Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (97)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Niiiii-haaaaaaa, Roxi, ti-o dau, mama, cu cea mai mare placere!!!!!Da' asta e data naibii,nu merge cu una cu doua....ca doar e fii'mea.

Eu, una, i-as linsa pe minunatii pediatrii de acolo...Mai mult m-a lamurit dr. noastra telefonic.Asta este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mihaella - poze ???

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna!

Roxana, daca tu garantezi ca Patrick il convinge si pe Victor sa manance, il inscriu si eu in grupa de cursanti.

Apropo de mancat, eu am ajuns la concluzia ca eu nu gatesc bine . Altfel, ce motiv ar avea cupilu meu sa nu manance?

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Mai, ca nu mananca, nu mananca, dar daca ar manca precum 3 si tot slabanoaga ar fi ce ati zice ??? Giulia ne omoara cu mancatul, tot si la orice ora ... si cu cat papa mai mult intre 17 si 21, cu atat mai mare pofta la cina cu laptele cu orez, ieri a bagat la 17, 30 fructele, 19 urla dupa noi si a bagat iaurtul cu paine, apoi sandwich cu unt si rosii, pufuleti, prajiturica cu caise (dintr`aia cumparata), o felie dovlecel pane ca ia dat tataso , iar la 22,30 300 lapte cu orez, la 23 100 lapte, iar dimineata la 8 urlaaa de foame. Oare nu are simtul masurii ???

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Ema, bine ca auzim din nou de voi, dar nu trebuia sa auzim vesti din astea! Asteptam sa ne spui ce zice dr.! Sper sa va fie bine si voua, sa se termine problemele de orice fel!
Olivia, ti-am scris doua mesaje pe e-mail!Pupici lui Luca!
Noi poimaine plecam in vacanta si maine nu imi voi vedea capul de facut bagaje, asa ca ne luam acum La revedere si va pupam pe toti !Sa fiti cuminti si sanatosi si veseli si sa auzim numai de vesti bune!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Adema - vacanta placuta !!! Unde mergeti ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Dana, hai sa ne luam de mana. Eu chiar cred ca Stefaniei nu ii place cum gatesc eu. Lapte bea cu placere, iaurt, paine, grisine, paine cu Almette si rosii, rosii goale, fructe (de vre-o saptamana), in schimb mancare gatita ioc. Dar daca am bors de la mama sau matusa mea, domnisoara mea mananca . Si eu sunt disperata cu mancatul ei, Roxana iti mai trimit un cursant. Iar mie mi-e frica sa nu se obisnuiasca numai cu paine si fainoase si sa fie grasa ca mami ei .
Asa ca Ema draga, nu esti singura. Totusi, Ricardo nu mananca nimic, nimic? Povesteai intr-o vreme ca ii faci nectar din multe fructe si pe acela il bea. Iar cu Serban, tot asa nu esti singura, finul meu, are 9 ani si este slaaaaaab (nu stiu exact cite kg are), nu mananca mai nimic.
Gata, ma duc la treaba!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata, hai ca mi-am mai revenit cu crizele de tipu "oare de ce mergem noi la mare?". da mi-a prins si bine ca am devenit mai prevazatoare si stiu ce trebuie sa fac. Oricum ieri a fost o zi nasoala: intai am citit pe forum de virusul ala, dupa aia am vazut la tv despre furtuna de nisip, si mai spre seara mi-am zis ia sa ma mai uit eu prin revista mami, si ...peste ce dau...era un medic pediatru, doctor in stiinte medicale cica, care spunea 1. ca nu e bine sa mergi cu copil ma mic de 1 an jumate la mare si 2. ca daca faci o cura marina pentru copil de mai putin de doua sapatamani n-are nici un sens, nu-i aduce nici un beneficiu.
de unde le-o fi scos, nu stiu, cand toata lumea zice ca ce bine e sa mergi cu copilul la mare.

Apropos de masuri de precautie, asta stiam, fructe spalate bine, preparat tot numai cu apa plata, spalat pe maini, etc.... Dar credeti ca e cazul sa ii spal biberoanele sau sa-l spal pe dinti cu apa plata? Adica pana unde merg masurile astea de precautie, totusi?
A, si inca ceva...imi puteti spune niste locuri unde se mananca safe?

Pentru Nicole: ramane parcul Tineretului? Imi poti spune cum se numeste terasa unde ne intalnim, sau alt reper ca sa va gasim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Miha, ce bine ca am strigat dupa voi ...mai aflam si noi ce mai faceti, dar sa ne zici ca a facut maimutica pojarel ...chiar nu ma asteptam! vrem poze cu voi, vrem sa va vedem, ne e dor de voi ...hai joi la intilnire!

Ema, imi pare rau sa aud ca aveti probleme cu Ricardo, cel mai bine e sa mergi la medic, vezi ce iti zice, sint absolut convinsa ca exista o solutie, va pupacim cu drag!

Adema, vacanta placuta !!!!

Mitzu, vorbim noi joi la telefon, dar pentru toata lumea care vine si as vrea sa veniti cat mai multe, propun sa ne intilnim la intrarea in parc de la Tineretului, cea din intersectie, ce ziceti?

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Daria, fii mami multumita, ca nu trebuie sa faci teatru la masa. Intradevar papa foarte mult si multe deodata Giulia scumpa, dar daca asa are nevoie corpuletul ei...poate are arderi intense. Sau gatesti tu prea bine :))

Mergi la inceput