Nunta in Constanta (6)
Raspunsuri - Pagina 24
cornelianeli spune:
bianca decizia este a voastra, eu iti spun ca am ales dj-ul pe care asa cum spuneam l-a avut si roxy (daca vrei iti pot da numarul de telefon sa stabiliti o intalnire ) deoarece avea referinte bune si in urma discutiei pe care am avut-o ne-a convins
avantaje:ai exact muzica pe care o stabilesti dinainte, in ultima saptamana se face un playlist, asculti melodiile originale-noi vrem muzica populara romaneasca, nu variantele cantate de solisti dupa bunul plac, eviti pauzele pe care o formatie le face de regula....
rezervarea noi am facut-o in primavara, pretul este in functie de cat de mare e nunta,la noi este vorba de 7 milioane din care am dat avans 2 mil. in primavara
comparativ cu o formatie, dj-ul este mai ieftin
http://community.webshots.com/user/cornelianeli
bianca82 spune:
daca esti draguta sa mi-l dai (numarul DJ )poti sa mi-l trimiti pe aceasta adresa:bianca_m82@yahoo.com.
multumesc mult.
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by bianca82
daca esti draguta sa mi-l dai (numarul DJ )poti sa mi-l trimiti pe aceasta adresa:bianca_m82@yahoo.com.
multumesc mult.
iancu madalina
bianca ti-am trimis un e-mail
magdala spune:
quote:
Originally posted by cornelianeli
bianca decizia este a voastra, eu iti spun ca am ales dj-ul pe care asa cum spuneam l-a avut si roxy (daca vrei iti pot da numarul de telefon sa stabiliti o intalnire ) deoarece avea referinte bune si in urma discutiei pe care am avut-o ne-a convins
avantaje:ai exact muzica pe care o stabilesti dinainte, in ultima saptamana se face un playlist, asculti melodiile originale-noi vrem muzica populara romaneasca, nu variantele cantate de solisti dupa bunul plac, eviti pauzele pe care o formatie le face de regula....
rezervarea noi am facut-o in primavara, pretul este in functie de cat de mare e nunta,la noi este vorba de 7 milioane din care am dat avans 2 mil. in primavara
comparativ cu o formatie, dj-ul este mai ieftin
Buna fetele!
Bine ai venit printre noi, AMB. Zici ca e devreme? Eu deja sunt ingrozita la gandul ca s-ar putea sa nu mai gasesc liber un restaurant pe gustul meu, dar inca nu am ajuns sa-l si caut, din pacate.
Acum, dragele mele, va rog sa-mi spuneti si mie cum sa-mi conving nasii ca vreau DJ- ca tot veni vorba- si nu formatie, cum vor ei? Desi drept sa spun, majoritatea invitatilor mei probabil ca ar dori formatie, dar va dati seama cat as economisi daca as avea DJ? Si nici cu nasii nu vreau sa ma cert. Si nasa mai vrea si "dansul gainii". Numai cand ma gandesc cum va fi impopotonata ma apuca , poate numai sa o decorez eu intr-un mod "decent" si frumos.
Va pe toate.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
bianca82 spune:
Cornelia multumesc pentru numar.
Nici mie nu imi plac toate obiceiurile care se executa la o nunta dar pana la urma cred ca trebuie sa iti impui propiul stil si propiile idei ca doar este nunta ta si nimeni nu ar trebui sa aiba ceva de comentat. Dar se pare din pacate ca nu mereu este dupa propiile noastre dorinte...
cornelianeli spune:
eu m-am razgandit in privinta gainii,ii las nasului placerea de a se bucura de moment hi hi hi parca vad biata gaina "ornata", dar pana la urma sunt obiceiuri romanesti si oricum mireasa nu este implicata in "actiune"
cat despre dj-formatie magdalapoti sa incepi delicata prin a le spune nasilor informativ diferenta de pret, apoi ca voi ati hotarat sa alegeti un dj, vor fi aceleasi melodii traditionale, vorbesti cu dj-ul sa dea dedicatii pentru nasu'.....cred ca vor intelege, nu stiu, eu am noroc de nasi super care sunt de acord cu noi in toate privintele
AngeliquedeS spune:
Fetelor, mie mi-a placut gaina si chiar a fost un moment amuzant si deloc deplasat, ne-am distrat foarte bine si s-a facut o atmosfera deosebita mai ales de cumnatica mea care negocia cu nasu predarea "gainii". Si sa stiti ca eu nu sunt genul traditionalist dar a fost frumos. oricum eu sunt de parere sa faceti in asa fel incat sa fiti multumite si daca ceva va incomodaza si va faceti sa va simtiti prost, eliminati-l!
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
cornelianeli spune:
buna dimineata, ce faceti?
eu am racit un pic, mi-a fost tare frig ieri si ne-a prins si ploaia brrrr
am platit balonul jumbo, am avut si o surpriza,placuta, este 1 milion, cel umplut cu 60 baloane, economie 500.000
am vorbit cu simona, tipa cu machiajul, am convins-o daca va fi vremea rea sa vina acasa sa ma machieze ....
voi ce-ati mai facut?
bianca82 spune:
Buna fetele.
Eu nu prea am mai facut nimic in afara faptului ca am stst si am visat la cum o sa fie si ce o sa mai fac legat de nunta ia viitorul apropiat. Desi este foarte devreme sa ma gandesc la acest eveniment nu ma pot abtine si in fiecare zi mai imi vine o idee sau mai imi fac un plan de bataie.
Si cand il vad pe al meu baiat ce pasiv este imi vine sa il iau la bataie. Nu stie decat sa zica "stai linistita ca mai este vreme de planuri ce te alarmezi atat"...
Poate exagerez eu...
cornelianeli spune:
quote:
Originally posted by bianca82
Buna fetele.
Eu nu prea am mai facut nimic in afara faptului ca am stst si am visat la cum o sa fie si ce o sa mai fac legat de nunta ia viitorul apropiat. Desi este foarte devreme sa ma gandesc la acest eveniment nu ma pot abtine si in fiecare zi mai imi vine o idee sau mai imi fac un plan de bataie.
Si cand il vad pe al meu baiat ce pasiv este imi vine sa il iau la bataie. Nu stie decat sa zica "stai linistita ca mai este vreme de planuri ce te alarmezi atat"...
Poate exagerez eu...
iancu madalina
asa am fost si eu, in fiecare zi imi imaginam cate ceva si m-am razgandit de multe ori, tot ce am stiut a fost culoarea alba a rochitei, in rest.......
sa stii ca e bine sa ai pe cineva calm langa tine, asa este si viitorul meu sot, ai sa vezi pe ultima suta cand ti se pare ca mai sunt o gramada de facut, ca n-ai sa le termini niciodata...ce bine iti prinde un "calm" langa tine
la biserica v-ati gandit?