand, trebuie sa manince si el sa nu cumva!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !

EMA - ma bucur ca ne-ai scris !!! Nu mai fi suparata, Ricardo e tot din gasca puturosilor !

Revin ca am atata treaba, fui

O zi frumoasa va dorim !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput