Copilasi de Mai-Iunie 2004 (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Mammy,imi pare asa rau ca i-au iesit bubite lui Andrei...prietena mea din Bucuresti,a avut si ea probleme cu baietelul ei,cu alergii alimentare si din cate stiu a rezolvat problema homeopat...(si sotul ei a scapat de alergie tot cu remedii homeopate.)nazdravanul,sa se faca bine!

Alus,chestnut inseamna castane...eu am auzit de iaurt cu castane...Da' totul e bine cand se termina cu bine...Julia scumpa,a scapat de bubite!

Alina,daca puiul tau raceste des,exista un preparat numit Ribomunyl,care ii mareste imunitatea;noua ni l-a recomandat ,dupa ce Victor a avut pneumonie.Dr. a spus ca acum este slabit si e posibil sa raceasca foarte repede;am inceput sa ii dam...(e un tratament de durata),dar vad ca de cand il ia,nu mai e deloc sensibil...a suportat foarte bine si curentul din masina,baia rece in raul de munte,caldurile sufocante din Bucuresti...si nu are nimic;poate ar fi bine sa intrebi medicul vostru despre asta...Cat despre dinti...si noi am fost in aceeasi situatie...dar acum au inceput sa ii iasa (avem 2 jos,2 sus,si altii care se profileaza la orizont)...asa ca,stai linistita...

Vanessa,ce bine te inteleg...O Doamne,cateodata simte omul ca nu mai poate,dar sper ca te-ai racorit varsandu-ti naduful si ti-au prins bine berile!...N-ai si tu o prietena la care sa pasezi copiii ,macar vreo 2 ore?

Madisor, sa-ti traiasca Clara mica vorbitoare!...Azi,Victor a spus pentru prima data KK si ne-a aratat punga cu pampersi si apoi masa de schimbat;a fost foarte haios...noi ne-am grabit sa-l schimbam...chiar facuse...dar dupa 5 minute faza se repeta identic...facuse tura a 2-a...

Nicoleta,mama,ce familie mare ai...cate surori sunteti? am vazut albumul cu "nepoti"...wow!...va adunati vreodata toti?...cum e atunci?

Lauraa,daca vii in Sibiu,putem sa o punem de o intalneala la Bolta Rece,cu cea mai mare placere...inteleg ca vei fi ocupata,ca sar "neamurile" pe voi,dar poate tot scapi intr-o zi!

Monet,felicitari pentru curajul de a merge la interviu cu burtica!...indiferent de rezultat tu esti o "WINNER!"...si felicitari micutei dansatoare!

Acris,festivalul berii zici?...trebuie ca a fost tare bine,mai ales ca cea mica a fost super cuminte!Felicitari!

De noi ce sa va zic? Victor nu mai vrea in carucior,vrea numai sa mearga(desi inca e cam instabil si cel mai bine se simte cand e tinut de o manutza...problema e,ca directia in care vrea el sa mearga nu prea se potriveste cu cea in care avem noi treaba......si il atrag in mod irezistibil...baltile!

aaa...ca uitam sa va zic...poate va aduceti aminte ca v-am zis de o prietena de-a mea,mai curajoasa ca mine...in Septembrie face 44 de ani si e ...Am fost sa o vizitam...se simte foarte bine...BB e ok si probabil ca intre 1-12 septembrie va veni si el pe lume( e baietel: Tudor-Mihai).

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

POZE

Simona,mami de BB Victor si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Buna fetele!

Cius22, m-a amuzat tare Victor! Clara zice kk, da' face altceva... De cate ori face pipi ca e cu pampers sau nu, arata cu manutza acolo... Problema pentru mine e ca arata chiar cand face si e prea tarziu sa o pun pe olitza...
Vanessa, daca nu avem cu cine sa lasam copiii, ne descurcam noi... Stiu ca in momentele astea tzi se pare tare greu, da' toate trec. Asa ca incearca sa te bucuri de ce ai si sa faci abstractzie de restul... Teoria e usoara... Cu doua mamici, una de 2 copii si alta de 3 copii, ne descurcam noi si fara ajutor, ca suntem "barbate"!
Nicoleta, tare bune au fost carucioarele acelea....

Va pup, tre' sa ma duc sa gatesc ceva si nu am nici un chef... De fapt, nu prea am chef de nimic, da' imi vine mie...

Madalina
http://community.webshots.com/user/madalina160

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Cius Suntem multi mami. La mine 4 , trei fete si un baiat, la sot tot 4, aceeasi componenta. Eu si fratele meu suntem casatoriti cu frate si sora. Iar nepoti intotal 7 si unul pe drum. Si ne strangem si toti gramada o data pe luna. Ce sa-ti spun ca atunci cand tipa unul sarim toti odata ca nu-ti dai seama care e. Si unde e gramada mai mare acolo vor si piticii.

Mey fetelor, eu propun sa facem o formatie si sa o numim "Piticii de mai-iunie 2004". Pai cu atatia cantareti si dansori o sa batem la c... si formatia 3sudest. Ha, ha.

Pai sa va spun o faza de la tara. Seara in casa Stefi canta "Taranul e pe camp" am inceput sa cint si eu si cumnatamea, Bia canta oa, oa si dansa si ca o complectare a inceput sa tipe si bb, ca de el sa fie mai prejos decat noi. A fost circul de pe lume. Pacat nu am avut si o camera sa inregistram.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

nicole, adica fratele tau e casatorit cu sora sotului tau? wow!
am vazut si eu albumul cu nepoteii; favorita mea Cristina, ca doar e tiza mea.

Cristina, mamica lui Andrei
Andrei<1an ,>1an
la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
Nicoleta, am vazut pozele, intr-adevar Bianca este f. bine dezvoltata, pare mai mare decat varsta ei.Sa stii ca Sebastian a inceput cu "tata", de abia dupa vreo 2 luni a catadicsit sa ma "fericeasca" si pe mine...
Am o intrebare:este posibil sa-i iasa maselutele daca nu iau iesit pana acum decat incisivii frontali(2 sus si doi jos)+ 1 incisiv lateral jos? Sebastian ma lasa cu greu sa ma uit in gurita, mi s-a parut ca i-a iesit o maseluta. Oricum, se pare ca in perioada urmatoatre o sa fie o explozie de dintisori, gingiile lui mi s-au parut f. inflamate..

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni
dupa 1,1 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Nicoleta! wowowow...da'chiar ca tre'sa fie haios cand va adunati!(iar chestia cu fratele si sora e de-a dreptul super...ca'n filme!)...m-am distrat pe cinste citind scena cu "taranul e pe camp",chiar ca merita filmata! sa-ti traiasca familia pe cinste,Nicoleta!

Anacami,parca i-ai descris gura lui Victor...tot cam asa arata...si tot cu gingiile umflate...bietii pui,prin ce trebuie sa treaca!I-am vazut pozele lui Sebi si chiar am avut impresia ca seamana putin cu Victor(cel putin la ochi si sprancene)...Sa ne traiasca!(nu stiu sa-ti raspund la intrebarea cu maselele...dar sunt convinsa ca o sa fie bine.)

Mey,fetele...azi m-a capiat Victor cu un cuvant: Api...(cand zice apa,inteleg..e ori apa...ori lampa..ca o si arata cu degetul)...ce-o putea sa fie?...ca arata cu degetul diverse obiecte si zice api (nu e i...e sunetul din romAn...ca n-am litere romanesti sa va explic)...si zice chestia asta la orice si in continuu

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

POZE

Simona,mami de BB Victor si printesa Roxy

Mergi la inceput

Cius mama, noi batem filmul. Ca noi suntem o familie de trazniti, cel putin cei din partea mea. Ca sa nu crezi ca numai copii se tin de traznai, ci si noi cei mari.
In cel priveste pe Victoras, o sa-ti dau tu seama la ce zice "api". La Bia de ex. cuvintele ei incep mai toa pi sau pa. Eu stau mai mult cu ea stiu ce vrea da tati nu intelege. Asta seara cerea apa zicea "pa apia", mai zice pes (peste au pesti), pis, pis (pisica).

Anacami Bia semana cu tati foarte mult. E inalta da cu greutatea cam lasa de dorit, abia are 10 kg. Aici ma mosteneste pe mine, ca iar am ajuns oase la pachet.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

va multumesc de incurajari., Ca deobicei ati fost niste dragute.
Acris, noi nu am lasat niciodata copii (si acum ma refer mai mult la Andu care are 8 ani) nicaieri. Soacra-mea sau chiar mama au stat cu ei doar cat am avut eu treaba cu serviciul, niciodata mai mult. De doua ori in 8 ani am fost la revelion fara Andu. In rest, cu ei de gat si daca nu era posibil nu ne duceam. De aia probabil ca sunt cu paharul plin.
In urma cu vreo 2 saptamani, mama era plecata si eram invitati la ziua unei prietene. am vorbit cu soacra-mea sa vina sa stea cu copii si in ultimul moment (adica la ora la care ar fii trebuit sa fim deja acolo) mi-a zis ca nu vine ca e foarte cald afara.
Monet, nu pot decat sa-ti urez nervii de otel si sa te bucuri ca ai 2 fete ca se spune ca sunt mai cuminti decat baietii.
Madisor, sa stii ca o s a te sun. Voi pe unde iesiti afara (da-mi PM).?

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

fetelor ce urata vreme e la Ploiesti! ploua mocaneste; si chiar azi vroiam sa-l duc pe fi-miu la biserica sa-l mai impartasesc si pe el.

vanessa, urata faza cu soacra ta. Cred ca mi-ar fi sarit tandara rau de tot!

Cristina, mamica lui Andrei
Andrei<1an ,>1an
la mare

Mergi la inceput

Vanesa wow, timp de 8 ani cu copilu dupa tine e si normal sa mai ai si zile proaste. Nasol daca nu ai cu cine sa-i mai lasi cateva ore. Uite pentru mamica eroina.

Fetelor eu na duc la balamuc. De cate ori culc copilul trebuie sa faca cineva galagie. Ieri la pranz s-a trezit unul sa braraie cu bormasina, apoi altu sa bata covoare. Aseara ascultau tiganii muzica la maxim. Azi dim iarasi bormasina. Si ma mai mir dece se sperie copilul. Pai numai somn linistit nu are bietul de el.

Azi ma apuc de bagaje. Marti dim plecam in Delta.

Mammy si la Bcuresti e vreme naspa. Azi noapte a pouat si acu e innorat.

Nicoleta
si
Alexandra Bianca

Nepoteii mei

Mergi la inceput