As vrea sa stiu cat timp pot lucra de proba si daca se plateste?As putea lucra fara sa fiu platita de la 1 oct.ca numai in 20 oct se termina CIC si nu vreau sa-l intrerup ca d-nele de la contabilitate nu sunt deloc amabile si pt cateva zile nu mai modifica actele si oricum sunt ceva banuti si pt.20 de zile.Cine face controale si ce se intampla daca ma gaseste lucrand chiar si fara plata si eu sunt inca in CIC?Multumesc mult,
Nonna
Art 30 alin (5) / Codul muncii
"Pe durata perioadei de probă salariatul se bucură de toate drepturile și are toate obligațiile prevăzute în legislația muncii, în contractul colectiv de muncă aplicabil, în regulamentul intern, precum și în contractul individual de muncă".
***asadar preferati sa lucrati la negru ca in caz contrar sunteti obligata sa restituiti cv indemnizatiei de crestere copil***
multumesc,cred ca astept pana se termina CIC si pe urma incep perioada de proba.Dar cat se poate lucra "de proba" pt.ca eu am contractul de munca altundeva si expira la 1 ian.2006 dar pana atunci as vrea sa mai lucrez si in alt loc si nu la negru ca e riscant totusi.Mai exista cumul de functii?
Nonna