Bebelusi de nov-dec 04 (69)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

simina, stiu ca e nasoala senzatia, ca nu ai vrea sa se termine niciodata lapticul de la san si mai ales momentele acestea unice in care bb sta "cuibarit" la san...dar eu zic ca 9 luni sunt super suficiente....bafta multa la trecerea pe laptic prafsi distractie placuta la mare

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Simina imi pare rau de tzitzi dar vorba Monicai a supt foarte bine 9 luni.Bafta cu bibe, sper sa ti-l accepte ca mie mi-e tare teama de momentul asta...am avut experienta din seara nuntii cand n-a mancat bibe.Bafta si la somn si speram ca la mare sa-si revina si puiuta ca am citit cat esti de disperata cu somnicul vostru, te rog cauta sa o lasi cu altcineva cateva ore sa dormi si tu ca altfel nu rezisti.Daca nu din familie macar cu o bona ...2-3 ore sa o plimbe pe afara.

Bits sufera si el de caldura mititelul, poate de-aia nu mananca.

Fulguletz lasa mama ca vin eu cu tot arsenalul la voi (al' de iarna ) si te invat ce e adevarat pe lumea asta..adica schiul.Cu ai mici intr-o mana si cu tine in alta ca mi-esti subtirica.

poze noi de la mare

cateva poze de la nunta
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

noi cu alaptatul asta parca suntem in reclama la duracell.. pe masura ce trece timpul, mai pica cate una
eu cred ca mai am cateva miligrame pe care le suge noaptea. Ziua nu mai suge aproape deloc..

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Pupici la toata lumea...
MAi am mult de lucru dar am zis sa va mai zic si eu cate ceva...
Mihai de 2 zile a inceput sa rada si sa gangureasca-vorbeasca la fel ca inainte de a se imbolnavi... si a inceput sa si manance f bine... Sper din tot sufletul sa il tina... si sa recuperam greutatea pierduta... Bine... eu vreau si mai mult... decat a avut sa ia in greutate...

MAi fetelor... Am ramas marcata de niste vorbe zise de o cunostintza In zilele cat era Mihai bolnavior ne-am intalnit in Cora si vorbind de Mihai, mi-a zis... "ia uite la tine cum ai ajuns sa arati... tu care inainte erai asa de aranjata si aratai asa de bine!..." Am ramas muta... Eu credeam ca am reusit sa ma mentin, sa nu cad pe o asa panta... Asa ca ieri cand am fost pana la niste Administratii (fara Mihai) si a trebuit sa ma intalnesc si cu Miki m-am imbracat cum m-as fi imbracat in mod normal si i-am zis lu Miki sa aduca aparatul. M-a cam speriat madama si pt moralul meu am zis sa am niste poze. Ia ziceti si voi: arat eu "daramata" de probleme sau neingrijita?... Uitati AICI Am pus in acelasi album si niste poze de dinainte pt comparatie ca ma intrebau cateva dintre voi cum eram eu inainte de sarcina... Aveam sani pt sutien nr 3 si acum am pt nr 0 si nu mai am nici fund si talie....

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by andreap

Ma iau cu vorba,scriu cate in luna si stele si ce e important sa va intreb,uit..Eu vreau sa-i fac Mariucai un vaccin optional,ACT HIB se numeste,este ceva impotriva meningitei.Nu-l gasesc la nici o farmacie,unii farmacisti nici nu au auzit de el?!?!.Am dat de el intr-un catalog,e produs de Inst.Pasteur.Asta e in Bucuresti?Ca as merge direct la ei.Voi ati auzit de vaccinul asta?Sau stiti pe cine va care l-a facut?ca nu am inteles prea bine nici schema de vaccinare.

Buna dimineata!
Andrea noi l-am facut la 2, 4 respectiv 6 luni, trebuie sa te interesezi sa vezi cand trebuie facut exact si rapelurile de rigoare...

mami de vladut(15 nov.2004)
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Felis, draga mea .... esti ceea ce se cheama BUNACIUNE !!!!!! Asta asa, in termeni academici ! Termina cu prostiile, cunostiinta aia a ta era invidioasa! Facand comparatie cu felul in care aratai inainte, mie uneia imi placi mai mult acum. Arati a manechin, asa ca ..... sa te mai scuteasca "cunostiintele" astea ! Ca m-am enervat acum !

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Felis, iti zic eu ca te-am vazut live de cateva ori: arati foarte bine. Ai un corp foarte frumos, esti foarte tonica si ai un zambet de milioane..
Ai arata intr-adevar si mai bine daca ai munci mai putin si te-ai putea odihni... Nu as modifica nimic la corp ci la cearcanele alea... E firesc sa fii obosita daca in 10 zile tu nu ai dormit decat cateva ore.. Probabil la asta s-a referit cunostinta.. Ia prinde tu 2 zile de somn in continuu sa vezi ce bine o sa arati

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Mey fetele...se pare ca si al meu cupil a facut cunostinta cu mofturile la papa...ce l-o fi apucat, din senin, intoarce capul cand ii dau sa pape, ba chiar si plange...el care devora iaurtul cu cereale, azi cu greu l-a terminat...cred ca i s-a urcat la cap, l-am laudat prea tare ...sa vedem la pranz...

Ionela nu ma supar mey, ca zici ca seamana cu tati, cum sa ma supar...sunt mandra chiar . Bune sfaturile cu dintucii merci...mamica experimentata...si eu vroiam sa-i iau periuta

Felis mey, draga...invidioasa tipa , asculta aici, ai o silueta de invidiat dupa nastere si crede-ma acum esti mult mai matura, esti o femeie in adevaratul sens ...ce mai...ai fata de mamica frumoasa si ingrijita si cocheta...hai, da-le incolo de invidioase si fii tu insati

Simina cum sa lasi draga fata pe plaja am trecut si noi, ce-i drept numa cateva nopti din astea, cu treziri repetate, cu joaca noaptea, cu aratat prin vitrine, oglinda...dar toate s-au sfarsit asa cum au aparut...l-am dus la impartasit (si crede-ma ca din duminica aceea copilu meu a fost altu') si ...cel mai misto a fost concediul la mare...unde i-am facut un program de somn si de papa...suuuuper. La 7 eram pe plaja, la aerosoli, la 9 mergeam la masa pe terasa hotelului (deci tot afara statea), apoi la plaja pana pe la 10.30-11.00, cand ma duceam cu el in camera ca pica de somn, dormea cam pana pe la 12.30 (odata adormit pana la 15.00 !!!).Dupa amiaza, dormea iar de pe la 15.00-17.00 dupa care mergeam la plaja pana pe la 19.00. Seara, dupa ce mancam plecam pe la 20.00 de nebuni si veneam la 23.00 cu cupilu adormit, abia mai papa niste cereale si somn pana dimineata. I-a priit de minune, si ce e cel mai bine e ca si-a pastrat programul si acasa...sa ma vezi la 7.30 de nebuna prin cartier ...du-te linistita...noi am stat la hotel si am avut mancare borcanase, am avut un resou, pe care-i faceam branzica si ceai si sterilizam bibe...nu te teme de imbolnaviri...enterocolita a l meu a afcut inainte de mare, acasa...asa ca...ptr ei marea e ca un tratament...Concediu placut, odihna si pui cuminte
aaaaa si la mare a inceput ...sfarsitul alaptarii la noi...s-a adaptat f bine la noua formula...

mami de vladut(15 nov.2004)
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Felis, chiar nu ai de ce sa-ti faci griji...Arati ca o...LA 49 de kg ale tale...nici n-ai cum altfel. Pina la urma e important sa te simti tu bine, asa ca nu mai pleca urechea la oricine....
Pupici dragului Mihaita, dea Dzeu sa nu mai aveti probleme de acum inainte

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Aime, ce super dulce e Valdut ! Am vazut si eu acum pozele cele noi.

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput