Bebelusi de nov-dec 04 (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

me fulguletzule da de unde ti-ai cumparat picioare mai?da pe noi ne primesti ca si noi suntem copti de la atata caldura.mey eu pana acum fierbeam carnea separat apoi o amestecam cu legumele si dadeam totul prin blender,acu am sa incerc si eu sa o fierb,sa o spuia o pauzasc si apoi sa adaug legumele.sunt sigura ca are gust asa.poate mi-o mananca

maine mergem la vaccin si la controlul de 9-10 luni.sunt tare curioasa sa vad cati cm mai are ca mie mi se pare ca tare a mai crescut.parca saptamana trecuta se ridica pe varfuri sa se prinda de masa iar acum nici nu mai depune prea mult efort ,ba inca priveste cu jale la obiectele de pe masa ca nu le poate apuca sa le rastoarne.

mai si am un drac de cutie cu cuburi acum fac curat si pun cuburile inauntru acum vine si le scoate,parca vrea sa-mi faca in ciuda.macar daca s-ar juca cu ele ,dar dupa ce le rastoarna pleaca catre altceva

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

iarasi mi-a aparut faza cu ia o pauza

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Miki
Bits nu-l spala cu pasta de dinti; inca nu-i nevoie; stergel cu acele servetele umede ptr. bebei; abia cand va putea sa faca gargarisme si sa se clateasca singurel poti incepe cu pasta de dinti; periuta dai-o numa s-o roada si sa se joace cu ea;
Arisa s-a spalat cu pasta de dinti aproape de doi ani, tot vazandu-ne pe noi mereu, si apoi pe sezon rece, cand venim acasa facem gargara contra virusilor, si-atunci i-a intrat in memorie, cum ii cu gargara si scuipatul, dar pa-na colo tamja mare cu servetele, ca deja avea dinti si musca cand nu vroia s-o sterg, si-apoi devenise abisnuinta servetelor, si ura periuta, asa ca fiecare periat de canini se lasa cu , iar acum ma vede ca o sterg pe Emily cu servetele, si ca vrea si ea, iar barbate-miu de lene, ptr. el, "sterge-o cu servetel, ce mai stresezi copila cu periatu`", ca dovada ca asta-seara iar s-a culcat fara sa sii perie, din prea multa ingaduiala din partea tatalui, asta dupa ce amandoi au mancat nu-sce prajitura jap., dar nu pot comenta prea mult; dar cand ii cu gadea(adeca cu mine, nu-i mere ei asa cu una cu doua, ca intoarcem foaia); sincere sa fiu mii teama de carii; la ctrl. de trei ani avea cei mai curati dinti, dintre toti copii, dar de-acum incolo mii groaza
Felicitari ptr. dintzuci; sa-i stapaneasca sanatos!!! si la cati mai multi!
Nici ale mele copile asta-seara n-au mancat mai nimic; Emily, doar lapte(fortata, 80ml), si putina titi, iar Arisa putini papanasi si dintr-o prajitura jap., aaaaa si laptele ramas de la Emily(mereu "face curat", ba chiar il si sterpeleste, dar deh, nu pot spune nika, ca sa nu stresez cochila)
Mii de pupici la bebici si la mamici!!!
Mey ce-o mai fi cu Stefania(mama lui David)???

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Bitso de ce nu dormi?

.
http://photos.yahoo.com/nlroxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

roserb, ti-am raspuns si eu pe pm. chiar acum plec spre blocul mamei mele si sper sa o gasesc pe d-na respectia.
andrea, si eu i-am facut ruxandrei vaccinul Act -Hib...la 2, 4 si 6 luni, mie mi-l aduce dr-ul, nu stiu de la ce farmacie il cumpara dar imi aduce bon si costa in jur de 450 000 lei si 500 000 lei...si eu am incercat sa-l cumpar singura si nu l-am gasit. acum din cate stiu trebuie sa i-l mai fac la 1 an si parca la 1 an jumate...sper sa nu zic prostioare...o sa-l mai intreb cu prima ocazie pe dl dr.
pupici si sa aveti o seara placuta

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Andreea, multumim de aprecieri. Nici DAvid nu a revenit la ginduri mai bune cu bautul laptelui. Nici macar eu nu mai insist, nu-i mai dau dimineata, ca stiu ca nu-l bea.

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

bitsone, te primesc mey si pe tine...si ca sa fiu sigura de reusita, am sa cumpar si o lada frigorifica sa ne mai bagam pe rand in ea...

lui David pushlamelu' (1 dec. 04)
pozitze
am si motto : "mai binele este dusmanul binelui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fulgule

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

Ma gindam eu ca nu e dracu atit de negru, as aca pe vineri o tai la mare; cred ca ne oprim in Neptun .
Bits, nici Maria nu maninca nimic, e miriita. In plus, nu doarme mai deloc noaptea, se trezeste plingind din ora-n ora, asta de vreo luna-ncoace, imaginati-va cum arat. I-au dat 2 dintisori jos, deja ma musca cu ei, nu inteleg acum de ce mai e miriita, daca tot i-au dat...!?
La 6 da tipatul de lapte, dar nu mai vrea samai adoarma, ci vrea sa se joace pina pe la 8.30...si eu stau si adorm in fotoliu, imi cade capul efectiv, asteptind sa oboseasca matraguna!
Ma duc la mare si o las pe plaja! Pe bune! Si plec unde vad cu ochii!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminna spune:

Fetele,
nu mai am tzitzi.....ne oprim aici...

Mergi la inceput