Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (97)
Raspunsuri - Pagina 13
mitzura spune:
Razi de mine, Andreea, da de cand cu povestea asta cu enterocolita, virus, tra lala, imi iau toate masurile de precautie. Pana acum n-am dezinfectat niciodata nimic cand mergeam la hotel, dar acum cu bebe...e altceva. Bine ar fi sa fie curat si sa nu trebuiasca sa le folosesc....
kim222 spune:
Neata....
Stiu cu olita ca pina la 2 ani nu constientizeaza..dar o prietena de-a mea a reusit ca la 1.5 ani fetita sa ceara la olita...deci nimic nu-i ca la carte....
Roxa..bune prunele?
Adela vacanta placuta..in Ro nu exista vreun spary care sa omoare 90% din ceva virusuri si bacterii...?
Daria..deci Giulia prefera Germania...bineeeee.....
Luca alo meu fetelor de 2 zile prefera sa fie plimbat cu carutul sau cu cosul de rufe...la alegere.....in casa...daca nu-l plimbam plinge...fug ca aud ton ridicat....MP...
Semneaza: Membru bisnitar......ati vazut ca asa m-au botezat? hi,hi
mitzura spune:
Pai nu stiu, Olivia, daca exista, ca asta intreb si eu
...Ok, o sa caut pe aici sa vad daca gasesc servetelele de la Domestos. Mai spuneti daca aveti idei...
mitzura spune:
,,, de fapt de ieri si de azi, ca acum am vazut ca suntem in continuare hecuiti, ca sa zic asa...
Fetelor maine plecam...am niste emotii, ca ce-i dau sa pape, ca poate nu are rabdare pe drum, sa ne intoarcem sanatosi de pe acolo...etc. Tineti/ne pumnii!
mitzura spune:
Ahahahaha, acum vad ce scrie la mine....cica membru belicos! De unde or mai fi scos si chestia asta...
kim222 spune:
hi,hi..Adela tu nu vazuse-i?
tin pumnii..drumul este lung...sa aveti si voi biscuiti...sa-l mai tina ocupat...aici exista cereale de copii, colorate si cu aroma de fructe..in loc de bombonele...\Sa faceti poze la mare si la "intilneala"
Hey Simo...esti toata bagata in bagaje??
philip spune:
mitzu, nu radeam absolut dEloc. aici asa se recomanda, chiar si pt dezinfectarea jucariilor. de exemplu, pt jucarii e o parte clor la 10 parti apa, se sterg si nu se mai clatesc, se lasa sa se usuce la aer. eu cu clor spal si pe jos, normal, diluat. din cate stiu eu si domestosul tot pe baza de clor e. vorba oliviei, aici sunt sprayuri care omoara 99,99% din bacterii. eu pe astea le folosesc la bucatarie.
pupici
drum bun si sa aveti vreme frumoasa
philip
&andreea