Nunta in Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdala spune:

quote:
Originally posted by cornelianeli

am comandat si balonul jumbo,buchetele, lumanarile,cocardele pentru mire si nas
va pup

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Vreau si eu sa stiu cat te-au costat, plssss.

Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

balonul jumbo este 1,5 milioane
buchetele din cate 11 cale ~1.350.000 fiecare, al meu e din cale albe, al nasei din cale galben pai, lumanarile + decoratul lor cu cate 7 cale si verdeata 2.200.000 ambele, cocardele, cate o cala pe un suport de frunza exotica, sa nu ma intrebati ca nu stiu sa-i spun numele 150.000 bucata, toate sunt de la anthurium
pentru aranjamentele de masa si cocardele pentru parinti, frati, surori inca negociez cu o doamna florareasa
v-am pupat,ma duc sa ma fac frumoasa, am programare la cosmetica azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AMB spune:

Bine v-am gasit miresici de Constanta.
M-am uitat cu mult interes peste toate posturile de pe acest forum pentru ca iata, si eu voi fi o mireasa de Constanta in iunie anul viitor. :)
Eu din pacate nu mai locuiesc insa in Cta de ceva timp si pierzand oarecum contactul cu mersul lucrurilor pe acolo, si mai ales al restaurantelor m-am gandit ca poate nu v-ar deranja foarte tare daca v-as cere si eu o parere.
Am ales restaurantul Zorile (vis-a vis de liceul Mircea) din simplul motiv ca este foarte aproape de mare si asta este ceea ce-mi doream - sa simt marea langa mine in ziua aceea nemaipomenita. :)
Voi ce parere aveti despre local? Ati mai fost la vreo nunta acolo, ati auzit ceva ce ar trebui sa stiu si eu? Este bine, este rau?
Poate o sa ziceti ca ma grabesc ca mai este o groaza de timp, dar stiti si voi mai bine ca emotiile te napadesc foarte repede.

Ok, am scris deja destul. Va multumesc pentru eventualele raspunsuri si va felicit pentru organizarea acestui topic.

P.S. Superbe pozele voastre si Casa de piatra! tuturor.

Mergi la inceput

buna dimineata miresici
AMB eu am nunta pe 15 octombrie, la Zorile, l-am ales din acelasi motiv:marea aproape, privelistea superba,mancare buna
ce sa-ti spun am auzit numai cuvinte de lauda la adresa rstaurantului
insa........pe parcurs au aparut mici amanunte care pe mine m-au deranjat, legate in principal de decorare,isi permit sa stabileasca reguli stricte pe care nu le poti incalca: de exemplu, nu intepi cu bolduri fata de masa, nu pui confetti in balonul jumbo ca se lipesc de gresie fundele pe scaune se aseaza una da una nu, si lista continua....
nu poate fi totul perfect
meniul este foarte variat, ai de unde alege, in jur de 800.000 costa un meniu cu 4 feluri(aperitiv+peste+sarmale+friptura) restul aduceti voi, racoritoare,apa ,bauturi, fructe, prajituri, tort...
mai vorbim daca ai si alte intrebari, sunt aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca82 spune:

Cornelia si eu tot buchet de cale as vrea sa imi fac dar toata lumea in frunte cu soacra-mea " ma sfatuiesc"sa nu cumva sa imi fac asa ceva pentru ca este de rau. Adica cica ar aduce ghinion...ceea ce eu nu prea vrea sa cred...florile pentru mine si nu numai ar trebui sa insemne adevarati mesageri ai dragostei si si fericirii(indiferent de specie). Hai ca o dau in prea multe sentimentalisme, nu? Dar totusi ce o sa fac atunci daca tot poporul este contra calelor(care mie imi plac la nebunie si mi se par cele mai potrivite pentru acest eveniment).

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bianca82

Cornelia si eu tot buchet de cale as vrea sa imi fac dar toata lumea in frunte cu soacra-mea " ma sfatuiesc"sa nu cumva sa imi fac asa ceva pentru ca este de rau. Adica cica ar aduce ghinion...ceea ce eu nu prea vrea sa cred...florile pentru mine si nu numai ar trebui sa insemne adevarati mesageri ai dragostei si si fericirii(indiferent de specie). Hai ca o dau in prea multe sentimentalisme, nu? Dar totusi ce o sa fac atunci daca tot poporul este contra calelor(care mie imi plac la nebunie si mi se par cele mai potrivite pentru acest eveniment).

iancu madalina

si mie mi-a sarit tot poporul in cap, i-am lasat sa comenteze si m-am dus la florarie si mi-am comandat cale
trebuie sa inteleaga, daca vor, ca tu esti mireasa, este nunta ta

Mergi la inceput

Ai dreptate si cred ca asa o sa fac si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Neata, uite ca ne inmultim, fetelor, apar si alte miresici. AMB, bine ai venit si stai linistita ca nu este devreme deloc sa incepi sa te preocupi de nunta, sa ne fi vazut pe noi cum eram. Cornelia este cea mai in masura sa iti explice cum sta treaba cu Zorile, ceea ce a si facut. iti stam la dispozitie pentru borice alte informatii.

Roxy ne-a parasit de tot, o fi plecat in hanimun? Voi ce mai faceti? Cu calele, dati-i bataie, voi sa fiti fericite.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

da, mai angelique ce-o face roxy a noastra? imi e dor de ea sigur e in hanimun, ne scrie ea un mesaj cand se intorc
iti dai seama cate am s-o intreb, mai ales despre muzica, a avut dj-ul pe care o sa-l avem si noi,ziceau ceva de un pont pentru prajiturele, ii astept cu nerabdare
azi ne-am facut analizele la sange, dupa amiaza incercam sa facem si plamanii, luni sa depunem actele

Mergi la inceput

am si eu niste intrebari pentru voi:
1. cand se rezerva formatia respectiv DJ?
2. argumente si contra argumente - DJ sau formatie?
3. cam cat mai costa o formatie dar un DJ?
4. cam cat mai este un avans pentru formatie sau DJ?
5. daca aleg un DJ unde gasesc unul "de calitate"?

Mergi la inceput