Nunta in Constanta (6)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bianca82 spune:

Initial ma gandeam la Sf. Mina(peisajul care este superb, etc)dar dupa ce am auzit o groaza de chestii urate despre modul in care se procedeaza la aceasta biserica(nu imi vine sa cred ca si in acest domeniu sfant, sa zic asa se pot intampla lucruri urate...)m-am reorientat spre Biserica greaca daca stii langa plaja Modern. Aici a facut nunta si cumnata mea si a iesit super, a durat mult si daca nu ma insel au fost 3 preoti. Poate ma mai gandeam si la Catedrala dar nu stiu, sa vad.
Cam cu cat timp inainte se fac rezervarile la biserica si cam ce suma se da ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

atat la catedrala cat si la sfanta mina cununia a devenit o afacere, sa ma ierte dumnezeu ca spun asta dar chiar asa e, slujba dureaza putin, e presarata de glumite care nu-si au rostul, asta la sfanta mina, iar preturile sunt exagerata, programarile nu se respecta si tot asa
biserica de care spui tu este foarte frumoasa, stiu si eu pe cineva care a facut acolo, au fost multumiti,ai putea sa mergi de pe acum, nu e devreme deloc, iti alegi si ora pe care o vrei, de regula se plateste 500.000 pentru care iti da o chitanta, dar asta difera in functie de biserica
noi la sfantu nicolae cel vechi nu am platit nimic in avans

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

In ce zona este Sf.Nicolae cel vechi? Este frumoasa biserica? Dar preotii cum sunt, ai idee?
Chiar nu este devreme acum sa ma duc sa rezerv biserica, cu 10 luni inainte?
Sper ca nu te-am zapacit cu intrebarile.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bianca82

In ce zona este Sf.Nicolae cel vechi? Este frumoasa biserica? Dar preotii cum sunt, ai idee?
Chiar nu este devreme acum sa ma duc sa rezerv biserica, cu 10 luni inainte?
Sper ca nu te-am zapacit cu intrebarile.

iancu madalina

biserica este langa catedrala, undeva intre moschee si catedrala pe stradute, este o biserica mica,slujba este frumoasa,corul este superb, roxy a avut cununia relogioasa acolo si pot sa-ti spun ca, cu greu m-am abtinut sa nu plang,este emotionanta
nu cred ca este devreme,dupa ce va hotarati mergeti si intrebati
nu m-ai zapacit, stai linistita,si asa desi sunt la munca fac liste de invitati, desfasuratoare, liste de cumparaturi....hi hi hi bine ca nu e sefu' sa ma vada

pupici

Mergi la inceput

Eu am un servici foarte lejer si toata ziua stau in fata calc, sunt sg in birou si nu ma deranjeaza nimeni. Si eu fac o gramada de liste cu preturi, socoteli, necesare pentru nunta si altele de genul, cred ca stii despre ce vb. deja am o intreaga colectie cu modele de rochii de mireasa,torturi,costume pentru mire, coafiuri, etc.
Cred ca o sa trec si eu pe la biserica Sf. Nicolae cel vechi sa vad cum este si cine stie poate, poate.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bianca82

Eu am un servici foarte lejer si toata ziua stau in fata calc, sunt sg in birou si nu ma deranjeaza nimeni. Si eu fac o gramada de liste cu preturi, socoteli, necesare pentru nunta si altele de genul, cred ca stii despre ce vb. deja am o intreaga colectie cu modele de rochii de mireasa,torturi,costume pentru mire, coafiuri, etc.
Cred ca o sa trec si eu pe la biserica Sf. Nicolae cel vechi sa vad cum este si cine stie poate, poate.

iancu madalina

te astept si pe 15 octombrie la ora 18.30 impreuna cu restul fetelor, ai sa asisti la slujba si-ti faci o idee
chiar, cum vrei rochita de mireasa?

pupici

Mergi la inceput

O sa vin cu siguranta pe 15.
Rochia...cu rochia este o mare prob pentru ca eu cand aveam 19 ani si eram un copil tare tampit, ca nu pot sa spun altfel,mi-am facut ut tatuaj(pe de alta parte tare misto)pe umarul stang,destul de mare. Chestia este ca nu merge cu o rochie de mireasa bineinteles si trebuie sa ma gandesc la un model care sa imi acopere portiunea respectiva.
Daci sa fie alba(nu concep alta culoare la rochia de mireasa), mare jos,dar preferabil fara arcuri(nu le suport), eventual cu multe jupoane sau cum se numesc, pe dedesubt.Si materialul sa fie ...nu stiu deosebit.
Ai vreo idee de magazine cu materile super in orasul nostru?Eu nu.
Daca nu o sa gasesc o sa ma duc in Buc.Aaaaa, rochia o sa mi-o fac la comanda ca sa fie cum trebuie pentru ca nu am gasit pe piate decat cu corset si eu dupa cum ti-am spus o vreau mai altfel.

Mergi la inceput

magazine de materiale ca lumea in constanta nu sunt
iar magazinele sunt alb si negru unde gasesti rochii agnes toma si nataly unde sunt creatiile casei mirandi, insa toate au modele gata facute, daca esti norocoasa sa gasesti ceva care sa-ti placa, sa-ti vina si sa te avantajeze, ai rezolvat-o, daca nu ajungi la comanda....si eu mi-am facut-o la comanda, in bucuresti,la monica darie

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamaria1979 spune:

Salutare fetelor!
Cornelia vad ca ti-ai gasit o noua prietena mai ales ca noi fostele mirese te-am cam parasit si postam mai rarut, eu cel putin.
Unul din lucurile pe care vreau sa ti l-e spun e ca sunt gata servetlele si ar trebuii sper sf sapt sa ne vedem sa ti le dau, oricum am sa te mai sun eu vineri dupamiaza.
Spor la pregatiri si daca va pot ajuta cu ceva sa imi spuneti

Mergi la inceput

buna anca asa e m-ati parasit toate doamnelor!!!!!!!!
super veste cu servetelele, abia astept sa le vad, astept telefonul tau atunci
tu esti bine?ce-ai mai facut?

pupici

Mergi la inceput